Güncellemeler
+1 yıl
Ama çoğu yüksek değer erkeği elde edemiyorlarrrr
Genelde kızlar nerede işe yaramaz adam nerede onu buluyolar sonrada havalara giriyorlar. Herkes peşimde koşuyor diye.
Ama çoğu yüksek değer erkeği elde ediyorlar😎😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yüksek değer erkek nedir? İlk defa duydum
Genelde hem maddi hem bedenen güçlü olan kişilere oluyo
Genelde güçlü erkekler olduğu için kızlar bunları elinde tutmayı beceremez
Hee o zaman erkeklerde yüksek değer kadını elde edemiyorlar 😄
Karşılıklı bu işler 😂
Şaka bir yana kadınlar artık yönetmeyi daha çok seviyor. Dişil özelliklerini kaybettiler ve erilleştiler. Hâl böyle olunca yönetebilecekleri erkek istiyorlar. Normal
Hayır erkeklerin zaten öyle bı amacı yok ki
Erkekler zaten kendinden yüksek birini istemez gururune yediremez
Kadınlar hep kendini yönetecek güçlü bi erkek ister
Hayır kadınlar yüksek değer erkeği elde edemeyince geriye eline orta derece erkek kaliyo onları da istediği gibi kullanabiliyo
Yüksek değer erkeği hiçbir kız yönetemez
Bizim bildiklerimiz çekişiyor öyleyse. Kadınlar hep kendini yönetecek bir erkek isterse yüksek değer erkeği elde etmeleri gerek.
Zaten elde etmeye çalışıyorlar ama çoğu ulaşmiyo
Ulaşamiyo onların sayısı baya az
Hmm anladım. Yani ulaşılamaz erkek modelinden bahsediyorsunuz. Kim uğraşsın ki öyle bir erkekle? Ulaşılabilen gayet iyi erkekler varken üstelik
Dişli bir kadın olursa yapabilir ve evet sayıları azdır.
Kadın zaten hep ulaşılamayani arzular bu onun geneteginde var
Ulaşan kadınlar var elbette ama onların sayısida az baya
Dişli falan olmasına gerek yok zayıf olsa bile yine onun bile umudu vardır eğer güzelliği falan fiziği iyiyse
Bu sadece kadınlarda değil erkeklerde de öyle. Çabuk ulaşınca hemen sıkılıyor erkekler. İnsanın genlerinde var.
Ayrıca zor bir erkeğe ulaşmak için epey çaba göstermek gerek. Kadınlar zoru seviyor doğru ama ilgiyi de seviyor. Ilgi gösteren biri olunca ondan da etkileniyorlar.
Kadınlar ilgi gösteren erkeği hiçbir Zaman sevmez eğer o erkek kendisinden düşük ya da ortalama bi tipse çabuk sıkılırlar
Dediğin yüksek değer erkek için geçerli
Bence güzelliğin içi doldurulmamışsa boş kalır ama erkekler görsel varlıklar oldukları için tabii gerçek bir güzelden etkilenirler. Güçlü erkeklerin zayıf, beceriksiz kızlardan hoşlanacağını düşünmüyorum ama insan bu şaşırtabilir tabii
Aslında düşündüm de bana ilgi gösteren bir erkek vardı. İlgisini seviyordum ama bir süre sonra sıkıldım. Ortalama bir tipti.
Yok zayıf dediğim ortalama derece bı kadından hoşlanabilir
Mesela kasiyer bi kız diyordu beni ne hakimler doktorlar istedi diye
Erkeklerin gözü çok yüksekte olmaz
Ama zayıf kadınların yüksek erkeği elinde tutması zordur
Genelde aldatılan olur o kadın
Ve kadın bunu bile bile yine o erkekten vazgeçmemeye çalışır
Eğer senden yüksek biri olsa sıkılır mıydın peki?
Bence onu kaybetmemek için baya uğraşırdin
Aldatmanın bahanesi olmamalı. "Ben yüksek değer erkeğim beni elinde tutamadı. O yüzden aldatıyorum. "Mantığı yanlış. Hem tüm kadınların bu "Yüksek değer erkeği" isteceğini sanmıyorum. Ortalıkta "Ben Yüksek değerim. Yoksa kaybedersiniz" modunda olan birini kim çekecek? Bazı kadınlar isteyebilir ama akıllı bir kadının öyle bir erkeğe tahammül edeceğini sanmam.
Sıkılmazdım doğru ama gidecek olanı tutmanın boş bir çaba olduğunu öğrenecek kadar şey yaşadım. Giderse gitsin modundayım artık. Vakit kaybedemem
Zaten zayıf olan kadınlar böyle şeylerle uğraşmazlar
Zayıf kadinlar bilir onu elde tutanayacagini
Tutanayacagini
Anca Cinsellik için beraber olur
İşte sizde hipergami var ondan oluyo
Bundan dolayı artık hiçbir kızın peşinden koşmuyorum
Zayıflıkla alakası yok. Bunu bir hırs haline getirmek, illa benim olacak mantığı yanlış. İlişkiler bitebilir. Sonsuza kadar sürecek diye bir koşul yok. Ve gideceği belli olan bir adamla niye ilişki yasasın ki kadınlar? Vakit nakittir. Boşuna dememişler.
Ilişki elde tutma meselesi değil sevme meselesidir. Kimse kimseyi elinde tutamaz. İsteyen her an gider, gidebilir
Hipergami ne?
Koşmamak mantıklı. Kafa daha rahat oluyor
Sende amma cahilsin bee ablam neyse senle tartışmiycam
Hiçbir şey bilmiyorsun
Mesajlara baktım da bu konu hakkında epey konuşmuşuz. İkimizinde düşünceleri değişmeyecek belli. Yolun açık olsun. Hoşçakal
Sana kibar davranan da kabahat. Boş vaktim vardı sana cevap verdim.
Ablacım niye sinirleniyorsun kendi kendine triplere girme
Sende büyük ihtimalle düşük değer bi kadınsın
Ne desem bilmiyom diyon
Aman abla sen yüksek değer erkeklerin peşinde koşma direk seni aldatirlar diyim sana
Seni anca yatak olarak kullanırlar zaten onlara ulaşamazsinda sen neyse
Senin gibi düşük birini napsinlar
Özgüvensizler
Olabilir