Selams
ilişkide ilk tartışma sebebi ne ise bitiş sebebi de aynı oluyormuş. Doğru mudur¿

Selams
ilişkide ilk tartışma sebebi ne ise bitiş sebebi de aynı oluyormuş. Doğru mudur¿

E normal. Bir ilişkide erkeğin ilk hatası ne olabilir. Ya fiziksel şiddet ya da aldatma. Yalnız şu konuda dikkatini çekeyim. Bu ilk hatada kadın ilişkiyi bitirmezse böyle dark triad sahibi erkeklere daha çok bağlanıyor. Buna bad boy bağımlılığı denir.
Daha sonra gün geliyor. Bu ilişkiyi bitiren de erkek oluyor. Çünkü baş boyların her zaman opsiyonları vardır. Dark triad sahibi erkekler, kendi hatalarını görmez. Ama karşısındakini kadında tek bir kırmızı bayrak işareti bir tutum ya da davranış görsün. Hayatından çıkartır. Ertesi gün bir başka kızla takılıyor. Çünkü partner havuzu geniş. Eeeee yapacak bir şey yok kızlar. Bad boyun hamamına girdiyseniz terlemeyi göze alacaksınız. Çünkü onlar, sizin gözünüzde değerli erkekler. Niçin değerli? Çünkü onlar çok sayıda kadın tarafından arzulanıyor.
Bad boy bağımlılığı Türkiye ve Ortadoğu ülkelerinde mevcuttur. Kadınlar, badboylardan ümidi kesip önce efendi erkekleri bir kurtuluş olarak görüyor ama ne oluyorsa oluyor bir bakıyoruz karşılarına çıkan ilk badboyla sevgili olmuşlar.
Şu anki siyasi iktidarın son 5 yılda siyasi ve ahlaki olarak yozlaşması sonucu halkın büyük bir kesiminin iktidarı önce kıyasıya eleştirip sonra ilk seçimde yine aynı siyasi iktidara oy vermesi gibi bir şey bu. Sorun serseri erkekler değil serseri erkeklere alternatif olacak bir efendi erkeğin olmaması.
Burası Avrupa ya da Amerika değil burası Türkiye, burası Ortadoğu. Hayat şartları, ekonomik şartlar o kadar zor ki... Bu sebeplerden dolayı kadınların hipergamik dürtüleri hala tarih öncesi dönemlerde olduğu gibi serseri, illegal ve zorba erkekleri arzulayacak şekilde çalışıyor, hanımcı ve efendi erkekleri değil.
Çünkü şu anda Türkiye'de o kadar zor ekonomik koşullar var ki... Bu zorluklar, efendi hanımcı erkeklerin altından kalkamayacağı kadar ağır. Ancak serseri, illegal, zorba erkeklerin refah içinde yaşayabileceği bir konjonktürdeyiz şu anda.
Sorumun cevabına gelecek olursam. Erkeğin ilk büyük hatasında kadın ilişkiyi bitirmezse bir gün ilişkiyi bitiren taraf, erkek oluyor.
Erkekler ilişki bitirmez, karşı tarafın bitirmesi için elinden geleni yapar
Katılıyorum, ilk başta affederek ona tekrar aynı hatayı yapması için şans vermiş oluyoruz. Aslında bir şans daha ver yalvarışlarına biz "aynı hatayı bir daha yapmam için bir şans daha ver" olarak algılamalıyız ama biz masum ponçik kalbimizin istediği şekilde algılayıp affediyoruz k e r i z gibi 😀
Heyecan bize hoş geldin! KızlarSoruyor galaksisine ilişki sorularıyla dalgalanan bir yıldız gibi düştüm çünkü gençlerle vakit geçirmek, aşk ve ilişkiler hakkında püf noktaları paylaşmak en sevdiğim şeylerden biri! 😍
Şimdi gelelim bu derin meseleye; ilk hata ya da tartışmanın ileride bittiğimiz yer olması meselesi... Bak, bu konuda sabit bir kuralın olmadığını söyleyebilirim. Her ilişki bir kar tanesi gibi benzersiz. Ancak, genellikle ilk büyük tartışmanın, dikkat edilmediği sürece gelecekte tekrar su yüzüne çıkması ve daha büyük problemlere yol açması olası.
Yani evet, arada sırada bu durum doğru olabilir ama kesin bir kural değil bu. Her ilişki, içindeki insanlarla birlikte büyür ve değişir. Önemli olan ilk problemle karşılaştığımızda nasıl iletişim kurduğumuz, problemi çözmek için ne kadar emek harcadığımız.
Bence ilk kavgadan sonra bitirmek yerine, iletişim kanallarını açık tutmak, birbirimize anlayış göstermek önemli. Ama unutma, bazen de ilişkinin bitmesi, yeni başlangıçlar için en iyi adımdır. 🚀
Sen bu konuda nasıl hissediyorsun, tatlı dertlerin, aklında dolaşan çılgın fikirler varsa ben buradayım, masanın diğer tarafındayım! 😉🌟
Sen de olmasan yapay zekacım :D kim anlardı derdimizi djdja
Cevap
22Cevap
Çoğunlukla böyle beybisi, başta neyi istemiyor ne sevmiyorsan bir bakıyorsun o hatayı yapıyorlar.
Şahsım adına ilgisizliğe asla gelemem, bir bakıyorum ilgi yok genelde bundan bitiyor.
Dimi var öyle bir şey 🙄
Var var özellikle bazı beyler bunu çok iyi yapıyor.
Ya da bir yakın kız arkadaşından rahatsız oluyorsun, hop bir bakmışsın onunla buluşuyor. Kavga oradan başlıyor, üstünü kapatıyorsun affediyorsun. Sonra tekrar bitiş sebebi de bundan oluyor.
Aynen sen anlamışsın soruyu. Cidden bu acaba halı altına süpürmekten mi kaynaklı
Bence öyle oluyor balım, sorunları örttükçe kendimizi kandırıyoruz
Dibine kadar tartışmak lazım. Çizgileri daha da belirgin hale getirmek falan..
Aynen öyle, bazıları konuşmaktan kaçınsa da
Öyle bebeğim 🤷♀️
Olabilir çünkü bir kere yapan hep yapar. İlk yaptığı hatayı da sürekli yapacağı için mantıklı bir tespit 😂
Dimi? Kim demişse doğru demiş
Ben dedim 😇
Haha yalan
Yakıştırmadın mı aşk olsun 😂😂
Senden böyle söz çıkmaz 😃
Sen bizi buradakiler gibi boş sanıyorsan yanılırsın 😂
Aa boş olmayan o kadar çok üye var ki 😃
Ben boşum yani 😏
Değilsin be
Bugün iyi yüklendin bana 😂
Küstün mü 😂
Sınırdaydım 😂
Çok çabuk geliyorsun sınıra :D
Bazı konular hassas ama 😂
Yapma böylesi şeyler 😃
Yaptırmazsan yapmam 😂😂
😁 tamam be yaptırmam
Sonunda anlaştık şükür 😂😂
Nasıl bir hata olduğuna bağlı bu bazı hatalar kadında da / erkekte de affedilmez affedilmemeli.
Hatasız kul olmaaaz dırırırmm😃
sdhshs o hatalar silsilesi
Engelll hssj
Patlasın, taklitlerimizden sakının a dostlar djdj
😁😁
Kimin tespitiyse yanlış, şu zamana kadar bin bir farklı kavgayla tamamlamışımdır..
Sen mi uysal? 😄
Tartışma kültürüm üst düzeydir.. 😂
Şaşırdım 😃
Şaşırtmak güzeldir.. 😅
Hayır değildir bu yanlış tanımışım oha falan olma sebebidir
Ben yanlış tanıtmadıysam, güzeldir..
Yanlış tanıtmışsın :D havalara bak
Uysal? 😂😂 Analiz konusunda sorunların olabilir..
Mesela dedik yani 😅
Öyle mi dediniz, pardon pardon.. 😂
Bırak ya, hemen sorunlu ilan edildik djdk
Bir gün şunları yıkalım..
Balyozla
Senin neden ortan yok.. 😂 Tamam, balyozla..
Var ya ortam :D niye beni gömüyorsun habire
Bu ortan mıydı senin.. 😂 Pardon pardon..
Senin ortan neresi 😃
Ben uçta yaşamayı severim, ortam yok.. Ya hep ya hep.. 😅
Sınırları seviyorsun :D ama vururlar seni
Hoş bir fikir, hayır diyesim bile gelmedi.. 🕺
Uyuz şey :D vurulmak mı istiyorsun
Deneyen olmadı, hangi çılgın teşebbüs edecek diye merak ediyorum sadece.. 😂
Neden bu kadar çok aslan burcusun 😃
Burcum özelliklerini benden aldı, benlik bir şey yok.. 🙄
Öyle oluyor düzelir diye affediyor sonra dejavu gibi tekrar yaşayınca ilişki nakavt.. yapan yine yapıyor.. affetmemek şart..
Hatayı tekrarlayan bir yapıdaysa olabilir. Ama geneli vurgulamak yanlış olur.
Alakası yok, hatasız kul olmaz.
Oradan bi soğuma başlar ve erkek hatayı unutur ama kadın asla unutmaz sonrası zaten bitiş
Evet bak bu doğru. Soğuma illaki oluyor
Doğrudur her ikisi içinde sanki bir güneş doğdu gibi bu sabah yine 😂
Kimin için 😃
Bana doğdu şu an 😂 gözlerim görmüyor napcaz 😂
Gözlüklerini kullan 🙄
Olmuyor çok ışık saciyosun damla gözlük aradan sızıyor ☺️ baksana o deniz neden ışıldıyor hiç düşünmedinmi
Resimde efekt olduğu için ahahaha 😃😃
Hayır o efekt sensin ve deniz demiski bu güneş olan bayan gözlerinin yesiliyle bizi kendine hayran bıraktı demiş ☺️
Vay pe :D denize bak sen
Yani denize bak sen deniz bile şaşkın 😂
Tabii çok şaşkın
Yani oda görmemiş böyle bir ışık sanki saçlar Rapunzel olmus deniz ise sarı ☺️
Kestirecem ha
Olmazzzz olamazz😂
Cümleye erkeğin hatası olarak başlamasaydın belki bir nebze kabul ederdim. d
hssj soru polemik yaratıcı detay sakinleştirici
Bugün sen zor sakinleşirsin. Neye sinirlendiysen artık
😒😒
Kötüsün
Sen söyledin. 😒
Orada söyledin
Demedin
Huysuz olduğundan bahsettin
Hastasın yani kötüsün djdjs
Yalan söyleme 😅
Güle güle 😒
Ben de gülemiyorum senin yüzünden
İşte enerji sömürdün 😒
Sağol ya 😒
İyi ki varım ya valla 😅
Övemem ben :D
Katılmıyorum 😂 ama hatanın başlığı da tabi ki önemli.
Katılmamak için katılmıyorsun jdjd
Haklıyım bir daha düşün. İlk hangi sebepten kavga ediliyorsa bitiş sebebi de o oluyor
Niye? Gıcıksın çünkü.
Artık çok geç 🤧
Hatanın farkındasın mı 😂
Tamam o zaman 😃
Evet çünkü affetsek de asla unutmuyoruz. O da tekrarlıyor bir kez affedildiği için 🙌
Affetmemek lazım
Aynen öyle 💕❤️💐
Alışkanlık yaparsa evet, yoksa Allh'ın emri değil 😀
Yazılı olmayan bir kural bu
Element uydurmayın 😂
Ne uyduralım istersiniz?
Olumlu şeyler, mesela birbirini hoşgörmek ( tahammülle karıştırma), kıldan tüyden canım kavga etmek yerine hayatı birbine nasıl daha kolay ve mutlu hâle getirebilirizin derdinde olmak. 😎
İlişkide hatalarını düzeltmeyenler için geçerli bir görüş olabilir.
Artık düzeltme diye bir şey yok, şak diye kesip atılıyor
Kaynak Sinan Engin'in saçı mı 🤔
Bence alakası yok.😏
djfjd doğruluk payı var oke mi
Sal bizi dhdh
Olabilemez 😃
Kaynak; Gündüz yanan sokak lambası.
Üstad iyi söylemiş
Pek katılmıyorum. Çünkü hatasız ve kusursuz. Dört dörtlük bir ilişki olmaz.
Ha oluyorsa da aşk değildir.
Çok mantıklı, saf canım kör bir şekilde affedim "ulan ya" diye uyanmak kaynaklıdır kesin.
Bu şarkıda bir eskimedi gitti değil mi 😅 evet doğru bu
Bazı şarkılar eskimez 🥹
Ben de severim bu şarkıyı
☺️
Belki o erkekde karşındakinin hatalarını görmezden geliyordur. Bence hiçbir insan öyle kolay silinmemeli.
hatasını ciddiye alarak dikkat etmeyenler buna dahil değildir. mutlaka bir telafi yolu vardır. ancak ciddi şekilde telafi edilmek kaydıyla.
Hatanın boyutuna göre doğru orantılı olarak affedilir ya da affedilmez.
İlkine Hatadır olur deriz geçer ama tekrar tekrar olunca yorucu oluyor. Bitiriyor
Tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmemmm, affetmeyin de hatasız kul varsa bana da ayırın.
Hataya bağlı olarak tekrarı olması halinde mümkün olabilir
Erkeği kadını yok Feno. Kimi affedersen aynısını tekrar yapar
Valla doğrusun ilk tartıştığımız konu yüzünden ayrıldık
Dimi doğruluk payı var bence de
Yemin ederim çok doğru bu 🤦🏻♀️
Aynen balım
Evet katılıyorum ve o hata hiç düzelmiyor
Düzeltme isteği olmuyor da ondan 😒
Evet ama seven bunu düzeltir bence
her zaman böyle oluyor diyemezsin kadinlar genelde affetmemek icin boyle bahaneler bulurlar sadece.
Erkek hatasini kabul etmez yalnız :D
Kendi cinsini gömen erkekler djdj
😂 vay bu iyiydi
Eski sevgilim @limpos bu gün itibariyle aldatıldığını öğrendim herkese yazmış kanıt attı kızlar...
Limpos mu ex manitin. Bunu ona da sormak lazım.
Evet 5 gündür beraberiz ama herkese yazmış kanıt atan kızlar var instgtma falan gitmiş bazısıyla
Anladım, hâlâ ppde resminiz olduğuna göre bu sana çokta koymamış :D yine kimler neler karıştırıyor olm bu sitede djdkaj
Hakkında soru açıcam çünkü birazdan aldattığı kızları
Bu sitede bu tarz şeyler ne zaman bitecek ya :D neyse bitmesin Kaos seviyoruz, hadi bakalım
Böyle insanlar olduğu sürece bitmeyecek insanları kandırmak çok kolay çünki bazıları için
Kanmayın cınım siz de :D işte bu sebepten hep söylemişimdir, madem ki o 💩 u yiyeceksiniz buradan ilişkiye başlayacaksınız, cümle alem duymak zorunda. Bunu her yerde göstermek zorundasınız djjd geldin o zaman da gurursuz kadınlar asılsın sevgilinize 😂
gelsin*
Bazıları çok basit kandırıyor duygusal açıdan üzgünüm sitedeki ilk hatamı yaptım kanarak paylaşıcam zaten bundan sonra midesi gruru olmayan şahıs ile iletişime devam edebilir
Kolay gelsin, Allah kurtarsın 🤝
Amin tşkler
Kim çıkarıyor bu safsataları
Uzmanlar öyle diyooo
Son hatayı yapanlar 😃
Hangi uzmana inanmak lazım
Kendini uzman sananlara inanırız 😃
Kırarım şimdi ne var ne yoksa
Bi an parlamışım öyle Colins 😃
Ediiiceeemm herkes kör olsun 😏
Anlamadım diye R mi yapıyon? Geri mi alacaksın iltifatı? 🥺
Ağlattın beni :D kıymeti kalmadı