2 yıllık sevgilim, bugün ilişki yaptı. Beni o kız için ölümüne tehdit edip, aşık olduğunu söylüyor. Sevdiği insandan uzak durckmşm?

2 yıllık ilişkimde, sevgilim bugün yeni ilişkiye başladı. Kızın story sinden yakaladım. Önce inkâr etti. Sonra bana hakaret etti. Ve o kıza söylersem benim hayatımı mahvedermiş. İlk defa aşık olmuş.. 29 yaşındayım. 26 yaşımdan beri onu bekledim. 1 yıl arkadaş olduk, sonra sevgili. Onca yılımı çaldı. Onca emeğim, sabrım. Duyduklarımı hala hazmetmeye çalışıyorum. Midem bulanıyor, içim yanıyor. Hakaret ettim. Çok ağır konuştum. Gururunu kırdım ama içim hala soğumuyor. Nolur bana dua edin. İçim soğusun, rahatlıyım. Ve tam da şu an çok iyi bir maaşlı birisi ablama benimle görüşmek istediğini söylemiş. Sevgilim olduğu için reddetmiştim ama ablam tanımayı dene. Konuştukça belki seversin, zaten 29 yaşındasın. Daha fazla onun yüzünden vakit kaybetme diyor. Gerçekten çok mu geç kaldım?

Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim arkadaşlar. Ablama söyledim, görüşeceğiz. Şans vermeye karar verdim, oturup sızlanmanın bir anlamı yok
2 yıllık sevgilim, bugün ilişki yaptı. Beni o kız için ölümüne tehdit edip, aşık olduğunu söylüyor. Sevdiği insandan uzak durckmşm?