Gece yarısından sonra diye eklemediyse, muhtemelen kıskançlık uğruna o aklını kaçırmış olmalı
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öğlen bazen tek çıktım diyorm erkek biriyle gezemem zaten kız olan kuzenimle çıkmadım tek geziyorm desem kaçırırlar seni tek gezme yaninda bende yokum bişi yapamazsin diyo
@alkibakoi kıskanıyor musun yoksa sevgilin mi yok uyudun mu cevap ver bak ne diyor sana diyen biri mi bizi barıştırmaya çalışıyor neyse ne yazarsan yaz bundan sonra umrumda değil cevap vermicem
Burdaki bazıları s*lak galiba biri de demiski niye altın kaplama mi senin sanki öyle dedim ben sevgilimin dediği şeyi yazdım diye ben suçluyum güya gerçek dünyada millete atar yapamayıp kıskanıp burada millete atar yapan ergen paçavralar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gece yarısından sonra diye eklemediyse, muhtemelen kıskançlık uğruna o aklını kaçırmış olmalı
Öğlen bazen tek çıktım diyorm erkek biriyle gezemem zaten kız olan kuzenimle çıkmadım tek geziyorm desem kaçırırlar seni tek gezme yaninda bende yokum bişi yapamazsin diyo
Koruma içgüdüsü olsa gerek. Fakat ergen tavırlar
Herkes sen gibi dağdan inmemiş desen, sorun kalmaz.
Aynen herkes kapının önünde beni bekliyor de🙄
Seni önemsiyor işte ne güzel gizli çık sende hep evde olmaz ama
Dağ başında mı yaşıyorsun?
Espiri yapmıştır 😃😃
Doğru seninki altın kaplama
Evt
Uffff ne güzel muhabbet ablamda çok güzel sokmuş lafı
Sakin ol biraz gece gece bu ne sinir
İliklerime kadar sözdün resmen
@alkibakoi haklıyım ama ben altın kaplama demedim ama bazı kendi cinslerimin öyle sevgilisi yok diye galiba fazla kiskanmis yazık
Ama şakaydı bu ve çokta komikti fazla tepki vermedin mi
Gizli üye uyudun mu bir cevap ver bak ne diyor sana
Gizli üye kıskanıyor musun yoksa kızı doğruyu söyle sevgilin mi yok
Ay sen çok havalisin bu fazla ekşın kalbe zarar dikkat et
Yooo ben tamamen iyi niyetimle aranızdaki tartışmanın çözümlenmesini istediğim için sizi konuşturmaya barıştırmaya çalışıyordum
Neydi bu şimdi bu mu senin laf sokman çokta alındım aaaa bak ağlıyorum şu an
@alkibakoi kıskanıyor musun yoksa sevgilin mi yok uyudun mu cevap ver bak ne diyor sana diyen biri mi bizi barıştırmaya çalışıyor neyse ne yazarsan yaz bundan sonra umrumda değil cevap vermicem
Ben dikkatini çekimde gelsin diye dedim sonrasında yavaşça güzelce barıştırıcaktım sizi ama sen için fesat görünüşe göre
Gizli bari sen gelde şunu çekiştirelim aramızda
Gizli sana soruyor altın kaplamamı sen de evet diyorsun sende az değilsin
Boş muhabbet
Boş cevap
Boşa boş
İltifat ediyor işte neyini anlamadın
Ne iltifatı awk ciddi ciddi diyorm anlamıyor musun
Ya olur mu öyle şey kaç yaşındasın sen bohçacılar mı kaçırıcak seni ne yapıcaklar seni cariye gibi satıcaklar mı
Şaka yapıyodur 😄
Yok ciddi
Akşam mı diyo
Normal öğlen de tek çıksam bazen diyo ama genelde akşam
Sahipleniyo seni burdakilere takılma
Burdaki bazıları s*lak galiba biri de demiski niye altın kaplama mi senin sanki öyle dedim ben sevgilimin dediği şeyi yazdım diye ben suçluyum güya gerçek dünyada millete atar yapamayıp kıskanıp burada millete atar yapan ergen paçavralar
Dalgaya alıyolar sen umursama seni sahipleniyo sadece iyi bisey
alakası yok bence kıskandıkları için🙄
organ mafyaları ;)
İltifat ediyor