Nişanlım beni sürekli kısıtlıyor!!?

3 aylık nişanlıyım ve 7 ay sonra evleneceğim. Babamı kaybettiğim için maddi zorluk çektik ve okulumun parasının 5000 TLsini nişanlım ödedi. Bunu bana o teklif etti ve ben ona geri ödeyeceğim dediğimde daha neler vs dedi. İş buldum ve çalışıyorum. Maaşımın büyük kısmını ona veriyorum evlilik harcamaları için. Şimdi telefon almak istiyorum. Taksitle bir tanıdıktan alacağımı söylediğimde itiraz ediyor. Hemen önüme bana verdiği parayı sunuyor. Telefonum kırık ve aynı zamanda bozuk. Kaç aydır almıyorum param yok masraf olmasın diye ve telefonum kapandı artık. Sonuna kadar kullandım yani. Ama alamazsın diyor sürekli bu yüzden kavga çıkıyor. Psikolojim bozuldu artık kısıtlanmaktan. Üstüme başıma birşey almıyorum zaten. Hiç bir yere gitmiyorum. Para biriktiriyorum. Yine de karışıyor. Evlilik için de hiç birşey istemedim. Ailesi 1 lira dahi vermiyor sesimi çıkarmıyorum. Normalde beni çok seven ve ilgili bir insanken para mevzusunda bana hep cimri. Ne yapacağım bilmiyorum.. Bu kadar stres yüzünden kas hastalığım var. Depresyonda olduğumun farkındayım ama hep susuyorum. Yardım edin lütfen... :(
Nişanlım beni sürekli kısıtlıyor!!?