Erkek arkadaşlar lütfen yanıtlar mısınız güvensizlik şüphe ima?

Arkadaşlar merhaba yaşı yanlış girdim 25 yaşındayım. 9 aylık bir ilişkim var ve ilişkide bir tane bile güven sarsıcı hareketim davranışım olmadı. Çevremdeki bir çok erkek arkadaşımı sildim ve sosyal medyamda bile tanınmadık kimse yok. Normal açıklıkta giyinen birisiyim dekolte kısa vs giymiyorum. Erkek arkadaşıma her daim çok anlayışlı oldum, arkadaşlarıyla geçirdiği zamana, hayatına ve seçimlerine. Hiçbir ekstra beklentim olmadı ve her zaman halinden anladım, onu önemsedim, iyi olup olmadığını zor zaman geçirip geçirmediğini her şeyini.. gerçekten insanlar gıpta ediyor çok anlayışlı ve sevgisini hissettiren bir insansın diye. Olay şu ki bu insan bana hiç güvenmiyor. Geçmişindeki sevgililerini hiç kötülemiyor hep övüyor, acaba travma mı diye düşünmüştüm ama geçmiştekiler maddiyatçı çıkarcı olmasına rağmen beni onlarla kıyaslıyor. Sürekli olarak ima duyuyorum.. evden çok çıkan bir tip değilimdir evden çalışıyorum aynı zamanda.. koşuya çıkıyorum parka, hava almaya gidiyorum, kız arkadaşımla kahve içmeye gidiyorum ama her şeyde ima ediyor hakaret ediyor laf sokuyor burnumdan geliyor. Ben en başından iliişkiden tüm beklentiklerimi açık iletişim kurarak belli ettim ve şu an nasılsam o zamanda aynı şekilde fikirlerimi söyledim. Ama sürekli beni değiştirmeye uğraşıyor her şeyimden memnuniyetsiz oysa her şeyi yapıyorum.. ayrılmak isteyince ayrılmıyor, aldatmıyor da. Hep özür diliyor ama öyle hakaretler ediyor ki gerçekten düzgün bir kadınım bu yüzden kaldıramıyorum. Kestirip atmak istemedim aramızda uyum var, sevgi var diye başta böyle birisi değildi. Bu psikolojiyi gerçekten anlayabiliyor musunuz? Devir çok kötü farkındayım ama cidden tek bir güvensizlik yaşatmadım her şeyim şeffaf köpek gibi sadık bir insanım.. O yüzden çok zoruma gidiyor zaten.. Sevdiğini bu kadar değiştirmeye çalışan kişi sevmiyordur değil mi?

Erkek arkadaşlar lütfen yanıtlar mısınız güvensizlik şüphe ima?