En yakın karşı cins kankanız arkadaşınız sizden hoşlandığını söylerse ne yapardınız?

En yakın karşı cins kankanız arkadaşınız sizden hoşlandığını söylerse ne yapardınız?

Böyle durumlar beni çok rahatsız ediyor. Bütün iletişimi koparmak istiyorum. Arkadaş olarak da kalabilmeli iki insan. Hoşlanacak, aşık olacak başka kimse mi kalmadı.
degerlendiririm yani. ama su var ki eger bir ekrek biz kızı zaten arkadas kategorisine koymussa bi de en yakına koymussa yuksek ıhtımalle o kız ilk süzgecten elenmiştir yani manitacılık süzgeci:D ordan elenenler arasından arkadas secilir cunku. bi de hele ki en yakın arkadas olmussa durum daha fena. yani senle olurda sevgili vs o modum hic yok. o yüzden sana kankacılık yapcam yanında rahat konuscam sırlarımı paylascam karsı cins gibi değilde yanı. kaybetmekten korkmazcasına yani. hemcinsiyle erkekler rahat konusur kuserse de aman der yani. kıza oyle olmaz kız baskadır.
yani kimse adrina lima ile kanka olmak istemez. inceden alt yapısını ona göre kurar. kıza agır abiyi oynar kimişi. kimisi karizma erkeği. kimisi zengin elit gorunum takınır. yani gercek veya değil kızın kalbini kazanmanın hesabını yapar. adriana olcaksa manitam olsun modu olur yani. arkadas ayagıyla yaklasan da cakal karloslardır. o gorunumle baslar ki farklı olsun kızı ürkütmesin. sonra yavastan manitacılıga döndürür.
Zaten karşı cins yakın arkadaş olunca illa ki o çekim oluyor her zaman. Hoşlanmıyorum diyen yalan söyler mutlaka hissediyorsunuz bir yaklaşım. Ve denemekten zarar gelmez. Zaten sizden hoşlandığını söyleyerek bitirmiş arkadaşlık ilişkisini
Arkadaşlarıma sevgili gözüyle bakamıyorum. Yeni tanıştığım bir arkadaşımsa ve bana uygun biriyse daha fazla tanımak isteyebilirim belki. Diğer türlü reddederim.
Bir kadının erkek kankası olamaz ki varsa eğer bunu potansiyel bir aday olarak görüyordur. Kadınlar Maymun gibidir aynı anda birden çok dalı tutmayı severler
Ya neredeyse her kadın ciddi bir sevgi gördükten sonra bunun içine ederler ve erkeklerde bu duygu genelde bir kere oluşur o da yanlış insana denk gelir. Ondan sonra isteselerde kimseye o inanç olmaz bu yüzdende hepimiz harem kurmak isteriz aynen çünkü artık birşeylerin değeri kalmaz :)
Cevap
4Cevap
Uygun sekilde olmayacagini soylerim. Ben hic bir zaman sevgili olma ihtimalim olan bir kizla yakin arkadas zaten olmam 😀Arkadas olduysam da sevgili olmam
Bir şey hissetmiyorsam arkadaşlık biter ister istemez eskisi gibi bakamam davranamam ona. Mesafe koyarım.
Böyle durum beni aşırı rahatsız eder. O yüzden karşı cins erkek arkadaş yapmıyorum.
Okulda böyle şeyler çok yasadm. Görüşmeyi direk kestm napcm sonuçta hcbirsey hissetmiyordm
Söyledi aramız açıldı artık arkadasta degiliz:)
Bunuda yaşadım yemin ederim hayattan sogudum. hep benim başıma geliyor 😀
Daha önce başıma gelmişti. Arkadaşlığı bitirdim mecburen. Çünkü arkadaş kalamıyorlar. Zor ve sinir bozucu bir durum.
Çok yakın bir kız arkadaşım bana aşık olmuştu ilk başlarda reddettim ama şu an sevgiliyiz
@gokkusagiii_ nasil yani sonradan mı hoşlandın
@Benzersiz_zevkler evet
Bi degerlendirmeye alirim :d
Arkadaşlığımı bitiririrdim
Bitiririm ilişkiyi
Yürü git işine kardeşim derdim
çok sevinirdim😂😂
De S2ktir lo derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?