iki ay oldu biriyle tanıştım sevgili olduk sözde ama ne buluştuk ne telefonda konuştuk 2-3 kere ses kaydı attı sadece geçenlerde ben böyle bir ilişki istemiyorum diyince de ben seni seviyorum falan dedi 20-30 satır yazdı iki üç kere sesli konusamadik daha…ben teklif etmiştim sesli konuşalım diye o yüzden daha söylemem ondar bekliyorum artık buluşma işini falar sizce zmaç ne? ve mesajlara da geç cevap veriyor örnek dün izinliydi kuzeniyle dışarı cikcagini söyledi 4-5 saat sonra yazdı sonra gene 4-5 saat sonra yazdı en son ben yazmıştım sabahta günaydın bayılmışım (uyumuşum) yazdı acaba yani bende bu saate kadar cevap vermedim gene yazmış uyanmamis hala diye sizce dışarda mi bayıldın vazmadin mi diyim ne diyim yoksa hiç yazmiyimmi? işin komik yanı da evlenmek istiyor benle gelecek planları yapıyor cepte mi görüyor anlamadım ki
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ohaaaaaaaa lan millet arkadasiyla 20 saat sesli konusuyor 2 kere seli mesaj ki atti JSNSNSNSNSNSNSNSNSNABSSBSBSHSBSSBBSH
Evet valla 🤣🤣🤣🤣🤣
Knk bence bu evli
Bende öyle düşündüm zaten dedim hatta ya evlisin ya sevgilin var ben öyle oc değilim diye 20-30 satır yazı yazdı ama bencede evli bı poh var gibi yani
Evli bu adam.
Hah bende öyle düşündüm dedim hatta ya evlisin sen ya sevgilin var diye öyle bir oc değilim falan diye 20-30 satır yazdı etti
İnanma başıma geldi böyle bir şey inanma
:( peki ne yazayım ne yapayım şimdi sence valla inandırıcı gelmiyor zaten de şöyle de düşündüm bir yandan Instagram'da foto falan paylasirdi öyle bişi olsa illa diye ama yok yani şüphe ettiriyor baya
Bende biriyle tanıştım Instagram eşi ile fotoğrafı yoktu paylasmiyordu. Hayatta her şey olabiliyor, bence boş ver çek
Vay be ne serefszler var geçmiş olsun sanada valla peki nasıl anladın ki onun evli olduğunu nasıl çıktı ortaya? Valla şeytan diyor hiç bir şey yazma ölü taklidi yap bir yandan da yaz diyor net şekilde söyle dio
Şöyle anladım, biz tanıştık falan bana sürekli ilk başlarda kendisi buluşma teklifi ediyordu, bende daha yeni tanıştığımızı o yüzden olmaz diyordum. Sonra bir gün dedim ki instadan böyle olmuyor numaranı versene, verirdin vermezdin şu bu derken dedi ki ben yeni nişan attım şu an uygun olmaz numara vermem, o zaman aramızda bir şey yok sevgili flört, iki normal arkadaşız ne olacak sen bilirsin diyip sildim bunu, aradan zaman geçti yazdı yine konuşuyoruz gel buluşalım dedim geçiştirmeye başladı bende giciklandim ne sakliyorsun sen dedim, önce nişanlıyım dedi sonra itiraf etti evliyim falan demeye, seninki gibi işteyse yazıyordu yoksa yazmıyordu hep geceleri uygun oluyordu falan filan
Vay be ya benimki gün aşırı hep böyle her gün böyle dün daha da abarttı cumartesi pazar izni var buluşalım demiyor sıkıldım ama bu durumdan ben markette çalışıyordum çalışırken onu bahane etti izin günlerimi falan şimdi çıktım işten aynı.. kısacası varlığı yokluğu bir
Umursama engelle kalsın öyle mal gibi
Yazmiyim de dimi açık ve net çünkü net ol hep demişti sorun varsa söyle demisti
Git buluş tanı Bi bakalım
O teklif etsin ben etmem
Teklif ederse git canım
İlk de bahane bulurum tabi hemen gitmek olmaz evet demem hemen 🤣
Teklif edeceğini de hiç sanmıyorum ama
Cilve yap tabi kız merak etme eder eder ilk buluşma da aklını başından al 🤣
🤣🤣🤣🤣 yapıyorum cilve mesajlarda da yok yani 2 aydır ne sesli konuştuk ne buluştuk
Ohaa nasıl bari yakışıklı mı o kadar da değil yaa sesli nasıl konuşmazsınız olur mu öyle şey 🤣🤣🤣vallahi kaçırma bu fırsatı hemen buluşun ben ilk buluşmada öpüşüyorum da seni bilmeyirum sesli konuşma yok
Yok çokta yakışıklı değil hatta hiç değil normsl 🤣🤣🤣🤣
Yakışıklı değilse bırak kuzum 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣en iyisi evet bencede
🤣🤣🤣🤣🤣Buluruz şöyle sana yakışıklı 1.90 boyunda
Hahahah 183 olsa yeter haha 🤣🤣🤣🤣 engelledim zaten çocuğu
Ahahahha ciddimisin 2 ay konuştum ben dedim die mi engelledin en iyi sini yaptın 🤣🤣🤣🤣
Yok ondan değil zaman kaybı ayrıldık zaten 🤣🤣🤣🤣
En güzeli yakışıklı erkek bul hatta ilk buluşmada öpüş 🤣🤣
Aman yok
Yakışıklı sevgilim oldu da noldu karaktersz
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!