Seven biriyle
Daha çok sevdiğim biriyle
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Seven diyeceğim, çünkü birincisi, mantıksal olarak da bu en iyisidir, ikincisi, ben bana nasıl geliniyorsa öyle giderim, yani ben daha çok sevmek isterim ama buna sebep karşı tarafın duyguları olur. O nedenle beni seven diyelim... Aşksız bir ilişkiden bahsetmiyorum.
Benim için zaten ikisi de aynı kişidir.. yani beni seveni severim sadece.. beni seven kadın gerçekten kalbime aşık olmuş demektir çünkü.. ben zaten kimseden hoşlanamıyorum. bunun için bir kadının çaba harcaması içim de ölen duyguları uyandırması gerekiyor ama bunu da zaten kimse yapmaz.
insan ancak aşık olduğu kişiyle ve onu sevenle evlenirse mutluluk duyar..
sizi sevmeyeni sevmek size bir şey kazandırmaz.. aksine toksik ilişki olur ya da platonik
Sevdada benimle yarışacak biriyle ben sevicem o daha çok sevecek ben daha daha çok sevicem o daha daha da daha çok sevecek birbirimizi hep daha çok sevecek biri. Çok şey istiyorum galiba
Yanlışlıkla ikinci butonu işaretledim ama ilki olur tercihim. Birini ben daha çok sevince işe yaradığını görmedim. Galiba haddinden fazla değer verip sevdim ki Allah elimden aldı.
Bana göre Allah bazen sevdiği kullarını korur
Yani orası da var tabii
Cevap
17Cevap
Beni sevenle evlendim, sevilmeyi seviyorum ne kadar çok sevdiyse beni bende o kadar çok sevdim eşimi.
Amin
Beni seven biriyle olsun, sevdik bir halta yaramıyo...😄
Beni ne kadar severse sevsin, ben kör kütük aşık olmazsam olmaz..
Karşılıklı birbirimizin sevdiği olmalı
Beni seven olabilir ama ben sevmiyorsam umrumda olmaz. Benim sevdiğim kişi de beni sevmiyorsa ne manası var yani ikiside değil. Karşılıklı olmalı.
Beni daha çok seven biri olursa zaten bunun altında kalamaz yüreğim, daha da sever 😅 O yüzden beni daha çok seven biri olsa iyi olurdu 😊
Sevdiğim adam ile evlenmek isterdim. Gerçekten artık uzun yıllar önce yaptığım gibi sevmediğim birisiyle olmak istemiyorum.
Seven biriyle olurdu zaten karşıdaki kişinin gerçekten sevdiğine eminsem aynı sevgiyi gösterirdim
Hiç sevmediğim kadar değer vereceğim o da benden daha çok değer verecek benden daha çok Değer verecek
Öyle iki günlük de değil sonsuza kadar
Kısaca imkansız
En iyisi Dünya turu dünya turu
Hakan Sabancı'nın kayıp kardeşini buldum.
Sevdiğimle olurum, daha çok sevdiğine emin olamam.
Ben seversem mutlu olurum, mutlu oldukça daha çok sevdiririm kendimi.
O yüzden önceliğim sevmek.
beni seven olsun. sevdiğimle demekten hiç fayda görmedim, aksine bütün iyimser yanlarımı alıp götürdüler.
https://www.youtube.com/embed/CsNqXAPrYIgSevgimin karşılığını alacağım biri olmalı, eksik ne bir fazla
Olması gereken bu bence de
Yalnız soru cok güzel.
Hem sevilmeyi hem sevmeyi isterdim ama ikisi birden olmuyorsa tabiki sevilmeyi isterdim
Artık beni gerçekten seven , sevdiğini hissettiren birini sevmek istiyorum, bu yüzden beni sevenle evlenmek
Beni seven biriyle diyelim zira çok sevdiğiniz birisinden cüretkar davranışlar görülmesi gayet yüksek bir olasılık
Hangi tarafın daha çok sevdiğinin önemi yok saygı ve güven üzerine kurulu bir ilişki olması yeterli evlilik için
Beni daha çok seven biriyle evlenmek isterim o beni severse zaten bende onu çok severim
Beni seven ve zamanla sevebileceğim biriyle
Tabikide seven beni sevdiği kadar onu severdim 🤗🤗🤗
Daha çok seven diyorum o beni sevdikçe benim de o nu sevesim gelir.
Bizim insanlarımız hep sevilmek istiyor. Ama sevmek için bedel ödemeye gelince çoğu ortada yok.
Karşımdaki kişinin beni sevmesi kadar benimde onu sevmem önemli. Sırf beni seviyor diye kimseye şans vermem. Birine açılıyorsam ona karşı hislerim vardır.
Beni seven biriyle kesinlikle. Sevdikte noldu nankörleri sevmişiz.
Beni seven biri olmalı çabalamalı ki bende seveyim, hemen sevemem
Sevdik de bir işe yaramadı, sevildik de... Gereği yok artık
sevenle derimde ya ben onu sevmezsem? zmaan gectikce bile ona karsi bir duygum olmazsa? benim sevdigim biriylede derimde ya o beni sevmeyip aldatirsa? o yuzden evlenmem ben magaramda mutluyum
Beni sevenle
Karşılıklı olmasını tercih ederim
Ben sevmezsem olmaz isterse tapsın bana.
Çok sevdiğim ve beni çok seven biriyle.😄
Seven biriyle evlenin diyolaaa 🙄
Bende demedim
daha çok sevdiğim biriyle
Beni seveni ben de sevebilirim ama beni sevmiyorsa sevemem.
Beni daha çok seven birisi tabii eğer ben seviyorsam karşımdaki sevmiyorsa niye onla evleneyim ki
sevdiğim biriyle
Hep yalan seven köpek değeri görüyor
ikisi de olmuycak gibi
Karsilikli guzel olur ya
Beni çok sevenler evlenirim.
Bu hic bir zaman tercih meselesi olmamistir.
Daha çok sevdiğim birisiyle
Seven
Beni seven, benimde sevdiğim biriyle
Sevdiğimle evlenmek isterdim.
Beni seveni severek evlenmek.
Sevmek yok artık sevmek yok artık 😃
Seven biri tabiki
Beni çok seven birisiyle evlenirim.
Sevdiğim biriyle
Beni seven olurdu.
Karşılıklı olsun
😊🌸