Güncellemeler
+1 yıl
Eeeeeeee yardım
Güncellemeler
+1 yıl
Dün iki durumuma baktı ama yazmadı.
Reddettim. Haliyle uzaklaştı. Ama bir tık ağır konuştum , benzemiyoruz asla olamayız filan dedim. Görüldü attı. İçim içimi yedi 1 ay sonra özür mesajı attım. Sadece Estağfirullah yazmış. Durumlara bakıyor ama artık hiç tepki mesaj adım yok. Sizce ne yapmalıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Madem eskisi gibi olmak isteyecektin niye ağır konuştun ulan?
Ağır konuşma dediysek küfür etmedik heralde 😄
Görüşemiyoruz diye bana gücendi, Bana küstü diye iş yerine minik hediye aldım gittim. Bana o gün görüşelim artık tamam cıvık ortam olmasın dedi, sınırlarıma dikkat edersen görüşebiliriz dedim. Ertesi gün bana mesajda öpücük atmış. Öyle olunca sen benim sınırlarıma saygı duymuyorsun, biz çok farklıyız , bundan dolayı görüşmek istemiyorum, seni olduğun halinle kabul edecek iyi insanlar çıksın umarım karşına dedim. Bu mesaja görüldü attı işte
Onunla yakin olmaya calis mesela ayni is yeriyse git yanina otur sohbet ac iste özür dile yaptigin sey icin orada konusun ve bidaha açmamak uzere o konuyu kapatin sonrada yavas yavas ilerlet
Eski iş arkadaşım. Fiziksel olarak aynı ortamda değiliz ki :(
İnternetten konuş bir bulusma ayarlamaya calis orada bu konuyu 5 dakkaligina konus ve bidaha acmamak üzere kapat buluşmada samimilesmeye calis oda sana samimi olursa dahada ilerle
Ama işte benim uzunca özür mesajıma sadece Estağfirullah yazmış ya ne dicemi bilemedim ben. Gurur yaptım sanırım.
İste yakınlaşmaya calis unutalim bunları falan de elini tut
Eski iş arkadaşım, fiziksel olarak buluşma ayarlamadıkça görüşebileceğim birisi değil
Sevmiyorsan boş yere konuşup umut verme.
Seviyorum aslında ama benim istediğim ciddiyette devam etsin istiyorum ben
Görüşemiyoruz diye bana gücendi, Bana küstü diye iş yerine minik hediye aldım gittim. Bana o gün görüşelim artık tamam cıvık ortam olmasın dedi, sınırlarıma dikkat edersen görüşebiliriz dedim. Ertesi gün bana mesajda öpücük atmış. Öyle olunca sen benim sınırlarıma saygı duymuyorsun, biz çok farklıyız , bundan dolayı görüşmek istemiyorum, seni olduğun halinle kabul edecek iyi insanlar çıksın umarım karşına dedim.
Mesaj da öpücük atmakta ne var?
Adamı peçete gibi kullan şimdide ne yapmam lazım
Kullanmam için parasını yemem gerekmez mi? ya da sevgi sözcükleri söyleyip vaatte bulunmam gerekmez mi? Bir kere bile sevgili olduğumuzu kabul etmedim. Hediye almasına izin vermedim. Dışarda buluşup tek lirasını harcatmadım. Kullanmadım yani. Sadece mesajlaşıp arada telde konuşunca kullanmak mu oluyor
Adama asla olamayız diyip özür mesajı atmışsın gurur varsa onda yüzüne bakmaz peçete değil tuvalet kağıdı. muamelesi hatta
Neden numaramı silmiyor o zaman? Durumlara da bakıyor. Merakına mı yenik düşüyor? Görüşemiyoruz diye bana gücendi, Bana küstü diye iş yerine minik hediye aldım gittim. Bana o gün görüşelim artık tamam cıvık ortam olmasın dedi, sınırlarıma dikkat edersen görüşebiliriz dedim. Ertesi gün bana mesajda öpücük atmış. Öyle olunca sen benim sınırlarıma saygı duymuyorsun, biz çok farklıyız , bundan dolayı görüşmek istemiyorum, seni olduğun halinle kabul edecek iyi insanlar çıksın umarım karşına dedim. Karşıdaki üzülmesin diye yapılan her hareketi onaylamak zorunda mıyız sizce? O zaman biz biz olmaktan çıkmaz mıyız? Ayrıca söylediği gibi beni gerçekten sevseydi ben sınır mesafeye dikkat edelim diyince söz verip ertesi günü öpücük atmazdı bana