Evliliği düşünmekten kendimi mutlu edememek saçma mı?

26 olucam Uzun süre 4 5 yıldır evlenmek istiyordum zaten yıllardır çalışıyorum ama kimse birisini önermedi. benim tanıştığım 1 2 kişiler ilede olmayınca bende çok bunaldım 1 yıldır alsam mı almasammı diye düşündüğüm bilgisayarı aldım herşeyi ile birlikte 50.55 bin tl civarı tutuyor. ama beni 5 6 yıl götürür hatta daha fazla. zaten 2 ayda o parayı yerine koyarım. ailem bunu duyunca sen ne biçim evlatsın okadar evlenmek istediğini söylüyorsun gitmiş kendine ne almışsın yok senin evlenmeye niyetin yok vs dediler. oysa ben yıllarca aileme para vermiştim biz senin geleceğin için alıyoruz bunu evlenince birikimin olsun diye. ama nişan yapacağım sıra verdigim paralari yediklerini soylediler o yüzden ben 3 yıldır para biriktiriyordum daha yeni yeni maaşım iyi oldu bana göre 250 bin tl flan birikti bende onu bir köşeye koydum yatirim olarak.50 bin tekrar biriktirip bilgisayara vermek istiyorum çocukluktan hayalimde kalmış. şPara biriktirmeye devam edicem zaten. nakit değil altın vs dönüştürüyorum. Sizce ben saçmalıyor muyum yanlış mı yaptım? İleride 400 500 bin tl ye evlenilir mi eğer karşı taraf anlayışlı olursa :(
Evliliği düşünmekten kendimi mutlu edememek saçma mı?