Sevgilime daha önce kimseye hissetmediğim kadar seviyorum.3 yıldır çıkıyoruz. Yakın olmayan arkadaşlarından biri bana yürüdü çocukla sadece yakışıklı olduğu için konuştum ama olanlar oldu sevgilim çok aşık bana anlasam mı ona affeder mi çok pişmanım ya da hiç bilmese daha mı iyi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gerçek anlamda aşık olan affeder ama hazmedemez elset birgun yine o konuyu açar ve kötü olur
Anletma olan oldu birdaha yapmazsın
Dimi ya yapmam ki zaten
Ben birçok şeyi yaşadım 8 yıllık bir ilişki geride bıraktım ve bunuda yaşadım
Seven insan için bitirmek kolay değildir ama bitirmemek için biriktirdiklerin sonunda bir yerde patlak verir
Kaç yaşındasın bu arada sen
Bunu aşabiliriz umarım
Saygı ile her şey aşılır
Düşünce şekliniz çok güzel umarım sevgilim de böyle düşünür
Ne zemen ihtiyaç duyarsan bir dost ve arkadaşa yanında olacağımı bil isterim
Affetmez, net. Affeden cinselliğe devam edebilmek için kalır, bir yerden sonra da terk eder, etmese de pek umrunda olmazsın.
Sen gerçekten aşık olmamışsın bir kadına
Bu benim yorumum, insanlardan gördüğüm de bu yönde. Aldatmak bir hata değildir, tercihtir. Bu tercihi yapabilen, aldattığı kişiyle beraberken yine yapar. Şu şekilde açıklayayım, cinsellik kendini tatmin etmek değildir, sevdiğini tatmin etmek bununla mutlu olmaktır. Kendini tatmin edeceksen başka yol bulursun.
Bikerelik bir şeydi bir daha niye yapayım başka biri daha benden hoşlanıyor okulumda onu kibarca reddettim mesela anlık bir hataydı her gün sevgilimi aldatmiyorum
Ben yadırgamıyorum, farkında olman için söylüyorum. Bu tercihi bir daha yapmamak senin elinde, ama bir hataydı gözüyle bakarsan yine yaparsın, insan bu, hata yapar. Hoşuna gitmemesi zaten mümkün değil, ama iradenle dur demeyi bilmek gerekiyor. Dur diyememek hata değil ki.
Gizliden sormasan bir şekilde seni bulup oradan sevgiline ulaşıp “Kardeşim bu doğru insan değil” demek isterdim
Aşk sevgi vs ihaneti affetmez Ortada affetme varsa Sünepelikten seçeneksizlikden mecburiyettendir. Öbür türlü hiçbir Erkek affetmez
Kadınlar affediyor ama affeden erkekler de vardır pişmanım diyorum
Kadınlar affeder zira erkekler genelde cinsel doyumsuzluktan yapar. Yani sevmiyor duygu muygu Bildiğin sıfır Poligamik dürtüye yenik düştüğü için oluyor. Ancak Kadın için bi başkası varsa Önce ki artık yoktur bitmiştir yokolmuştur.
Ben o çocuğa karşı hiç bir şey hissetmedim ki onlayken bile sevgilimi düşündüm duygu yoktu benimde aşırı yakışıklıydı çok dikkat çekiciydi
Kadın için bu maalesef ancak yalan olur. Çalışma inceleme sosyolojik deneyler bunu ispat ediyor. Sen o çocuğa arzu duymuşsun
Sosyolojik deneyler belli bir kitleye yapılıyor sen bunu tutup da tüm insanlığa genelleyemezssin arzu cinsellik aynı şey zaten
"arzu cinsellik aynı şey"🤣🤣🤣 dk 1 gol 1 Evet kadın için aynı şeydir. Erkek için iki ayrı şey olabilir. Bu yüzden zaten tek gecede bi anda bırakan taraf genelde erkek oluyor. Yine bu yüzden seçici davranmayan taraf erkek Öyle olduğunu zannettiğiniz için Size yazan her erkekden çok güzel olupda size aşık olduğu yargısına daha doğrusu yanılgısına varıyorsunuz. Ama maalesef öyle değildir. Yine bu yüzden bilinç dışı farkındalıktandır bu, Kadının aldatması Erkeğin aldatmasından daha fazla tepki görür. Kadın çekim duyuyorsa aynı zamanda seviyordur Yapışık ikiz gibidir Arzu ve cinsellik Erkekse Sadece içi boş cinsellikle yaklaşır hatta Onu elde etmek için Aşkından geberiyormuş gibi bile davranabilir. Sonra bi bakmışım sabah adam kalkıp gitmiş. Buda iki tarafın ciddi farklarından biri yine bir şey daha söylemem gerek ki Kadın Şayet cinsellik yaşıyorsa Çok yüksek oranda Oksitosin salgılar ki buda Bağlanmayı epey artırir. Bu yüzden alfa dul sendromu yaşmaa riski çok artar. Pek. çok kadın benliğinden söküp atamaz o erkeği kafada tümör gibi yaşar o adam Kimle olursa olsun bu değişmez. Buda neden insanlık tarihi boyunca Bakirelik diye bir şey olduğu ve önemsendiğininortaya koyar.
Sevgilim yobaz değil çok şükür o çocuğa bağlansaydım sevgilimden ayrılırdım zaten bu kalıplaşmış laflarla kadınları çözdüğünü sanıyorsan yanılıyorsun
Bunun ne yobazlıkla nede kalıplaşmış şeylerle alakası yok Hepsi bilimsel sosyolojik piskolojik biyolojik araştırmalarla sabit Ve tabi geçtimiz yıllarda yapıldı taze yani Boş yere bakirelik felan önem kazanmamış meğer arka planda çok haklı gerekçeleri varmış. Bu daha yeni ispat edildi. ya da birileri bilerek bunlardan bahsetmedi orasını bilemem Sonuç itibariyle affedilecek birsey yok
Bilimsel bilgiler kesin değil değişebilir psikolojik deneyler de öyle seven insan affeder bı kere bakirelik ortadoğu ülkelerinde önemli sadece kuzenim yurt dışında yaşıyor sevgilisini aldattı sevgilisi Alman ve affetti onu sevgiyle aşılamayacak şey yoktur tabi affetmemen de seni tercihin tabi
Binlerce yıldır önemli olan bir şey durduk yerde önemsenmedi. Bunun dışında ortadoğu değil Tüm dünyada bu böyleydi. Avrupanın tarihinde BEKARET KEMERİ diye bir uygulama bile olmuş zamanında bunuda yazarak araştırabilirsiniz. şu an İç çamaşırı olarak giydiğiniz şeyin Demirden versiyonu Şimdi günümüze gelirsek Neden önemli olduğu sorusunun araştırmalar. ve incelemelerlede ortaya koyuyor Pairbounding (Bağ kurma yetisi bozukluğu) Erkek sperminin kadın vucudu ve beynine olan etkileri Yüksek Oksitosin salgılanımı Alfa dul sendromu gibi etki eden sorunlar baş gösteriyor. Zaten bakire olmayan kadınların aldatma oranları Bakire olanlara göre bi hayli yüksek bu yüzden. Eski adamıda unutamıyorlar böyle bir sorunda var. Ve Avrupa ve Türkiye özeline gelirsek Yıllardır Kadın ve Erkek eşittir propagandası Bakireliğin önemsiz ve gerici bir şey olduğu Algısı Erkeği özgüvensizlikle utandırmalar felan derken Ki bu yaygara batıda koparılıp ülkemize satılıyor. Bu yüzden erkeklerin RAHATSIZDA OLSA içsel olarak bir uyarı mekanizmasıdır. Bu his Utandırılmadan çekinme veya Sečeneksizlikten sünepelikten kaynetme korkusundan kadına muhtaçlıktan Kabullenmeye mecbur kalma ile ancak affedilebilir Sana baştata söyledim. Zira yüksek değere sahip hiçbir Erkek böyle bir kadını kabul etmez. Hele asla evlenmez çapulcuya mecbur kalır bu kadınlar
Sevgilimin gayet durumu iyi ve yakışıklı ben onun ilk aşkıyım ondan önce sevgilim oldu zaten haberi de var bunlar sadece birer tabu böyle düşünen erkeklerin sevgilileri söylemiyor zaten ya da gizli yapıyorlar
Tabu değil işte yani tam olarak öyle değil. Tarih boyunca değer kazanan bu bakirelik meselesinin arka yüzü bu anlattıklarım Erkekler bu kadınlarla sürekli sorun yaşadıkları yüzünden Bakire olanların daha makbul olduklarına karar vermişler Ve bu bugün ki araştırmalarlada destekleniyor. Seçeneksiz mecbur kalmış erkekler hariç bilipde o kızla Ciddi ilişki evlilik düşünen Adam olmaz Anca takılır.
Ben çok duydum ilk sevgilisyle evlenipte aldatan kadın senin haberin yok demek ki ne alaka ayrıca herkesin geçmişi olabilir. Önemli olan birlikteyken devam edebilmek.
İlk sevgilisiyle evlenip aldatan 1 ise Bakire olmayıpta aldatan 100 dür. Herşeyden haberimiz var rahat olun siz. Kadının geçmişi önemlidir. Gelecekte ne olacağını gösterir. Pek çok kez ilişkiye girmiş sevgilisi olmuş Kadın bagajı dolu sorunlarla dolu şekilde sana gelir ve bunu yansıtır. En çok rasgelinen Alfa dulluktur.3 Kişilik ilişki yasarsın olurda Eski herif 1 telefon açarsa direk Kızın geri alır. Harcadığın emekle zamanla kalakalırsın aklı başında hiçbir Erkek böyle bir enayiliği bile isteye seçmez tercih etmez.
Bence sen kendine güvenmiyorsun
Bu erkeğin kendisine değil Kadına olan güveniyle ilgili bir sorun Güveni ispat yükü sorumluluğu kişinin kendisine değil Karşısında ki insana ait bir yükümlülüktür.
Ben çok aşık olsam ve böyle yapsa affetmem. Benim gözümde artık o bir kaşmerdir. Demekki her yakışıklıya verecektir.
Ne alakası var arkadaşı 5 ay peşimden koştu ki o zamanlar yoğun çalışıyordu bana pek vakit ayiramiyordu pişmanim sonuçta isteyerek olmadı
İsteyerek olmadı ne? Şakalaşırken mi oldu? Tersleyip sövseydin koşmazdı.
Peki enpati yap, sevgilin senin arkadaşıyla aynı şeyi yaşasa ne hissederdin?
Başta yüz vermedim dikkat çekici biri çok yakışıklı tabiki bu geçerli değil ama genelde aynı ortamdaydık gözleri sürekli bendeydi duygusal olarak yorgundum sevgilim de ilgisizdi o aralar. Sevgilimi çok seviyorum affederdim
Ben affetmezdim! Sevgilin ne yapar bilmiyorum.
Hatta intikamım acı olurdu. Hem çocuğun hem sevgilimin elimden çekeceği olurdu.
Olumsuzlukları aşabilmek zaten bir ilişkiyi güçlendirir
Benim hayat felsefem; bir insan onuru ve haysiyeti için yaşamalı. Benden ayrılsın ne halt yerse yesin, fakat benle birlikteyken adıma şerefime ve haysiyetime leke süreni affetmem. Kendime olan saygımı yitirmiş olurum.
Ne diyor Cüneyt Arkın Abimiz Filminde
"HAİNLERE VE KALLEŞLERE ACIMAYACAKSIN"
Sevgilin oldu mu hiç
Evet
Belki de aldatmıştır haberin yoktur ki bu kadar sert biriysen söyleyememiştir sana
Onu bilemeyeceğim, müeccin değilim çünkü.
Fakat sert bir insan değilimdir, hatta sevgililerime şiirler yazar, çiçekler alır, hediyeler gönderirim. Hatta arkadaşlarım "kılıbık" bile derlerdi.
Fakat benim kırmızı çizgim budur, acımam, affetmem!
Her şeyle gelsin ihanetle gelmesin. Her şeyi affederim, hainliği ve kalleşliği affetmem. 👍🏻🌹
Sevgilim beni affetti ama sürekli laf söylüyor unutmuyor
Bundan rahatsız olduğunu dile getir her insan hata yapabilir sonuçta
Eşimi affettim ben. Biraz zaman aldı ama affettim
Kiminle aldattı peki bunu atlatabilmeniz iyi olmuş umarım hep mutlu olursunuz eşinizle
Teşekkür ederim.
Çalıştığı mağaza sahibi ile aldattı.
Kolay olmadı elbette ama zamanla geçti tabi
Kendisi mi söyledi peki siz mi öğrendiniz
Ben öğrendim. Video gördüm hatta direk. Baya karışık bir durum oldu
Umarım sevgilim de sizin gibi yapıcı düşünür
Sevgilini az çok tanır ve tepkisini tahmin edersin aslında.
Sen ne yaşamıştın tam olarak?
Sevgilimin bir arkadaşı var yakışıklı sürekli olarak peşimdeydi benim de duygusal olarak zayıf olduğum bir dönemdi birlikte tatile gittik o çocukla ama pişman oldum çok
Gerçekten pişman olduysan sevgilin bunu anlar bence. Gizliden çıksam dertleşir miyiz
Anlatma sadece konuşmuşsun beni lafa tuttu filan de bi şey uydur
Sadece konuşmadïk maalesef
Anlatma işte
Ben asla affetmem demekki öyle güzel kardeşim var mı acaba kim affedebilir ki beni aşar
Affetmem. Affetmek için neden yok
Neden olmasın ki bana aşık bensiz yapamıyor yazın evlenme teklifi için hazırlık yapıyor. Ailesiyle bile tanıştım.
Eee yani niye biri sensiz yapamasın ki hava değilsin su değilsin. Kendinizi çok önemsemeyin 8 milyar insan var
2 yıl bana platonikti sonra ilişkiye başladık herkes gıpta eder bizim ilişkimize
er geç çıkabilir ve muhtemelen de affetmez
Çocuk hala görüşmek istiyor sevgilimden ayrılıp onunla çıkmamı istiyor ama sevgilimi seviyorum ayrılamam
bir kenara çekilip hayalen izle kendini. vicdanına karşı rahat olacağın şekilde davran
Napiyon şimdi beni seven adamın gülüşünü mü soldurayım
Bence ayrıl, ben sana layık değilim diye mesaj at.
Onu çok seviyorum ve üzülür kendine gelemez pişmanım sonuçta her insan hata yapar sevgilin üzgün olduğunu söylese affetmez misin
İhaneti affetmem o an içim nefrete bürünür
Hiç sevgilin aldattı mı seni
Evli çıktı.
Ooo kötüymüş ama benimki böyle bir şey değil anlık bir şeydi o çocuk peşimi bırakmıyordu bir daha asla yapmam zaten bunu sevgilime
Tamam sus çok konuştuk.
Affeden şerefsizdir
Neden böyle düşünüyorsun ki onu hiç aldatmadım daha önce beni çok seviyor hiç mi ihtimal yok
İhaneti ancak çakallar affeder.
Anlatma.
Sen sevgilinin sana anlatmamasını mı tercih ederdin? Yani anlatsa da çok üzülürdün di mi
Benim tercihimi boş ver.
Yaptığının aldatmak olduğunu düşünüyorsun ve affedilmeyi bekliyorsun.
Arkadaşıyla sadece konuşmadık tatile falan da gittik bir erkek gözüyle cevap ver affetmez miydin
Benim sevgililerimde böyle durumlwr olmadı, olmaz. Olursa ve affedersem de bana saygısı kalmaz.
Tabiki ona saygı duyuyorum o üzülmesin diye içime atıyorum pişmanlık duyduğum bir seyi anlatmamak insanın içini kemiriyor.
Sen adamın arkadaşıyla tatile gidiyorsun, onun da haberi olmuyor öyle mi?
İşi için il dışına çıkmıştı haberi yoktu ben arkadaşça gitmiştim böyle olmasını istemezdim
Ok. Kolay gelsin sana.
Kiricisin cidden
Bu na dahi kırılabilen bir insan başkasına, secgili dediğine senin yaptığını yapar mı?
Neyse yargılamak bana düşmez. Hayatın değirmeni yavaş öğütür ama iyi oğütür. Bu sebeple, eden, zamanı geldiğinde bulur. Iyi geceler.
Erkeklerin %90'i aldatiyor zaten yani ilerki yaşlarda zaten büyük ihtimal aldatıcak. Eden bulan paradoks