Anneliği sonuna kadar hak eden, saygıyı sonuna kadar hak eden, el üstünde tutulacak bir kadın bulmak çok mu zor? Güzelliğiniz umrumda değil pisliğe batmışsanız benim gördüğüm çirkinlik...
Güncellemeler
+1 yıl
Neredesin ey gönlümün sultanı...
Karakterini yolda bırakmamış bir kadın nereden bulabilirim?
Ayy vallahi sinirlendim Yaa umarım her haltı yemiş saf ayağına yatan biri çıkar karşına güzel kardeşim o zaman gör bu sana iyi dilegimdir geçen iyi geçsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Karakterlı bırısı karakterlı bırını ıstemeyı hak edıyor
Erkeğin tecrübesi olmasa bir eve ekmek girmez.
Neden karakterlı bır kadını hak etmedıgın bellı oldu bak işte ıyı geceler
Ben sonuna kadar hak edebilirim... İyi geceler yeğen.
Sen bence en beterısın boyle soru nası sorabılıyorsun oda tuhaf altta yorumdakı çocuk resmen bilmiş neyse banane ıyı geceler yenıden
Ben senin şu anda burada konuşacağın en pislik kişiyim. Geçen günde senle konuştuk.
İyide bununla ovunmek cok basıtçe bunun neresıyle ovunuyorsunkı karakterlı olabılmek zor haklısın ama olamadıgın içinde ovunmen saçma gereksız
Sen yolda bıraktın mı peki
Ben yolda bırakmış olanları bıraktım.:)
O zaman sende o yolun yolcususun
Ben o yolun kaptanıyım. Hak edeni hak ettiği yerde bırakıp indiren..
Buna sen mi karar verdin belki yolda bırakmış kadın dediğin kadında kaptandir bu nerenin bakış açısı olmuş oluyor
Bir ipte iki cambaz oynamıyor demek ki. Herkes kendine göre enayi saf arıyor.:)
Belkide ama bu istenilen kritere haksızlık olmuş oluyor
Niye haksızlık olsun? Nedennnnn
Kişi istediği herşeyi yapacak ipte cambaz yolda kaptan olacak ama bu kriteri isteyecek sence haksızlık değil mi
Ben istediğim her şeyi yaptım ama temiz olanlarla yapmadım. Anladın ben tanıdım dedim biri temix çıkar yok aq
Ne fark eder senin bunu istemeye hakkın yok ne isen karşına o çıkar anladın mı
Karşıma çok çıkıyor da ben onlarla olacka kadar geevvat değilim.
Zamanında niye yaptın karın olacak kişi gavt mı o zaman haa
Ayy vallahi sinirlendim Yaa umarım her haltı yemiş saf ayağına yatan biri çıkar karşına güzel kardeşim o zaman gör bu sana iyi dilegimdir geçen iyi geçsin
Merak etme beni görünce o saf ayağına yaramaz kardeşim çakalı anlıyor.;)
Haa anlarsın bekle öyle birisi çıkar ki karşına o cambazlık yaptın ipi keser atar bu kadar emin olma kendinden
Benimkini tıraş yaparlar anca.:D ne sen beni tanırsın nede ben seni
Ama çok sinirlendim sana tanımama gerek yok
Sinir olacak bir şey Yok
Ama oldum işte neyse tamam ben gidiyorum
Güle güle