İnat uğruna başkasıyla evlenilir mi?

2 senelik ilişkimiz vardı çok güzeldi askere giti geldi çok guzel günler geçirdik artık evlilikyoluna adım atık ev eşyası bakmaya başladık nişan salonu tutuk birgun aileler tanıştı annesi şimdi istemediğini söyledi vaz geçmişlerdi 1 sene daha beklesinler dedi ama istemediği suratından belliydi aslında köyünden kiz almak istiyordu bi gün aileler tartıştı ailesi istemediği icinbenden ayrildi biskolojikmen çöktüm intihar etim kaza geçirdim öldürmeyen Allah öldürmez bigun tekrar barıştık haledicem dedi ve bi zaman sonra ailem konuştuğumuzu öğrendi babam bak seviyorsan sahip çıkarsın dedi oda annem namuslu gelin istiyor dedi o gün anladimki kimse icin değmez kendi denglerini bulsun gitmemesi için çok yalvardım aşıktım ama ah çok etim rabim ve 5 ay sonra görücü usulü evlendim ve hesabıma bakıp durdu bende sahip çıkamadın uzak dur dedim ve ardından 1 ay olmadan nişanlandı ve çok zoruma giti annem kızım kimse sevdigine kavuşamiyor dedi ağladım ve annem dediği kızım nasibinde yokmuş demeki nasibinde olsaydı olurdu annem bende sevdiğim ama nasibinde yoktu babanla oldu dedi kimse sevidigine kavuşamiyor dedi şimdi düğünüm var 5 ay sonra inat uğruna değil nasipte demeki buymuş sustum ama ilk askim bana sil dediler fotoğraflar sildimde kalbimden silemedim olmadi unutup yoluma devam etmekten başka çare yok unutmak o kadar kolaymış sandın ayrilik bana asktir artik

Güncellemeler
+1 yıl
Eski sevgilim nişanlandiği kişi arkadaşım zoruma giden tek bu
İnat uğruna başkasıyla evlenilir mi?