Güncellemeler
+1 yıl
KAAŞŞŞŞar deilseniz alınmanıza gerek yok.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ülkede herkes yalama olmuş napıcaz beyler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ulan ne kötü bir tabir, kiz kardesin yok mu senin
Ülkedeki bütün kadınlara konuşmuyorum sıkıntılımısın sen kaşarlar diyorum
cok kabasın ve sana karsi terbiyemi bozmak istemiyorum. Düzgün konus.
:(
Bütün kadınlar hakkında konuşmuyorsan açıklamada neden "ülkede herkes" yazıyor acaba bay akıllı? Daha ne dediğini bile bilmiyor musun? Bir de bana sıkıntılı diyo ulan kodumun andaval9 sen önce ne istediğini öğren, sonra yazmayı öğren. Bu üslubunla eminim hayatında kız yoktur.
Ne ağladın yaew normalde böyle bi uslubum yok merak etme sen hayatıma kimsenin girmesine izin vermiyorum zaten sen merak etme kimse okadar değerli değil :D
kanka bu aralar cok duygu degisimim oluyo biliyor musun kufur icin ozur dilerim ama halq haksizsin reis😃
ahahaha benidei sinir tuttu sende kusura bakma kral :). haksızmıyım haklımıyım deişir ben bazı insanlar hakkında böyle konuştum ztn.
okey
Anlacım adamın dediği yalan mı şimdi ülkedeki kızların çoğunluğu ister kaşar de ister ya da başka bir şey de ama bu böyle... Dünyadaki kadınların geneli de böyle bu arada ama her şeyde olduğu gibi bu konuda da bizim ülke fark atıyor. Bunu ben gözlemleyip gördüm yani... Bizim ülkedeki kadınların çoğunluğu genç yaşlarında keko veya serseri erkeklerle her türlü haltı yiyip yavaş yavaş 30 larına geldiği zaman da efendi erkek olarak tabir ettiğimiz bu insanlara ''artık evlenmeliyim acelesiyle'' mantığıyla bulaşıp bu insanların hayatlarını zehir ediyorlar. Yani sen geçliğinde - elbette herkesin kendi vücudu ve hayatı, her konuda istediğini yapabilir - doğru düzgün bir adam bulup evleneceğine elin serseri ve canısı ''ben her zaman genç ve güzel kalacam bu yüzden erkekler de etrafımda her zaman pervane olacak düşüncesiyle'' her türlü naneyi yiyip sonra yaşlanınca, eldeki hesap çarşıya uymayınca karakterli, ciddi ilişki düşünen adamlarla duygusuz ve zorunluluktan evlenip bu adamları zor duruma düşürürsen ben de burada bunları yazarım. Şuanda kabul et ya da etme kadınlar aldatma konusunda erkekleri geçtiler ama ne tuhaf ki yine bu kaşarlar kucaktan kucağa atlayıp 30 lu yaşlarına gelip yaşlandığında ''Of ya erkeklerin hepsi cinsellik düşünüyor, kadınları kullanıp atma derdindeler, ciddi düşünen erkek yok '' şeklinde söyleniyorlar. Şu hayatta sevgilisini/eşini aldattıp bunu saçma canım bahanelerle haklı çıkarmaya çalışan pek çok kadın gördüm. Yok sevgisizlik, ilgisizlik, acı çektirme, stres atmak için veya ciddi ilişkisini tazelemek falan pek çok şey... Kadınların geneli hatta çoğunluğu aldatıyor, güvenilmezler... Uydu erkek gibi bir kavram çıkarmışlar ikinci, beşinci, onuncu seçenek gibi erkekleri ilişki sırasına koymuşlar ve bunun gibi pek çok şey... Erkekler de artık bunun farkına varıyorlar ama... Bu nedenle burada kaşar maşar diyince çıkıp da saldırmayın çünkü insanlar bunu söylemekte haklı... İstisnalar kaideyi bozmuyor
@runmen eline sağlık kral :)
@runmen ee dediklerinde haklisin, ben de öyle biri olmadığım icin üstüme alinmadim. kasara kasar muamelesi yapmak lazim😃
Ver ağızlarına yalasınlar o zaman
ozaman sende kaşar olursun mk bi farkımız olsun AHAHAHJ
Ya kes sanki kendileri ak pak
Üstüne niye alındın ablacım kaşarmısın sen.
düzgün konuş terbiyesiz herif
yaw yürügit işine bak 2 aq zekanla uğraştırma beni.
Sus
Bu üslupla seninle kim konuşur ya
AHAHAHSHJF
Üslubun kötü olmuş
:(