Sevgilim hesabı ödedi banka mıyım ben dedi, ne yapmalı?

Zor durumda olduğumu bildiği halde hemde. 3 aydır 10.000 tl para alıyorum. Haftada 1 ya da 10 günde bir buluşuyoruz. Sağlık problemim olduğunu bildiği halde hemde para da oraya gidiyor , toplam 1000 tl para ödemiştir yeme içmeye anca. O kadar üzüldüm ki o kadar çok ağladım ki. Üstelik kendisi doktor ben gariban bir özel sektörde çalışan öğretmenim hakkım olanı bile alamıyorum. Olmayan paranın neyini ben ödeyeyim diyeyim? Kartlarım dolu. Param olmadığı halde gittim 3000 liralık saat aldım ona doğumgünü diye. Ne tatile gittik ne bir şeyler aldırdım arada bende hesap ödedim bu paraya anca bu oluyor. Neymiş kasada ben ödeyeyim diye davranmamışım nezaketlikmiş bu bana ödetmezmiş zaten. Ulan hastalığımla mı uğraşayım bu tavırla mı. Sinir krizi geçirdim resmen ağladım aşırı defalarca özürdiledi ama nafile yani şu an gözlerim akmış vaziyette atladım otobüse evime gidiyorum. Ulan ne istedik ye ne yaptın da. Yazıklar olsun.
Güncellemeler
+1 yıl
Yanlış anlayanlar olmuş. 10.000 benim kazandığım para. 1 tl bile istemedim ondan. İstemem de. Ana babamdan istemiyorum ondan mı isteyeceğim? Yapmayın gözünüzü seveyim bende hiç ödemiyorum değil. 2 haftada bir 10 günde bir çıkıyoruz benim kaç katım para kazanıyor ona rağmen hiç ödemiyorum değil. Elinizi vicdanınıza koyun aldığım parayı bildiği halde bir de kalkıp bunları söylemesini normalleştirmeyin. Sevgililer günün de gittim hediye aldım o bir şey bile almadı bir çiçekle bile.
Sevgilim hesabı ödedi banka mıyım ben dedi, ne yapmalı?