Her kadına aynı “sevgidolu” bakışlarla bakma potansiyeline sahip erkekler var.. o yüzden bende fazla anlam yüklenmemeli.. sana ait izler bulabiliyorsan o bakışlarda, o zmn sorgulana bilir
Ben cocugu cepte görüp yazdım çocuğa çok narsist davrandım arkadaşlarına laf ettim, kendisine laf ettim bi annesine kufretmedigim kaldı yani. Cocuk da sonra beni reddetti.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Her kadına aynı “sevgidolu” bakışlarla bakma potansiyeline sahip erkekler var.. o yüzden bende fazla anlam yüklenmemeli.. sana ait izler bulabiliyorsan o bakışlarda, o zmn sorgulana bilir
Ölü balık gibi bakıyorsa (şu meşhur talisca bakışı) seviyordur
Söyle iç çekerek bakmisti🥺
O da olurr ama benim dediğim kesinn akskdkdkendn iç çektiysr nasıl dayandın kız bana kal gelirdi aksjwnsnaj
Kal gelirdi derken?
Ne yapacağımı bilemezdim yani, hoşuma gideceği için : )
Sonrasını anlatayım mı?
E anlat bakalım
Ben cocugu cepte görüp yazdım çocuğa çok narsist davrandım arkadaşlarına laf ettim, kendisine laf ettim bi annesine kufretmedigim kaldı yani. Cocuk da sonra beni reddetti.
E başka ne yapmasını bekliyordun
Tahtaya beni çok sevdiğini ima eden bir yazı yazmisti ama ne yaparsam yapayım beni reddetemz sandım ben
Sence ne düşünüp reddetmiştir?
Olmaz öyle o kadar hakaret ettiysen gururu öne geçmiştir : /
Anlattiklarimdan hareketle sence gercekten seviyor muydu?
Şimdi de geri donmesini bekliyorum iste 3.5-4 yildir
Ooo 3.5 4 yıl he
Bence bekleme sende önüne bak artık kendini yıpratırsın
Evet
Ama bence seviyordu beni yaa.
seviyor-du... geçmişi geçmişte bırak. maziyi deşmenin geleceğe bi yatırımı yok. kendini düşün en azından :)
Anlaşılır ve genel olarak baz alırsak abaza olmayan bir erkek hoşlanmadığı kızlarla göz temasından kaçınır
İnan ki bunu bile çok kaliteli taklit edebilenleri var. Hayatımın şokudur hala atlatamadım 😂
Gözler de yalan söyler..
Evet anlaşılır
Bi gozu sagda bir gozu solda nasil anlayacan 😅
Evet anlaşılır
Anlaşılmaz
Anlayamazsın