Sevgi
Aşk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günümüzde aşk diye bir şey olmadığın insanlar videolarını ya sadece maddi ve menfaat çıkarları veya yalnız kalma korkusu yüzünden insanlar evleniyor Bu yüzden sevgi saygı benim için her şeyden önce geliyor
Öyle tabii kardeşim paran yoksa evin yoksa gelirin yoksa kadının karnını doyuramıyorsan kuru kuruya kimse aşık olmuyor
Aynen öyle kral
Biri olmadan diğeri olmaz ki. O yüzden önce sevgi gelir diye düşünüyorum. Tarihe ve yazılanlara bakınca da böyle görünüyor. Az önce başka bir yere yazdım, başka bir açıyı da buraya katayım o zaman. Hayatımız seçimlerimizin toplamı ve doğrultusu. Sevmek de bir seçim, çünkü ondan kaçmayı da seçebiliyorsunuz. Aşk, genelde seçemeden geliyor ama hazır olsanız da olmasanız da her zaman bir faturası oluyor, iyi ya da kötü.. İnsanin en büyük düşmanı, en büyük rakibi kendisi. O kadar ki, kendine yalan söyleyip buna inanabiliyor. Bu da insanı kaçış ustası yapabiliyor. Karakterinize faydalı olacak şekilde ve gerçek anlamda sevmek, aşık olmak istiyorsanız her olayda başkalarını yargılamayı bırakıp önce kendinize bakınız. İnsan bunu yapmadığı sürece; aynı şeyleri, farklı renklerde hayatı boyunca yaşar, bu da evrenin temel kurallarından biridir...
Sevgi ve aşk arasında bir tercih yapmak genellikle kişisel tercihlere ve deneyimlere bağlıdır. Sevgi genellikle derin bir bağ, şefkat ve saygı hissidir, bir kişiyi anlamak, kabul etmek ve desteklemektir. Aşk ise daha yoğun ve tutkulu bir duygu olabilir, romantik ve cinsel çekimle birlikte gelir. Bazı insanlar için sevgi daha önemlidir çünkü onlar için karşılıklı anlayış ve bağ kurma daha değerlidir. Diğerleri için ise aşk daha önemlidir çünkü romantik ve tutkulu ilişkileri ararlar. Sonuç olarak, hangisinin daha önemli olduğu kişiden kişiye değişir ve her iki duygu da insan ilişkilerinde önemli bir rol oynar.
Aşk sevginin aşkın halidir zaten. Aşk en yüce sevgidir. Sevginin en yoğun ve büyük boyutudur. Kimseyi o denli sevmeye layık görmüyorum. Sevgi kafidir.
Cevap
24Cevap
Yerini sevgiye bırakan aşk.
aşk tabi ki de ama kalmadı pek
Nerde o eski aşklar...
Kişi devamlı sevilmek istiyorsa aşk'ı seçmeli; unutulmak istiyorsa sevgiyi.
Kanka saygı be şıklarda yok eklermisin rica etsem ,)
Ahlak ve sadakat bu ikisi olmadıkça sevgide aşk tabzaman kaybı olur
Günümüz problemi ortalık hoşlantiyi aşk sanan eyşanlarla dolu
Bir söz ver ne kadar koşarsan koş varacağın yer nasbindir. Boşa koşturmanın anlamı yok o yüzden doğruyu bulana kadar yanlış insanlarla doğruya olan inancını yitirmemek gerek benim görüşüm bu yönde
Bence aşk çünkü sevgi birçok kişiye duyulabilir ama aşk o kişiye aittir ve bence gerçekten aşk varsa saygı ve sadakatde vardır
Evet çok güzel yorum aşk yanında olmazsa olmazı saygı ve sadakati de getirirse daha da bir anlam kazanır
Temel duyudur sevgidir, aşk sevginin tutku boyutudur. Sevgi olmadan aşkta olmaz.
Aşk uzun sürmez heves gibi geçicidir. Sevgi kalıcıdır.
Kalıcı olan sevgidir. Aşk sihir gibi kısa süreli. Kısa vadeli şeylerden hoşlanmam.
Aşksız sevgi olur, sevgisiz aşk olmaz.
Tabikide aşk.
Aşk bana yaramıyor, sevgi ama dileyen bana âşık olabilir. Buna lafım yok.
Sevgi gerçektir aşk geçer gider
Sevgi olunca aşk olur. Sevgisiz aşk olmaz. Tabi ki sevgi
Bilmem sen hangisini önerirsin 😊
Sende haklısın
Sonu mutlu bitsin de ne olursa olsun
Üzüyorlar..
Önceden sevgi derdim şimdi ise para derdim net..
Herseyi sevebilir insan ama aşk özeldir.
Aşk biter , sevgi kalır.
Aşk sevginin ateşi değilmi
Aşk nasıl bişey bilmiyorum
Aşk bir müddet sonra sevgi oluyor zaten
Sevmek-sevilmek
Sevgi varsa orada aşkta var demektir
Aşk..
Aşk gecici
Sevgi diyorum ben
Aşk..
Sevgi çünkü aşk gecicidir.
Sevmeyi bilmek güzel sey
Sevgi olmazsa aşk hiç olmaz, o yüzden ikisi de
Gerçek sevgi sonra aşk
Fark ne ki
Aşk yalancıdır sevgi ise karşılıksız olanıdır
Elbette
sevgi, aşk öldürür
Aşka inanmıyorum, sevgi diyorum.
Daha kalıcı ve kıymetli
Sevgi
Aşk bir heves geçici Bi yerden sonra aşk gider ve sevgi yerini alır o ve sevgi çerçevesinde yapılan şeyler daha değerli, kıymetli kalıcı oluyo inan bana sevgi daha kıymetli insanlar bunu anlamıyor
Bulabilene aşk olsun
aşk kesinlikle
Sadakat 😀
Sevgi
Sevilmek
Aşk yoksa sevgi yeterli gelmez
Sevgi kalıcıdır
Aşk geçici ama sevgi kalıcıdır.
Aşk varsa sevgi zaten vardır
Sevgi
Aşk ve sevgi
Ikiside lazim