Hayalinizdeki kadını/erkeği kişilik özellikleriyle beraber tasvir eder misiniz?

Kendinden emin narsist olmayan sen ben davası çıkarmayan anlayışlı uzlaşmacı ve karşılıklı güven fiziksel kısmı bir zamandan sonra bunlar olmayınca hayallerime dahil edemediğim 2. öncelik olmaya başladı artık
Genelde hayat dolu, enerjik, hareketli kızlar çok ilgi görür. Tabi bu birazda o kızın nasıl göründüğüyle ve cazibesiyle alakalı. Davranışlar içinde aynısı geçerli. Eğer çok tatlı ve çıtır bir kızsa, onun davranış bozuklukları bile hoş gelir çekici gelir, eğer değilse, iyi davranışları bile itici gelir banal gelir.
Örneğin çıtır ve çekici bir kızsa onun yapmacıklığı, hoppa zıppa olması bile tatlı gelir, beğenilir.
Tabi her insanın kendi düşüncesi kendi zevki vardır.
Benim için mümkünse Çıtır olmalı.
Hayatımın her döneminde tercihim çıtır kızlardan yana oldu. Olgun kadınları hep itici buldum...
Ben olgun yaşta biriyim.
Olgun yaştaki erkeklerin büyük bölümü sanılanın aksine, Yumuşak huylu, espirili, zayıf, zarif, çıtır, sempatik, güler yüzlü, etrafa neşe saçan, hafif çılgın, biraz çocuksu ve hatta birazda şımarık olan kızlardan çok hoşlanır, onları mükemmel bulabilirler. Bende öyle buluyorum ve ayrıca çokta şımartırım. Şımartmayı çok seviyorum.
Genel olarak, zarif, anlayışlı, aidiyet ve teslimiyet duygusu çok gelişmiş ayrıca dışarda dikkatli, evde başbaşayken erkeğinin adeta çok afedersin orspusu gibi olan karakter yapısında ki bayanlar mükemmeldir bence.
Fizik olarak ise:
Bir kadının vücudu;;
1- İnce bir bel
2- Biçimli bir kalça
3- Fazla kalın ya da ince olmayan diz-kalça arası bacak bölümü
Bu 3 özellik varsa yüz güzelliği, saç ve ten rengi, boy uzunluğu, göğüs büyüklüğü önemli değildir benim için ve o kadın çok çekici, seksi ve aşık olunasıdır.
Cevabın şçin çok sağ ol
Rica ederim.
Kusurabakma biraz uzun olduysa
Dişil aurası yüksek, seksi hatlara sahip ve karakter olarak ne istediğini bilen ve bunu nasıl elde edeceği konusunda fikir üretebilen biri olmalı
görünüş olarak sadece gözlüğü olabilir nedense çok çekici gelmeye başladı. Aklı başında, zeki, ne istediğini bilen, nazik, nerede nasıl davranmasını bilen, benim değerimi bilen, bir olayda sadece kendini ve beni düşünen, anlayışlı, bana karşı dürüst, bana vakit ayırabilecek biri olurdu galiba. ama birkaç sene sonra karşıma çıkarsa daha çok memnun olurum.
Cevap
4Cevap
Hayalimdeki kadınla birlikteyim
Vayy
Güzel dimi
Öyle
Dm e bak
Say say bitmez hocam
Fotodaki kadına aşık oldum
Tüh sanırım yanındaki sevgilisi
Bjkfkglgoflfkkfo
Bilmem olsun mu