Bir kız bir erkek umursamıyor sadece açık oalrak duygualrını söylüyor ve karşılık bulamayınca uzaklaşıyor
O erkek bir efsanedir
kızın aklını başından alır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar peşinden koşturmayı sever. Çokta umrumda değilsin sen bilirsin tarzında hareketler ona kendini değersiz hissettirir.
Hem de nasıl.. Bir kız kendisini seven bir erkeği sevmese bile kaybetmek istemez..
ciddi misin?
kesinlikle öyle..
peki ona faceden çok özlediğimi farkında olmadan ona çok alıştığımı onu hep tertemiz gördüğümü çok masum bulduğumu falan söylesem reddetse bile etkilemez mi?
Etkiler bence ilave olarak seni benim kadar kimse sevemez seni her zamn sevdiğimi unutma diyebilirsin ne zaman istersen konuşalım bir sıkıntın oldugunda yanındayım dersen sevmiyorsa bile etkiler kimse kendini bu kadar çok seven birini kaybetmek istemez
teşekkür ederim ama bu kız beni facebook arkadaşlığı gönderdiğim zaman reddetmişti :(
olsun engelledimi seni
engellemedi hayır
yani bir umut var mıdır?
hiçistemese engellerdi ben bir zamanlar hiç sevmediğim birisini engellediğim halde etrafıma baktım onun gbı benı seven her sorunumu dınleyen yanımda olan yok hep kendini dusunen çıkarcı ınsanlar var bunu anladım onunla bırlıktelık yasadımsuan deligbi sevyrmoda benı
ama iş yerimden ayrılırken onu rahatsız etmemek için vedalaşmadım ona facebooktan kendine iyi bak hoşçakal diye mesaj attığım zaman gördüğü halde neden cevap yazmadı?
bu hislerim umurunda bile olmasa İçimde kalsın istemiyorum yani bir karşılık beklemiyorum sadece seni çok özlüyorum farkında olmadan sana çok alıştım. Seni görmesem bile ruhumun her zaman seninle olduğunu bilmeni istiyorum. Seni çok seviyorum. Seni bir daha rahatsız etmeyeceğimden emin olabilirsin bu verdiğin cesaret ile bunları yazdım bilmiyorum ne olur cevap beklemiyorum zaten sevecek olursa bir şekilde bulur beni :D
mutlaka aklında kalırsın diye düşünüyorum umarım öyle olur :)
bekliyorum şu dönem bir geçsin daha iyi bir iş bulayım karşısına öyle çıkacağım sürekli ısrar etmek olmaz bence :D
aynen :)
Bazen umursamamak iyidir
Şimdi kendisi merak etsin
Cevap
1Cevap
:D bu nasıl soru ya çok düşündün mü merak ediyorum
O erkek bir efsanedir
Fililmlerdeki gibi belkide benim gibi ;-)
O erkek bir efsanedir :D
O erkek bir efsanedir
Hayır reddettiyse zaten umrunda değildir
B sec
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar