Hiç sevilmedim. Kapalı sessiz sakin kendi halinde biriyim. Sevilmiyor oluşumda kapalı olmam bir etken mi? Açık kızlar daha çok seviliyor sanki.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şöyle söyleyeyim benim bir arkadaşım lisede kapalıydı ama lise sonda açıldı ve açılana kadar sadece 1 tane sevgilisi olmuştu. Açıldıktan sonra sayısını hatırlamıyorum bile. Sürekli teklif alıyordu ve erkekler onunla daha rahat flört ediyordu. Ayrıca kapanmak güzelliği gizlemektir. Açılınca daha dikkat çekici olduğu için ona göre ilgi de gördü.
Kız açıkken daha güzeldi. Saç yüzünü daha iyi gösteriyor. Şal takınca garip duruyordu.
Bence kapalı veya açık olmak bir insanın sevilmeyecek biri yapmamalı ama maalesef ki günümüzde çoğu insan kapalılarla samimi olmuyor istemediğinden değil de açık kızlar daha bı samimi ve güzel geliyor bi de sessiz sakin bir insan olunca seni kimse umursamıyor illa onların içine karışman gerekiyor, ben de varım burada diye bağırman gerek resmen.
Bir köşede tek başına otururken kimse yanına gelip arkadaşlık teklif etmiyor.
En azından benim gördüğüm bu.
Bende mi acilayim
Ama. olamiyorum. yapi bu
Annem izin vermezz
Cevap
14Cevap
Seni giyimin için seven sevmesin zaten.
Karakter ve bu durum etkili evet ama varsın öyle olsun, onların ne istediği belli
Sessiz sakin olman seni görünmez kılıyor bir de üstüne kapalı olman iyice silik olmana sebebiyet vermiş. Erkekler acık giyinen esc gibi olan cazgır içi ors pu kızları beğenir ve görürler
Utangaç bir kızım napayim ki
Kapalı olmakla hiç bir alakası yok, ilgi alanlarin, sohbetin, hayata bakisin ve bir çok şey etken.
Sohbet etmek isteyen olmuyor ki
Sadece kız arkadaşlarım onlar da 2 ta e
Okul var ama sadece ev okul belki 2 3 ayda bir arkadaşlarla buluşma o kadar
Yok. sagol
Sanalda istemiyorum. zaten
Küçüğüm ben aaa
32 yazıyor
Naptım ben
Soruyorum işte
Yok
Okk
Yoo ne alaka. Sana denk gelenler öyledir. Bence kapalı daha iyi masum
Müslüman değil misin sen 🤣 Zina mı yapmak istiyorsun 😬
Öyle mi bende hiç sevilmedim yaş 23 ve kapalıyım belki de bilmiyorum
Belki bir gün
Olmazsa da ben bi çocuk sahiplenmeyi düşünüyordum anne olmak çok isterdim nasip olmazsada çocuksu sahiplenip büyüteceğim her şeyin hayırlısı
Kapali olmanla alakali degil bence, insanlarla iletisimin eksikse ve sosyal degilsen geri planda kalmis olabilirsin
Napcam peki
Sosyallesmeyi deneyeceksin, insanlarla iletisim kuracaksin. Silik kalmayacaksin yani, yil kac olmus. Acikla kapalilikla alakali degil bu
Çekingen biriyim ben asamıyorum konuşunca sıkıyor gibi hissediyorum
Oyle dusunme, zaten karsidaki sıkılsa sohbeti keser ki her insanla da enerjiniz tutacak diye bir sey yok
Ağlarım işte o zaman 🥹 yine olmadı diye isyannn
Boyle dusunursen kapanirsin icine herkesle sohbetin sarmayabilir bu gayet normal. Konusmak istersen yazabilirsin bu arada
Benim herkesle sarmıyor zaten
Olabilir gayet normal, cunku herkesin sohbeti ayni degil. Sevdigi seyler konustugu konular farkli. Oyle yani, dedigim gibi yazabilirsin belki bizim sarar 😂
Hı arada abim kadar yaş farkı var
Cumleye bak uzaklara daldik 😂 yas kac ki senin
18
Yaslanmisiz biz, ama olsun 20 hisdediyorum ben de 😂
Olmaz
Yaz diye demedim zaten, her neyse umarim istedigin gibi olur
Niçin dedin ya. Tabii olur aynn
Yani yazip yazmamak sana kalmis bir sey, olur olur merak etme. Istedigin gibi seni seven biri olur. Sadece sosyalles biraz
Onun için dışarı çıkmam lazım dışarı da boş beleş cikilmiyor
Sosyal medyadan tanis zaten once, once sosyal medyadan konusursan daha rahat edersin. Umarim da istedigin gibi olur
Yakında nerden bulayım
Sen niye yazmiyosun, ha buradan konusmussun ha mesajdan 😂 uzuyor gidiyor
Yasin büyük
Yiycem mi seni ben, istemezsen yazmazsin zaten. Demek istedigim buradan da ayni mesajdan da ayni. Uzuyor yani
Peki. Özür dilerim.
Ozur dileyecek bir sey yok ya sacmalama, dikkat et kendine
🥹 timam ederim umarım.
Edersin edersin, bunlar kafaya takilacak seyler degil
Tabii
Tabi efendim, gorusuruz
Görüşürüzzz
Ben de kapalıyım, senin gibi düşünüyorum.
Çok mu kötüyüz ki
Sevilmek için illa bir yerlerimizi mi. acmamiz gerek
Biz insan değil miyiz
Umarım
Peki ne kadar sosyal birisin?
Hic
Bence böyle düşünme
18
Yo öğrenciyim
Hayır
Yoo bende sevilmiyorum
Açık kızların sevildiğini sanman yanlış
Niye yalan mı
Kullanıyorlar her şey göründüğü gibi değil
Senin açık versiyonunda erkekler kapalilarla evleniyor diyor anladın mı?
Hayır
Hayır değil
Çok karışık mevzu.
Neden
Şimdi bazısı direkt kapalı sevmez, bazısı kapalılar açıklardan beter ön yargısını kulp bulur ondan istemez. Bazısı kendince seküler geçinir o yüzden yanına yakıştırmaz vsvs.
Ama kafana takma, sonuç olarak herkesin bir nasibi var bir yerlerde. Umarım nasibini bulursun.
Umarım
Bulursan haber et :d
Tabi
Thxx
Guzelliktendir belki
Güzel olan neden sevilmez ki
Boy kilo kac
Ne alakası var
Değildir
Algıda seçicilik.
Evet
Neden sen kapalı mısın?