Hangi yüzle bana bakıyor bu?

Şirketten biriyle iş ortamında tanıştım. O gün akşam linkedinden profilime bakmış. Aradan 4-5 hafta zaman geçti, instagramdan istek attı. Acaba herkesi mi eklemiş diye baktım, takımdan başka kimseyi eklememiş. Birkaç hikayeme de cevap verdi. Hikayelerime çok hızlı bakıyordu bir de. İlk bakan o oluyordu istisnasız. 2 kere rahatsızlanmıstım, geçmiş olsun demişti. O gün de “iyileştin mi canını sıkma düzelir her şey sen yeter ki canını sıkma” vs yazdı. Başka konulardan konuştukça konustu. Telkin verdi vs. ertesi gün tatilde bir kadınla foto paylaştı. Kadın sürekli paylaşım yapıyordu. Bu zamana kadar hiç o kadınla foto paylaşmamıştı. Şok geçirdim.. meğersem bu sevgilisiymiş, o ara bana yazmış. Ne olduysa bana yazmayı kesti, storylerime bakmmamata başladı, sürekli foto atmaya basladılar, kısa süre sonra da evlenme teklifi etmiş, kız istemeye gitmişler hatta. Her şeyi instagrama atıyordu. Nişanlandı, aradan 1 ay geçti ya da geçmedi ayrıldılar. Şimdi arada ofise geliyor Ankara 'ya ayda 1, bana bakıyor yüzüme yüzüme. Kafamı çeviriyorum, kısık sesle merhaba diyor. İnstagramdan bir zamanlar şakıyordu.. yaptıgından utanıyor herhalde.
Hangi yüzle bana bakıyor bu?