- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılBenim hayatım boyunca hiç sevgilim olmadı. Bu saatten sonra olmasa çok koymaz bana. Sevgilim olacak ve mutsuz olacaksam olmasın daha iyi.
Benim sevdiğim bir meslek vardı hep o mesleği olmak istiyordum. Allah'tan diledim geç oldu ama sonunda gerçekleşti. Fakat gerçekleşince ben mutlu olamadım, en çok sevdiğim meslekten soğumaya başladım. En sonunda istifa ettim. Bunu niye anlattım? Biz bir şeylerin olmasını isterken hayırlısını istememiz lazım. İstediğimiz bir dilek gerçekleşse bile hayrını görmedikten sonra ne anlamı var? Maganda bir sevgilin olup hayatın kabusa döneceğine hiç olmaması daha mantıklı. Senin için sadece bunu söyleyeceğim: Kaderde ne varsa onu yaşarsın.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Alfa, beta... Birçok alanda bizden ileri toplumların af edersiniz, sidik yarışı anlayışlarını kopyalıyoruz sadece, iyi şeyler yerine... Sevgi konusu da böyle, uçkurumuzu düşünmekten zaten sevgiyi ve aşkı anlayamıyoruz. Yeni neslin seks anlayışına bakıyorum, sevgiden eser yok. Hep bir şeyleri kanıtlamak üzerine. Hayatta olduğu gibi yatakta da acımasız, acıya düşkün, domine etme üzerine (bu arada bu kelimeden bütün benliğimle nefret ederim). Fiziksel cinsiyeti erkek ama ruhen üç kağıtçı olmuş çoğunluğumuz, kadınlar da bundan çok uzak değil. Bu cahillik yüzünden de ülke her geçen gün daha çok batıyor...
O kadar çok şeyi kafamıza takıyor ve onlarla zaman kaybediyoruz ki, bu yüzden sevemiyoruz, aşık olamıyoruz. Empati, inançsızlık, vicdan ve merhamet eksikliği tavan yapmış durumda, bu haldeyken nasıl ve kimi seveceksiniz? Klasik ama evrensel bir gerçek; karakteriniz olmazsa, çok iyi bir kariyer yapıp kasanızda milyonlarınız olsa da koskoca bir "sıfırsınız". Ve kendisiyle, karakteriyle savaş vermeyen insanlar gerçek anlamda "sevemez"...
30 Yorumla
+1 yılİnsanların sevgilisi olmamasının pek çok nedeni olabilir. Bunlar kişisel tercihlerden, sosyal çevre koşullarına, kişisel gelişim seviyesine kadar değişebilir. Bazı insanlar, ilişkilerle ilgili deneyim eksikliği nedeniyle veya belirli bir dönemde kariyerlerine daha fazla odaklanmak istedikleri için sevgili bulmaktan kaçınabilirler. Bazıları ise sosyal beceri eksikliği, özgüven sorunları veya ilişkilerde yaşadıkları olumsuz deneyimler nedeniyle ilişki kurmaktan çekinebilirler. Ayrıca, bazı kişiler doğal olarak daha içedönük veya bağımsız olabilirler ve romantik ilişkilere ihtiyaç duymayabilirler. Herkesin ilişki yaşama ve sevgili bulma süreci farklıdır ve bu süreci etkileyen pek çok faktör vardır.
00 Yorumla
+1 yılBu tamamen karşıdaki kişiye bağlı bir şey değil. Psikolojik de olabilir. Sizi kimsenin sevmeyeceğine ve sevgili olmak istemeyeceğine inanmışsanız karşınızdaki kişiye karşı kendinizi haklı çıkarmak için sizle sevgili olmayı istemeyeceği şekilde davranıyor olabilirsiniz. Ama genel olarak birini sevdiğinizde beni sevmez diye karamsar düşünmeyin ve elinizden geleni yapın. Olmazsa başka birisi illaki olur. Bu dünyada kimse yalnız değil.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Yalnızlığı tercih ediyordur veya kısmeti tıkanmıştır shsh
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBazen tercihtir bazen de olması gereken budur..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u +1 yılçirkindir ya da parası yoktur.. ya da çok seçicidir
11 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim ki. Param da öğrenciyim nasıl olsun
+1 yılBu soruyu, iki cinsiyet yönünden cevaplamak gerekirse
1) kadınlar neden sevilmez?
Obezlik, utangaçlık, a sosyallik, evlilik öncesi seks yapmaya karşı olma, evlilikte bile eşini tatmin edememe ve erkek gibi olmak vs. Aslında Türk erkeği o kadar abaza ki seks ihtiyacını karşılaşayabilirse, hepsine tahammül edebilir. Ama iyi seks de yapamıyorsa, seks yapmayı sevmeyen erkek tarafından belki sevilir. Bu erkek de 50 küsür yaşında olur. Yani aslında kadınların sevilmemesi, çok düşük ihtimaldir. Genel kural, sevilmeleridir.
2 Erkekler neden sevilmez?
Kadınlar; Özgüvenli, sert, güçlü ve toplumda lider pozisyonunda olan erkeklerle flört ederler ve en az 32 -33 yaşına kadar da böyle erkekle evlenmeyi beklerler. Bunlara , alfa erkek denir. Çünkü bu erkeklerle, hem flört hem de evlilik harika geçer. Zira kadında, ilgi uyandırmayı bilirler ve kadınlar bu tür erkeklerden asla sıkılmaz
Şunu belirtmem gerekir ki ortalama güzellikte evlilik öncesi birliktelik yaşamayı seven her kadın, böyle erkeklerle birliktelik yaşayabililir. Ancak az bulunan bu alfa erkekler, her kadınla evlenmek istemez. Bu yüzden kadınların çoğunluğu, 20. li yaşlardayken yüzüne bakmadığı ;ezik , güçsüz, itici ve òzgüvensiz olarak tanımlanan beta erkeğin, maddi durumu iyi olanıyla evlenir.
Bu erkeği de sonradan sevmese, kesin aldatır. Ama aldatmadan önce, boşamasın diye eline hemen çocuk yapıp verir. Çocuk verdikten sonra da haftada bir verir ki sesini kessin ve sonra kendisiyle evlenmek istemeyip birlikte olmak isteyen alfa erkeklerle birlikte olmaya devam eder.
Özetle beta kadın , genelde sevilir. Sevilmeme istisnai durumdur. Erkeklerin çoğunluğu ise Beta olup , erkekler çoğunlukla istediği kadın tarafından sevilmezler. Zaten Türk erkekleri, bu yüzden de cinselliğe aç olsa gerek.10 Yorumla
+1 yılBen mesela özgüvensiz biriyim hiç sevgilim olmadı olmaması daha iyi olduğunu düşünüyorum çünkü hazır değilim sevgilim olsa ne yapılır nereye gidilir filan hiç bilmiyorum ne zaman olur fikrim yok inşallah karşıma iyi biri çıkar şu an kariyer yapmak istiyorum sonrası Allah Kerim seni tanımıyorum seninde illaki nedenlerin vardır ya sen istemiyorsun diye olmuyor ya da istesende olmuyor özgüven çok önemli kendine bakman geliştirmen kader inşallah karşına seni seven biri çıkar 😊
40 Yorumla
+1 yılEğer sevgilisi olmayan kişi erkek ise;
Zaafı olmasından korkuyordur
Sorumluluk almaktan korkuyordur
Değişmekten korkuyordur
Eğer sevgilisi olmayan kız ise;
Feminen olamıyordur
Enerjisel olarak erkeği kendine çekemiyordur
Özgüvensiz durduğu için dikkat çekemiyordur
İçine kapanıktır10 Yorumla
+1 yılsevgiliyi geçtim ben hiç bir tane bile arkadaşım yok. iş/okul bi ortamım olmadığı için kimseyle tanışamıyorum, sokaktan geçen birine tanışalım mı mı diyeyim? metropol hayatı insanları yalnızlaştırıyor. koca koca binalarda kat kat üstüste oturuyoruz ama kimse kimseyi tanımıyor
01 Yorumla
+1 yılŞans işi bunlar arkadaşlar. Hiç aramadığı halde karşına hiç beklenmedik bir anda gerçek aşk çıkan da var, sabah akşam peşinde koştuğu halde bulamayan da var. Koşup yakalayan da var, hiç aramadığı için durduğu yerde sayan da. Bu sizin elinizde değil. Şansınızda ya da başka bir tabirle ksımetinizde varsa olur. Yoksa * sene olmaz. Akışına bırakın böyle işleri.
00 Yorumla
+1 yıl- Sosyal biri olmayabilirsin.
- Kafana uygun birini bulamamış olabilirsin.
- Seçici olabilirsin.
Benim de olmuyor. Ben seçiciyimdir meselâ. Kolay kolay birinden etkilenmem. Kolay kolay birini sevemem. Umduğum gibi olmuyor.
00 YorumlaSeçicidir bence… doğru insanı bekliyor olabilir veya aşka inancı yoktur…
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de aynı durumdayım sevgiyi aşka hasretim Yani o kadar çok insanın gördüm hep çok Mutlular ama ben bir tek mutluluğu yakalayamadım aradım her seferinde aradım ama hep yalnızlık bana buldu tek istediğim mutlu bir aşk sevgi dolu bir hayat kader bize bunları çok görüyor her seferinde reddedilmek insanı çok üzüyor Ben hep reddedildim çok üzüldüm ama artık reddedilmemek için hiçbir kızı açılmadım çünkü Yani onların aradığı Kriter artık çok farklı bu zamanın kızlarının kriterini bizim gibi insanların karşı gelmesi çok zor Onların kriterlerine yetişmek imkansız Araban olsun evin olsun ama yine de onların yetmiyorsun �şte bu insanı çok üzüyor Sevgi öyle yüksek değerden bakıyorlar ki asıl sevginin kalpten olduğunu bilmiyorlar zaten kalpten sevmeyi bilseler hiçbir insanı aşağıdan bakmazlar hep yukarıda görüyorlar kendilerini o yüzden çoğu insan bu yüzden mutlu olamıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Benim de hiç sevgilim olmadı onu geçtim etrafımda beni seven hiç kimse yok. İyi bir insanımdır sadece sosyal olamıyorum.
Hafta sonu birlikte dışarı çıkıp gezebilecek arkadaşlarım da yok.
O kadar kötü hissettiriyor ki herkes dışarda sevgilisi ile takılırken evde tıkılıp kalmak.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada eğer istersen buradan biraz yazışabiliriz ben de 18 yaşındayım kızım.
+1 yılDiğer insanların gereksiz egoları saçma tavırları ve zaten sevgili olunabilecek insan sayısının zamanımızda çok az olması eğer onurlu namuslu edepli bir şekilde sevgili olmak istiyorsan işin zor maalesef
10 Yorumla
+1 yılEğer onları istediğini vermiyorsan - işlerine yaramak, cinsellik vs. - e haliyle seni sevmezler.
Ben artık kimseyi istemiyorum. Kimsenin sahte sevgisine ihtiyacım yok. Ne de olsa gidecekler ne gerek var alışmaya!!!00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde olmadı ve hiç sevilmedim 24 yaşındayım bende çok düşündüm ama bilmiyorum sevilmedim işte sevgisizlik öldürebilir öyle ağır bi duygu umarım çok sevilirsin benim yaşadıklarımı yaşamanı istemem
37 Yorumla
Soran+1 yılBen yaşayacağım her şeyi yaşadım...
Cevap sahibi+1 yılÇok acı keşke hiç bi kafın bunları yaşamasa sevgisizlik beni öldürdü ben çok güzel bi kızdım ölü gibiyim şimdi
- +1 yıl
Umarim guzel sevgisi olan merhametli insanlara denk gelirsiniz aceleci davranmayin
Cevap sahibi+1 yıl@yellowwman davransaydım 24 sene beklemezdim dimi
Cevap sahibi+1 yıl@yellowwman teşekkürler bilmiyorum umudum da azaldı artık açıkçası
- +1 yıl
Gercekten guzel sevenler kiymet bilenler naif kisilikler var sadece denk gelmek onemli olan ☺
- 12 gü
Bende yalzızım tek başına 🙃🙃🙃
+1 yılBenimde hiç sevgilim olmadı bilmiyorum kendime uygun birini bulamadım kızların peşinden gidincede kendilerini bi halt zannediolar ben düz adamım kısa ve net bide kızlarda ki şu huyu sevmiorum gidip en yakın arkadaşına anlatıolar ya bence olmaz boş ver feln filn mk. Sanki senle çıkıoz ya da sevgili olcaz bırak koz kendisi karar versin bu konuda kendine güvenen kız yok duruma göre bakarız hesabı yapıolar
10 YorumlaIstedikleriyle kafasındaki uyumuyodur ya da sevilmek fazla ilgi istiyordur bunu da kimse veremiyor sevilmedigini biseye laik olmadığını düşünüyordur özgüven eksikliği yaşıyordur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılİlk akla gelen kişinin kendinden kaynaklı olduğudur. Yakışıklı değildir. Kendini beğenmediği için kimseye yanasamamistir. Ya sa bi kusuru olduğu için hep uzak duruyordur karşı cinsten
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Ben 35 yaşına geldim hiç sevgilim olmadı hiç sevilmedim demekki hak etmemişim
21 Yorumla- +1 yıl
Öyle düşünme üzülme , belki de çirkinsindir.
8 , sevgilim oldu 'da sıkıyor insanı, biraz yanlız kalmak güzel sevgilin olunca oraya gitme şuraya gitme köle gibi or'dan oraya koşuyor insan, yanlız iyi kafa rahat.
00 Yorumla
+1 yılBenimde olmadı. Sevdiğim, sevildiğim oldu ama olmadı. Allah korumuş demek ki. Şimdi hiç istemiyorum mesela. Tanışıp direkt evlilik yoluna girmek daha doğru geliyor.
00 YorumlaBelkide artık güvenmiyor, zamanında yaşadığı hayal kırıkllıkları en güvendiklerinden gördükleri veya ortamsızlığı, insan icinde var olmayısları cok göreceli bi soru ve cvplar
00 Yorumla
+1 yılKendi adıma soyligim götü başı oynayan birinin bile bedeni ile ilgileniyorum ya insan ya nettir ya gttur bir oynamasın bizde hayatımızın merkezine alalim
00 YorumlaKendisiyle alakalı, böyle inanmış ve sürdürmüş. Her şey ama her şey mümkün. Daha bir çok sebep, etken muhakkak vardır. Başta insan kendisini sevmeli.
00 Yorumla
+1 yılO insan bilir, biz bilemeyiz ki. Belki delidir, belki özgüveni yoktur, belki doğru insanı bulamamıştır, belki sevgili olmak istemiyordur. 100 tane neden var, kişi kendini daha iyi tanıyordur
01 Yorumla- 7 ay
Çirkindir
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılananın sevgisi hariç diğer sevgilerin hepsi çıkar ilişkisidiri
123 Yorumla
Soran+1 yılAnnem sevmiyor ki
- +1 yıl
para kazan
Soran+1 yılÖğrenciyim
- +1 yıl
öğrenci ikende çalışılıyor
parttime
Soran+1 yılBen eve 6 6.30 da gidiyorum ders ne zaman çalışayım
- +1 yıl
dersi derste dinleyecen
Soran+1 yılDinleyemiyorum
- +1 yıl
sebep?
Soran+1 yılUykusuzluk odaklanamama
- +1 yıl
sürekli sikayet ediyorsun farkında msıın
Soran+1 yılCunku iyi giden bir şey yok
- +1 yıl
ülked yok
Soran+1 yılNe
- +1 yıl
ülkede herkes mutsuz
sana nasıl yardımcı oalbilriiz ki
Soran+1 yılYılda gorursen çek silahı
- +1 yıl
bana farklı bişey söyle
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
fakirlik dışında
Soran+1 yılFakirlik derken
- +1 yıl
tüm bunları nsebebi
Soran+1 yılPara sağlığı çözmez.
- +1 yıl
hasta mısın
Soran+1 yılVar bir şeyler evet.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu bir seçim meselesidir. Sevgili istemediği için. Yeteri kadar hayat zaten. . . için, vs..
00 Yorumla
+1 yılSevgilin olmak zorunda değil. Sevilmek zorunda da değilsin sen kendini sevmelisin sonra gerisi geliyor. Her şey seninle başlıyor ve seninle bitiyor.
00 Yorumla
+1 yılEn iyisi ilk sevdigin kişiyle noktayı koyabilirsin hele sanada öğle biri denk gelirse bu dünya sizin için cennet olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Boşa para harcamak istemiyordur her date en 1000 lira 😜
05 Yorumla
Soran+1 yılDate çıkmadım bilmiyorum hiç
Soran+1 yılOlsa da ben ödetmem
Soran+1 yılBen herkes değilim. Hiç reelde sevgilim de olmadı. Herkes gibi maddiyata bakan bir insan da değilim olmadım da.
+1 yılKa$ar olursa ki bu kadin erkek farketmez olmaz maalesef cunku tadtigi karsi cinsler tukenmis olur kriterlere uyan :/
00 YorumlaAseksüel olabilir - ekonomik sıkıntıları olabilir - ki bunlar tahmin edilmesi gayet kolay şeyler bu soruyu sormandaki amacı anlamadım 🤔
00 Yorumla
+1 yılKorkuyodur endişeleri vardır bicok sebebi olabilir daha önce birini sevmiştir ya da kendi ruhsal yapısı ters olan şeyler vardır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yılVıcık vıcık sahte ilişkilerden nefret ediyordur.
Zamanında kalbi kırılmıştır.
Çok sevmiştir, karşılık alamamıştır00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılüniversitede 51 kişiydi sınıfımız 26 kız 25 erkekti. Kızların tamamı evlendi erkeklerin yarısı bekar kaldı. Mezun olalı on sene geçti ben dahil 12 arkadaşım daha evlenemedi hatta bir çoğunun sevgilisi dahi olmadı. Kızlar bulur lakin erkekler bulamaz.
00 Yorumlaşu fotoğrafla cevap veriyorum;
00 Yorumla
+1 yılBazen kötü olacağına hiç olmaması daha iyi daha uzun zamanlar var önünde. Ayrıca kötü bir tecrübe de tecrübedir. Cesur ol kafana takma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılO öyle istediği için. Ya da şartlar öyle gerektirdiği için
03 Yorumla
Soran+1 yılNe şartı
- +1 yıl
Çevre şartları
Soran+1 yılNe gibj
Gizli Üye(30-35)+1 yılher insanın seveni ve uyuştuğu birileri muhakkak vardır o nedenle görünüş kişil değildir sebep. ya henüz karşılaşmamıştır ya da kendisini saklıyordur yani herkesten uzak duruyordur.
11 Yorumla- 7 ay
Çirkin olamaz mı
Sosyal değildir, çevresi yoktur, nasıl bulacağını bilmiyordur.
11 Yorumla- +1 yıl
Tam beni tarif ettin
Bende bilmiyorum ama yanlış kişileri sevdiğimizden dolayı olabilir.
10 Yorumla
+1 yılYa tipsiz
Ya fakir
ya da çok ilgisiz10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılAurasi yoktur, Herkesin beğenebileceği boy ya da tipi yoktur, Statüsü yoktur vs
10 Yorumla
+1 yılKendini boşuna üzme. İstersen bunu konuşabiliriz de
11 Yorumla- +1 yıl
Sence sebepleri nedir?
Ben kendimi seviyorum başkasına gerek yok tüm ilgiyi kendime veriyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Benim gibi kendini gizleyen, geri duran insanların sevgilisi falan olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstiyor da olmuyorsa açık ve net çirkindir.
212 Yorumla
Soran+1 yılDegilim
- +1 yıl
O zaman sana gelenler çirkindir
Soran+1 yılGelmiyorlar
- +1 yıl
O zaman sen çirkinsindir.
- +1 yıl
Alınmaca gücenmece yok , ikili ilişkiler sadece tipe bakar.
Soran+1 yılÇirkin değilim
- +1 yıl
Yaklaşmıyorlarsa çirkinsindir. Yaklaşıyorlarsa sen kabul etmiyorsan onlar çirkindir.
Soran+1 yılDeğilim aaaa
- +1 yıl
Bacım , ilişkilerde tek kriter tiptir.
Soran+1 yılBiliyorum dayıcım
- 7 ay
Çirkinlerin olmaz Di mi?
- 7 ay
@Dogukanlamborghini olmaz
Olmaması daha iyi değil mi? Kalbi daha geç kırılacak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılGüvenmek zordur bide herkeze açıklamak istemezsin korku
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevgiilik çıkar ilişkileri ile ölçüldüğü için olmayabilir bazıları için.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılİstemediği için de olabilir. İlla sevgilisi olmak zorunda değil ki herkesin.
00 Yorumla
+1 yılSevgilisi olmayan sevilmiyor demek yanlış bir çok sebebi olabilir
00 Yorumla
+1 yılDış görünüşün ile ilgili çok bir sorun yoksa özgüvenden dolayı olabilir
00 Yorumla
+1 yılBen boş bir insanım, herhalde ondan hiç sevgilim olmadı.
00 YorumlaOlanlar da pek kar etmiyor rahat ol😆
00 Yorumla
+1 yılBence olmaması daha iyi benim de yok elin oğulunun kaprisini de çekecek halim yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılZamanı çevresi ve şans üçlüsü bunun cevabını verebilir?
00 Yorumla Ya seçicidir ya da doğru insanı bekliyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesela benim çok az olur
Ne zaman birini tanımaya çalışsam Kalitesiz ve basit düşüncelerini görmekten bıktım.
Artık tanımakla vakit ayırıp uğraşmakta istemiyorum yani bıktım00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı. Ben genelde umursamadığımdan sebep olmuyor çünkü umurumda değil
00 Yorumla- Devamını Gör (141)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat