• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Bir insanın neden hiç sevgilisi olmaz?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
814
Yapay Zekaya Sor

Bir insanın neden hiç sevgilisi olmaz ve sevilmez?

Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
22 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • purplewater75
    purplewater75 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.

Benim hayatım boyunca hiç sevgilim olmadı. Bu saatten sonra olmasa çok koymaz bana. Sevgilim olacak ve mutsuz olacaksam olmasın daha iyi.
    Benim sevdiğim bir meslek vardı hep o mesleği olmak istiyordum. Allah'tan diledim geç oldu ama sonunda gerçekleşti. Fakat gerçekleşince ben mutlu olamadım, en çok sevdiğim meslekten soğumaya başladım. En sonunda istifa ettim. Bunu niye anlattım? Biz bir şeylerin olmasını isterken hayırlısını istememiz lazım. İstediğimiz bir dilek gerçekleşse bile hayrını görmedikten sonra ne anlamı var? Maganda bir sevgilin olup hayatın kabusa döneceğine hiç olmaması daha mantıklı. Senin için sadece bunu söyleyeceğim: Kaderde ne varsa onu yaşarsın.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Captain_M
    Captain_M Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 91%
    +1 yıl

Alfa, beta... Birçok alanda bizden ileri toplumların af edersiniz, sidik yarışı anlayışlarını kopyalıyoruz sadece, iyi şeyler yerine... Sevgi konusu da böyle, uçkurumuzu düşünmekten zaten sevgiyi ve aşkı anlayamıyoruz. Yeni neslin seks anlayışına bakıyorum, sevgiden eser yok. Hep bir şeyleri kanıtlamak üzerine. Hayatta olduğu gibi yatakta da acımasız, acıya düşkün, domine etme üzerine (bu arada bu kelimeden bütün benliğimle nefret ederim). Fiziksel cinsiyeti erkek ama ruhen üç kağıtçı olmuş çoğunluğumuz, kadınlar da bundan çok uzak değil. Bu cahillik yüzünden de ülke her geçen gün daha çok batıyor...

O kadar çok şeyi kafamıza takıyor ve onlarla zaman kaybediyoruz ki, bu yüzden sevemiyoruz, aşık olamıyoruz. Empati, inançsızlık, vicdan ve merhamet eksikliği tavan yapmış durumda, bu haldeyken nasıl ve kimi seveceksiniz? Klasik ama evrensel bir gerçek; karakteriniz olmazsa, çok iyi bir kariyer yapıp kasanızda milyonlarınız olsa da koskoca bir "sıfırsınız". Ve kendisiyle, karakteriyle savaş vermeyen insanlar gerçek anlamda "sevemez"...

3
    0 Yorumla
  • HARLEY_QUİNN7
    HARLEY_QUİNN7 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 85%
    +1 yıl

İnsanların sevgilisi olmamasının pek çok nedeni olabilir. Bunlar kişisel tercihlerden, sosyal çevre koşullarına, kişisel gelişim seviyesine kadar değişebilir. Bazı insanlar, ilişkilerle ilgili deneyim eksikliği nedeniyle veya belirli bir dönemde kariyerlerine daha fazla odaklanmak istedikleri için sevgili bulmaktan kaçınabilirler. Bazıları ise sosyal beceri eksikliği, özgüven sorunları veya ilişkilerde yaşadıkları olumsuz deneyimler nedeniyle ilişki kurmaktan çekinebilirler. Ayrıca, bazı kişiler doğal olarak daha içedönük veya bağımsız olabilirler ve romantik ilişkilere ihtiyaç duymayabilirler. Herkesin ilişki yaşama ve sevgili bulma süreci farklıdır ve bu süreci etkileyen pek çok faktör vardır.

0
    0 Yorumla
  • Phoenix0107
    Phoenix0107 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 93%
    +1 yıl

Bu tamamen karşıdaki kişiye bağlı bir şey değil. Psikolojik de olabilir. Sizi kimsenin sevmeyeceğine ve sevgili olmak istemeyeceğine inanmışsanız karşınızdaki kişiye karşı kendinizi haklı çıkarmak için sizle sevgili olmayı istemeyeceği şekilde davranıyor olabilirsiniz. Ama genel olarak birini sevdiğinizde beni sevmez diye karamsar düşünmeyin ve elinizden geleni yapın. Olmazsa başka birisi illaki olur. Bu dünyada kimse yalnız değil.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

71

Cevap

130

Cevap

• _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Yalnızlığı tercih ediyordur veya kısmeti tıkanmıştır shsh

0
    0 Yorumla
  • Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Bazen tercihtir bazen de olması gereken budur..

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.

çirkindir ya da parası yoktur.. ya da çok seçicidir

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Değilim ki. Param da öğrenciyim nasıl olsun

• ATİLLA1995
    ATİLLA1995 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Bu soruyu, iki cinsiyet yönünden cevaplamak gerekirse

1) kadınlar neden sevilmez?

Obezlik, utangaçlık, a sosyallik, evlilik öncesi seks yapmaya karşı olma, evlilikte bile eşini tatmin edememe ve erkek gibi olmak vs. Aslında Türk erkeği o kadar abaza ki seks ihtiyacını karşılaşayabilirse, hepsine tahammül edebilir. Ama iyi seks de yapamıyorsa, seks yapmayı sevmeyen erkek tarafından belki sevilir. Bu erkek de 50 küsür yaşında olur. Yani aslında kadınların sevilmemesi, çok düşük ihtimaldir. Genel kural, sevilmeleridir.

2 Erkekler neden sevilmez?

Kadınlar; Özgüvenli, sert, güçlü ve toplumda lider pozisyonunda olan erkeklerle flört ederler ve en az 32 -33 yaşına kadar da böyle erkekle evlenmeyi beklerler. Bunlara , alfa erkek denir. Çünkü bu erkeklerle, hem flört hem de evlilik harika geçer. Zira kadında, ilgi uyandırmayı bilirler ve kadınlar bu tür erkeklerden asla sıkılmaz

Şunu belirtmem gerekir ki ortalama güzellikte evlilik öncesi birliktelik yaşamayı seven her kadın, böyle erkeklerle birliktelik yaşayabililir. Ancak az bulunan bu alfa erkekler, her kadınla evlenmek istemez. Bu yüzden kadınların çoğunluğu, 20. li yaşlardayken yüzüne bakmadığı ;ezik , güçsüz, itici ve òzgüvensiz olarak tanımlanan beta erkeğin, maddi durumu iyi olanıyla evlenir.

Bu erkeği de sonradan sevmese, kesin aldatır. Ama aldatmadan önce, boşamasın diye eline hemen çocuk yapıp verir. Çocuk verdikten sonra da haftada bir verir ki sesini kessin ve sonra kendisiyle evlenmek istemeyip birlikte olmak isteyen alfa erkeklerle birlikte olmaya devam eder.

Özetle beta kadın , genelde sevilir. Sevilmeme istisnai durumdur. Erkeklerin çoğunluğu ise Beta olup , erkekler çoğunlukla istediği kadın tarafından sevilmezler. Zaten Türk erkekleri, bu yüzden de cinselliğe aç olsa gerek.

1
    0 Yorumla
  • beyzaondr350
    beyzaondr350 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Ben mesela özgüvensiz biriyim hiç sevgilim olmadı olmaması daha iyi olduğunu düşünüyorum çünkü hazır değilim sevgilim olsa ne yapılır nereye gidilir filan hiç bilmiyorum ne zaman olur fikrim yok inşallah karşıma iyi biri çıkar şu an kariyer yapmak istiyorum sonrası Allah Kerim seni tanımıyorum seninde illaki nedenlerin vardır ya sen istemiyorsun diye olmuyor ya da istesende olmuyor özgüven çok önemli kendine bakman geliştirmen kader inşallah karşına seni seven biri çıkar 😊

4
    0 Yorumla
  • moongirlmary
    moongirlmary Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Eğer sevgilisi olmayan kişi erkek ise;
    Zaafı olmasından korkuyordur
    Sorumluluk almaktan korkuyordur
    Değişmekten korkuyordur

Eğer sevgilisi olmayan kız ise;
    Feminen olamıyordur
    Enerjisel olarak erkeği kendine çekemiyordur
    Özgüvensiz durduğu için dikkat çekemiyordur
    İçine kapanıktır

1
    0 Yorumla
  • 16Tolga1989
    16Tolga1989 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

sevgiliyi geçtim ben hiç bir tane bile arkadaşım yok. iş/okul bi ortamım olmadığı için kimseyle tanışamıyorum, sokaktan geçen birine tanışalım mı mı diyeyim? metropol hayatı insanları yalnızlaştırıyor. koca koca binalarda kat kat üstüste oturuyoruz ama kimse kimseyi tanımıyor

0
    1 Yorumla
    • dilaraa07
      dilaraa07
      +1 yıl

Artık var

Yorumla
  • slytherin_varisi
    slytherin_varisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Şans işi bunlar arkadaşlar. Hiç aramadığı halde karşına hiç beklenmedik bir anda gerçek aşk çıkan da var, sabah akşam peşinde koştuğu halde bulamayan da var. Koşup yakalayan da var, hiç aramadığı için durduğu yerde sayan da. Bu sizin elinizde değil. Şansınızda ya da başka bir tabirle ksımetinizde varsa olur. Yoksa * sene olmaz. Akışına bırakın böyle işleri.

0
    0 Yorumla
  • Competitive
    Competitive Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl
    • Sosyal biri olmayabilirsin.
    • Kafana uygun birini bulamamış olabilirsin.
    • Seçici olabilirsin.

Benim de olmuyor. Ben seçiciyimdir meselâ. Kolay kolay birinden etkilenmem. Kolay kolay birini sevemem. Umduğum gibi olmuyor.

0
    0 Yorumla
  • helene1
    helene1 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    +1 yıl

Seçicidir bence… doğru insanı bekliyor olabilir veya aşka inancı yoktur…

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben de aynı durumdayım sevgiyi aşka hasretim Yani o kadar çok insanın gördüm hep çok Mutlular ama ben bir tek mutluluğu yakalayamadım aradım her seferinde aradım ama hep yalnızlık bana buldu tek istediğim mutlu bir aşk sevgi dolu bir hayat kader bize bunları çok görüyor her seferinde reddedilmek insanı çok üzüyor Ben hep reddedildim çok üzüldüm ama artık reddedilmemek için hiçbir kızı açılmadım çünkü Yani onların aradığı Kriter artık çok farklı bu zamanın kızlarının kriterini bizim gibi insanların karşı gelmesi çok zor Onların kriterlerine yetişmek imkansız Araban olsun evin olsun ama yine de onların yetmiyorsun �şte bu insanı çok üzüyor Sevgi öyle yüksek değerden bakıyorlar ki asıl sevginin kalpten olduğunu bilmiyorlar zaten kalpten sevmeyi bilseler hiçbir insanı aşağıdan bakmazlar hep yukarıda görüyorlar kendilerini o yüzden çoğu insan bu yüzden mutlu olamıyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Benim de hiç sevgilim olmadı onu geçtim etrafımda beni seven hiç kimse yok. İyi bir insanımdır sadece sosyal olamıyorum.

Hafta sonu birlikte dışarı çıkıp gezebilecek arkadaşlarım da yok.

O kadar kötü hissettiriyor ki herkes dışarda sevgilisi ile takılırken evde tıkılıp kalmak.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu arada eğer istersen buradan biraz yazışabiliriz ben de 18 yaşındayım kızım.

Yorumla
  • Ekvator4242
    Ekvator4242 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl

Diğer insanların gereksiz egoları saçma tavırları ve zaten sevgili olunabilecek insan sayısının zamanımızda çok az olması eğer onurlu namuslu edepli bir şekilde sevgili olmak istiyorsan işin zor maalesef

1
    0 Yorumla
  • karanlikdunyam_
    karanlikdunyam_ Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Eğer onları istediğini vermiyorsan - işlerine yaramak, cinsellik vs. - e haliyle seni sevmezler.

Ben artık kimseyi istemiyorum. Kimsenin sahte sevgisine ihtiyacım yok. Ne de olsa gidecekler ne gerek var alışmaya!!!

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Benimde olmadı ve hiç sevilmedim 24 yaşındayım bende çok düşündüm ama bilmiyorum sevilmedim işte sevgisizlik öldürebilir öyle ağır bi duygu umarım çok sevilirsin benim yaşadıklarımı yaşamanı istemem

3
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben yaşayacağım her şeyi yaşadım...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çok acı keşke hiç bi kafın bunları yaşamasa sevgisizlik beni öldürdü ben çok güzel bi kızdım ölü gibiyim şimdi

Yorumla
    • yellowwman
      yellowwman
      +1 yıl

Umarim guzel sevgisi olan merhametli insanlara denk gelirsiniz aceleci davranmayin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@yellowwman davransaydım 24 sene beklemezdim dimi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@yellowwman teşekkürler bilmiyorum umudum da azaldı artık açıkçası

Yorumla
    • yellowwman
      yellowwman
      +1 yıl

Gercekten guzel sevenler kiymet bilenler naif kisilikler var sadece denk gelmek onemli olan ☺

Yorumla
    • Ardaefeuckardesler
      Ardaefeuckardesler
      12 gü

Bende yalzızım tek başına 🙃🙃🙃

Yorumla
  • İstanbullukutuk46
    İstanbullukutuk46 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Benimde hiç sevgilim olmadı bilmiyorum kendime uygun birini bulamadım kızların peşinden gidincede kendilerini bi halt zannediolar ben düz adamım kısa ve net bide kızlarda ki şu huyu sevmiorum gidip en yakın arkadaşına anlatıolar ya bence olmaz boş ver feln filn mk. Sanki senle çıkıoz ya da sevgili olcaz bırak koz kendisi karar versin bu konuda kendine güvenen kız yok duruma göre bakarız hesabı yapıolar

1
    0 Yorumla
  • külmasalı
    külmasalı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Istedikleriyle kafasındaki uyumuyodur ya da sevilmek fazla ilgi istiyordur bunu da kimse veremiyor sevilmedigini biseye laik olmadığını düşünüyordur özgüven eksikliği yaşıyordur

1
    0 Yorumla
  • Tokdüşünür
    Tokdüşünür Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.

İlk akla gelen kişinin kendinden kaynaklı olduğudur. Yakışıklı değildir. Kendini beğenmediği için kimseye yanasamamistir. Ya sa bi kusuru olduğu için hep uzak duruyordur karşı cinsten

1
    0 Yorumla
  • ByCıLız
    ByCıLız Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı.

Ben 35 yaşına geldim hiç sevgilim olmadı hiç sevilmedim demekki hak etmemişim

2
    1 Yorumla
    • ElSoloLobo07
      ElSoloLobo07
      +1 yıl

Öyle düşünme üzülme , belki de çirkinsindir.

Yorumla
  • spx-spxxx
    spx-spxxx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

8 , sevgilim oldu 'da sıkıyor insanı, biraz yanlız kalmak güzel sevgilin olunca oraya gitme şuraya gitme köle gibi or'dan oraya koşuyor insan, yanlız iyi kafa rahat.

0
    0 Yorumla
  • Kral_Aragorn
    Kral_Aragorn Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Benimde olmadı. Sevdiğim, sevildiğim oldu ama olmadı. Allah korumuş demek ki. Şimdi hiç istemiyorum mesela. Tanışıp direkt evlilik yoluna girmek daha doğru geliyor.

0
    0 Yorumla
  • Hakan10x
    Hakan10x Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 95%
    +1 yıl

Belkide artık güvenmiyor, zamanında yaşadığı hayal kırıkllıkları en güvendiklerinden gördükleri veya ortamsızlığı, insan icinde var olmayısları cok göreceli bi soru ve cvplar

0
    0 Yorumla
  • Sözmuhendisii
    Sözmuhendisii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Kendi adıma soyligim götü başı oynayan birinin bile bedeni ile ilgileniyorum ya insan ya nettir ya gttur bir oynamasın bizde hayatımızın merkezine alalim

0
    0 Yorumla
  • Milky7way
    Milky7way Takip Et
    Guru Yaş: 106 , eic 99%
    +1 yıl

Kendisiyle alakalı, böyle inanmış ve sürdürmüş. Her şey ama her şey mümkün. Daha bir çok sebep, etken muhakkak vardır. Başta insan kendisini sevmeli.

0
    0 Yorumla
  • BirazAgresif
    BirazAgresif Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

O insan bilir, biz bilemeyiz ki. Belki delidir, belki özgüveni yoktur, belki doğru insanı bulamamıştır, belki sevgili olmak istemiyordur. 100 tane neden var, kişi kendini daha iyi tanıyordur

0
    1 Yorumla
    • Dogukanlamborghini
      Dogukanlamborghini
      7 ay

Çirkindir

Yorumla
  • çpkn_kuruFASULYE007
    çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

ananın sevgisi hariç diğer sevgilerin hepsi çıkar ilişkisidiri

1
    23 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Annem sevmiyor ki

Yorumla
    • çpkn_kuruFASULYE007
      çpkn_kuruFASULYE007
      +1 yıl

para kazan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öğrenciyim

Yorumla
    • çpkn_kuruFASULYE007
      çpkn_kuruFASULYE007
      +1 yıl

öğrenci ikende çalışılıyor
      parttime

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben eve 6 6.30 da gidiyorum ders ne zaman çalışayım

Yorumla
    • çpkn_kuruFASULYE007
      çpkn_kuruFASULYE007
      +1 yıl

dersi derste dinleyecen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dinleyemiyorum

Yorumla
    • çpkn_kuruFASULYE007
      çpkn_kuruFASULYE007
      +1 yıl

sebep?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Uykusuzluk odaklanamama

Yorumla
    • çpkn_kuruFASULYE007
      çpkn_kuruFASULYE007
      +1 yıl

sürekli sikayet ediyorsun farkında msıın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cunku iyi giden bir şey yok

Yorumla
    • çpkn_kuruFASULYE007
      çpkn_kuruFASULYE007
      +1 yıl

ülked yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne

Yorumla
    • çpkn_kuruFASULYE007
      çpkn_kuruFASULYE007
      +1 yıl

ülkede herkes mutsuz
      sana nasıl yardımcı oalbilriiz ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yılda gorursen çek silahı

Yorumla
    • çpkn_kuruFASULYE007
      çpkn_kuruFASULYE007
      +1 yıl

bana farklı bişey söyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne gibi

Yorumla
    • çpkn_kuruFASULYE007
      çpkn_kuruFASULYE007
      +1 yıl

fakirlik dışında

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Fakirlik derken

Yorumla
    • çpkn_kuruFASULYE007
      çpkn_kuruFASULYE007
      +1 yıl

tüm bunları nsebebi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Para sağlığı çözmez.

Yorumla
    • çpkn_kuruFASULYE007
      çpkn_kuruFASULYE007
      +1 yıl

hasta mısın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Var bir şeyler evet.

Yorumla
  • Sinirrr
    Sinirrr Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Bu bir seçim meselesidir. Sevgili istemediği için. Yeteri kadar hayat zaten. . . için, vs..

0
    0 Yorumla
  • kuralsiztanrica
    kuralsiztanrica Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 82%
    +1 yıl

Sevgilin olmak zorunda değil. Sevilmek zorunda da değilsin sen kendini sevmelisin sonra gerisi geliyor. Her şey seninle başlıyor ve seninle bitiyor.

0
    0 Yorumla
  • ftearthatr
    ftearthatr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

En iyisi ilk sevdigin kişiyle noktayı koyabilirsin hele sanada öğle biri denk gelirse bu dünya sizin için cennet olur.

0
    0 Yorumla
  • beyt_16
    beyt_16 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 82%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Boşa para harcamak istemiyordur her date en 1000 lira 😜

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Date çıkmadım bilmiyorum hiç

Yorumla
    • beyt_16
      beyt_16
      +1 yıl

Gerçi sizin için hava hoş olan bize oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olsa da ben ödetmem

Yorumla
    • beyt_16
      beyt_16
      +1 yıl

Hepsi öyle dedi hiç biri ödemedi sonra da bulamadı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben herkes değilim. Hiç reelde sevgilim de olmadı. Herkes gibi maddiyata bakan bir insan da değilim olmadım da.

Yorumla
  • frappuccinobagimlisi
    frappuccinobagimlisi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Ka$ar olursa ki bu kadin erkek farketmez olmaz maalesef cunku tadtigi karsi cinsler tukenmis olur kriterlere uyan :/

0
    0 Yorumla
  • ALFAZADE
    ALFAZADE Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 94%
    +1 yıl

Aseksüel olabilir - ekonomik sıkıntıları olabilir - ki bunlar tahmin edilmesi gayet kolay şeyler bu soruyu sormandaki amacı anlamadım 🤔

0
    0 Yorumla
  • ercan343737
    ercan343737 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Korkuyodur endişeleri vardır bicok sebebi olabilir daha önce birini sevmiştir ya da kendi ruhsal yapısı ters olan şeyler vardır

0
    0 Yorumla
  • BerkaySimsek95
    BerkaySimsek95 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.

Vıcık vıcık sahte ilişkilerden nefret ediyordur.
    Zamanında kalbi kırılmıştır.
    Çok sevmiştir, karşılık alamamıştır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

üniversitede 51 kişiydi sınıfımız 26 kız 25 erkekti. Kızların tamamı evlendi erkeklerin yarısı bekar kaldı. Mezun olalı on sene geçti ben dahil 12 arkadaşım daha evlenemedi hatta bir çoğunun sevgilisi dahi olmadı. Kızlar bulur lakin erkekler bulamaz.

0
    0 Yorumla
  • crimsoon
    crimsoon Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

şu fotoğrafla cevap veriyorum;

0
    0 Yorumla
  • Yalniz_Kurt89
    Yalniz_Kurt89 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 94%
    +1 yıl

Bazen kötü olacağına hiç olmaması daha iyi daha uzun zamanlar var önünde. Ayrıca kötü bir tecrübe de tecrübedir. Cesur ol kafana takma

0
    0 Yorumla
  • ᖇaskolnikov
    ᖇaskolnikov Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.

O öyle istediği için. Ya da şartlar öyle gerektirdiği için

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne şartı

Yorumla
    • ᖇaskolnikov
      ᖇaskolnikov
      +1 yıl

Çevre şartları

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne gibj

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

her insanın seveni ve uyuştuğu birileri muhakkak vardır o nedenle görünüş kişil değildir sebep. ya henüz karşılaşmamıştır ya da kendisini saklıyordur yani herkesten uzak duruyordur.

1
    1 Yorumla
    • Dogukanlamborghini
      Dogukanlamborghini
      7 ay

Çirkin olamaz mı

Yorumla
  • zar46
    zar46 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 97%
    +1 yıl

Sosyal değildir, çevresi yoktur, nasıl bulacağını bilmiyordur.

1
    1 Yorumla
    • asdfghjkl456
      asdfghjkl456
      +1 yıl

Tam beni tarif ettin

Yorumla
  • looklonly
    looklonly Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Bende bilmiyorum ama yanlış kişileri sevdiğimizden dolayı olabilir.

1
    0 Yorumla
  • Diyarbakirli_mavis21
    Diyarbakirli_mavis21 Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 94%
    +1 yıl

Ya tipsiz

Ya fakir

ya da çok ilgisiz

1
    0 Yorumla
  • Aquarium_Delu
    Aquarium_Delu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.

Aurasi yoktur, Herkesin beğenebileceği boy ya da tipi yoktur, Statüsü yoktur vs

1
    0 Yorumla
  • MertKaya987
    MertKaya987 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Kendini boşuna üzme. İstersen bunu konuşabiliriz de

1
    1 Yorumla
    • MertKaya987
      MertKaya987
      +1 yıl

Sence sebepleri nedir?

Yorumla
  • DEVIL111
    DEVIL111 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 126 , eic 100%
    +1 yıl

Ben kendimi seviyorum başkasına gerek yok tüm ilgiyi kendime veriyorum

1
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı.

Benim gibi kendini gizleyen, geri duran insanların sevgilisi falan olmaz.

1
    0 Yorumla
  • ElSoloLobo07
    ElSoloLobo07 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

İstiyor da olmuyorsa açık ve net çirkindir.

2
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Degilim

Yorumla
    • ElSoloLobo07
      ElSoloLobo07
      +1 yıl

O zaman sana gelenler çirkindir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gelmiyorlar

Yorumla
    • ElSoloLobo07
      ElSoloLobo07
      +1 yıl

O zaman sen çirkinsindir.

Yorumla
    • ElSoloLobo07
      ElSoloLobo07
      +1 yıl

Alınmaca gücenmece yok , ikili ilişkiler sadece tipe bakar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çirkin değilim

Yorumla
    • ElSoloLobo07
      ElSoloLobo07
      +1 yıl

Yaklaşmıyorlarsa çirkinsindir. Yaklaşıyorlarsa sen kabul etmiyorsan onlar çirkindir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Değilim aaaa

Yorumla
    • ElSoloLobo07
      ElSoloLobo07
      +1 yıl

Bacım , ilişkilerde tek kriter tiptir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biliyorum dayıcım

Yorumla
    • Dogukanlamborghini
      Dogukanlamborghini
      7 ay

Çirkinlerin olmaz Di mi?

Yorumla
    • ElSoloLobo07
      ElSoloLobo07
      7 ay

@Dogukanlamborghini olmaz

Yorumla
  • Vâkıf1358
    Vâkıf1358 Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Olmaması daha iyi değil mi? Kalbi daha geç kırılacak

0
    0 Yorumla
  • KerpetenRamiz
    KerpetenRamiz Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı.

Güvenmek zordur bide herkeze açıklamak istemezsin korku

0
    0 Yorumla
  • avigor
    avigor Takip Et
    Guru Yaş: 66 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Sevgiilik çıkar ilişkileri ile ölçüldüğü için olmayabilir bazıları için.

0
    0 Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.

İstemediği için de olabilir. İlla sevgilisi olmak zorunda değil ki herkesin.

0
    0 Yorumla
  • Zahidehanim16
    Zahidehanim16 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 50 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgilisi olmayan sevilmiyor demek yanlış bir çok sebebi olabilir

0
    0 Yorumla
  • konuşmayı_seven
    konuşmayı_seven Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 70%
    +1 yıl

Dış görünüşün ile ilgili çok bir sorun yoksa özgüvenden dolayı olabilir

0
    0 Yorumla
  • RealistPitbull
    RealistPitbull Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Ben boş bir insanım, herhalde ondan hiç sevgilim olmadı.

0
    0 Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Olanlar da pek kar etmiyor rahat ol😆

0
    0 Yorumla
  • MelikeÇaytak
    MelikeÇaytak Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

Bence olmaması daha iyi benim de yok elin oğulunun kaprisini de çekecek halim yok.

0
    0 Yorumla
  • GiZLiZEVKLi
    GiZLiZEVKLi Takip Et
    Guru Yaş: 56 , eic 69%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Zamanı çevresi ve şans üçlüsü bunun cevabını verebilir?

0
    0 Yorumla
  • Buusee02
    Buusee02 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Ya seçicidir ya da doğru insanı bekliyordur

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Mesela benim çok az olur
    Ne zaman birini tanımaya çalışsam Kalitesiz ve basit düşüncelerini görmekten bıktım.

Artık tanımakla vakit ayırıp uğraşmakta istemiyorum yani bıktım

0
    0 Yorumla
  • MatemiDem
    MatemiDem Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı.

Ben genelde umursamadığımdan sebep olmuyor çünkü umurumda değil

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (141)
Devamını Gör(186)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir insanın neden hiç sevgilisi olmaz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir insan neden sevgilisi olmaz? 5 cevap verildi
Bir insanın neden sevgilisi olmaz? 7 cevap verildi
Bir insanın neden sevgilisi olmaz? 186 cevap verildi
Bir insanın neden sevgilisi olmaz? 17 cevap verildi
Bir insanın neden sevgilisi olmaz? 19 cevap verildi
Bir insanın neden sevgilisi olmaz? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Anatomik bilginiz var mı?
  • Dünya kupasını takip edecek misiniz?
  • Tığ işi sever misiniz?
  • Kadından şoför olur mu?
  • Örgü battaneyileri beğeniyor musunuz?
  • Çöpe attığınız makyaj malzemeleri var mı?
  • Bu estetiğe 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?
  • Sizce sürgülü kapı kullanışlı mı?
  • Sizce bu fondöten binlerce liralık fondötenlere taş mı çıkarır?
  • Fiat Egea Nasıl araba sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨