- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılÜç dört yaştan bir şey olmaz, tam tersi mümkün iken bu da mümkün olabilmeli. Genç erkekle birlikte olan kadınlar daha mutlu oluyorlarmış ve genç kalıyorlarmış, eh mutlu olunca mutlu da ediyorlar demek ki.
38 Yorumla- +1 yıl
Uyum yakalamak önemli. Bir kaç yaş farka takılmazsın o zaman :) ama zaten uyum yakalamak zor olan.
- +1 yıl
Yeterki gerçekten sevsin ben herkesle uyum yakalarım tabiki aramızdaki fark fazla olmasın maksimum 5
- +1 yıl
@PARZİVAL26 böyle düşünmen güzel ama ilerleyen yaşlarda erkeklerin fikirleri değişebilir.
- +1 yıl
@gayeakçaa digerlerini bilmem benimkinin degiscegini sanmam zaten bende yaşımdan biraz daha büyük duruyorum 26 yım ama 30 gibi duruyorum
- +1 yıl
@gayeakçaa cümlemizin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek ve kadın için başlarda çokta sorun olacağını sanmıyorum ama kadının erkekten yaşça büyük olması kadını zamanka yormaya ve yıpratmaya başlar. Erkek daha genç olduğu için kadın kadar iyi düşünemez, kadın düşünür anlatmaya çalışır erkek anlamaz. Sonra kadın erkeğin annesi gibi olur, erkek sürekli düzeltilmekten rahatsız olur, soğur. Çünkü erkekler eşlerinin yanında "ben güçlüyüm, seni korurum, sen bunları düşünme, ben hallederim" cümlelerini kurabilmek -kendilerince erkek olduklarını göstermek- istiyorlar. Çevremde yaptığım gözlemler sonucu erkeğin kadından daha geç olgunlaştığını ve bu yüzden erkeğin kadından daha büyük olması gerektiğini düşünüyorum. Yinede bu karşınızdaki kişinin karakterinde bağlıdır. Sadece yaşa bakarak bundan olmaz demek doğru değil. Ben genel olarak durumun böyle olduğunu belirttim sadece.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSıkılacaklarsa hiç evlenmesinler. Aldatanın cinsiyeti ne olursa olsun şerefsizdir. Şahsi görüşüm, öyle karaktere sahip bir kişiyi kimse elde tutmak zorunda değil, bunun için çabalamamalılar bile.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum sadece ünlüler için geçerli çünkü onların dünyası bizden farklı. Kadının yaṣca büyük olması bizim toplumda millete laf söyleme hakkı doğurtur maalesef. O yüzden kolay kolay kimse evlenmez- zaten bizim erkekler kadın belli bi yaṣa gelince kendilerine bakmadan kadını beğenmez. Yani bizim için geçerli değil bu.
22 Yorumla- +1 yıl
@kgkgjggjjgkd Ben evliyim ayrıca yaşımız aynı
Sarışın ve güzelsen 50 yaşında ol esmer ve 18 yaşında olmanin anlamı yok
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYönetmekten hoşlanan kadınlar kendilerinden küçük erkekle birlikte olabilir. Ben benimle eş seviyede bir adam isterim, erkekler kadınlar kadar yetkin olamıyor diye de benden birkaç yaş büyük olması gerekir. Ha yeterli oluyorlar mı, hayır. Büyük kadınlar küçük erkekleri eğitiyor, mesele bu.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBu yaş aralıkları fala degil. Seda Sayan gibileri bence asıl yaş farkı olanlar..
Bence alakası yok. Uzlaşmaya çalışan ve anlayışlı çiftlerin ilişkileri uzun sürer.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır karşılıklı çekim gücü ve anlayışta..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,6b cevap paylaştı. Mutlu olalım da olsun be 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 266,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet katılıyorum. bende sevdiğim kadının benden yaşça büyük olmasını isterdim. çünkü yaşıtlarım ilgimi çekmiyor. çok ergen gibiler. ne istediklerini bilmiyorlar
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kişilerin birbirini sevmesiyle alakalı gadası
10 Yorumla Böyle bir ilişki yaşamış ve henüz yeni bitmiş biri olarak yrden göğe kadar katılıyorum. Yaşça büyük kadınlar çok daha anaç ve sevgi dolu oluyor, ergenler gibi trip atmıyor, anlayış ve tolerans derecesi yüksek oluyor ve de en önemlisi yaşça küçük kadınlara göre daha iyi empati kurabiliyorlar bu da sağlıklı ilişkiyi doğuruyor.
22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılGaliba saklı ya... Pınar Altuğ ve Yağmur var
Gökhan Türkmen ve karısı var... iyide ben kendimden bir yaş bile küçük olsun istemiyorum ya onu mu eğitecem. bide ksjsjsj21 Yorumla
+1 yılBen katılmıyorum beyni de büyük olmalı kendi de 😄
10 Yorumla
+1 yılBu sorundan sonra takma dişler su bardağından çıkıp ağızlara tekrar girer dhdhdb genç avı başlasın
18 Yorumla- +1 yıl
Yaş farkı abartı olmadığı sürece sorun olmamalı.
20 ile 40 gibi mesela anormallik.
u +1 yıl@Siyahkadife 3 - 4 yaş yeterli bence de
- +1 yıl
u +1 yıl@Siyahkadife aaa aynı soruyu mu sormuşuzz bilmiyordum😂 ben de ne güzel etkileşim yapiyor benim için diyorum
- +1 yıl
Hatta bende benim yerime cevap vermiş benden hızlı çıkmış hatun dedim. 😂
u +1 yıl@Siyahkadife yaahshhd o kadar mı aynı sormuşuz 😂
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Kadın yaşça büyükse her zaman avantajlıdır. Tanıdığım 1 kadın 40 yaşında kocasından boşandı arkasından kendisine 19 yaşında sevgili buldu ve onunla aynı evde 10 sene yaşadı. Çocuk kadını 7 kere hamile bıraktı.
312 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılEğer öyleyse formülü bulduk. İsviçreli bilim adamlarına gerek kalmadı 🤣
24 Yorumla- +1 yıl
Yaşı benden büyüklere yürüyorum hemen. Tutarsa nikâha davet ederim seni 😃
- +1 yıl
Tamamdır 👍 anlaştık 😊
Onca kitap yazılmış, onca tecrübe paylaşılmış
Mutlu bir evliliğin ya da birlikteliğin sırrı anlayış sevgi saygı babından geçer
Bu işin yaşı parası dış güzelliği yok
Kendinizi kandırmayı bırakın10 Yorumla
+1 yılAhaha benim fotomun ne işi var orada bilmem olabilir ama bu görselde ki kadınlarla erkeklerin yaş aralığı fazla değil bu yüzden yaşça büyük olmasıyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çıtır erkek olgun kadın ilişkisi her zaman daha uyumlu gördüğüm kadarıyla aralarındaki bağın güçlü olması iletişimin daha iyi olduğunu düşünüyorum tabi her zaman aksini savunsamda bu böyle
10 YorumlaGecmise oranla erkekler kendilerinden buyuk kizlara dogru yonelmeye basladi nedenini merak ediyorum gercekten ama cok yas farki yoksa uyum yakalanirsa guzel olur gb.
15 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hanımcı olmasında, bu erkeği ezmek küçük görmek değil asla. Hanımcı erkek mutlu yuva demekdir. Ben kendimden yaşca küçük biriyle olmam.
29 Yorumla- +1 yıl
Elbette kim nasıl istiyorsa.
- +1 yıl
- +1 yıl
Bi yerde izlemiştim mutlu olmak istiyorsan itaat edeceksin diye
- +1 yıl
@aşkkadamıı0 mutlu ilişki istiyorsan kadını delirtme yeter. Kadınlar anlaşılmak ister.
- +1 yıl
Valla kadınlarla pek aram olmadığı için neye delirir neye delirmez bilmiyoruz ki
- +1 yıl
@aşkkadamıı0 oda var 😁😂
- +1 yıl
Bilmiyorum bi iki ciddi konuşup ilerletmeye çalıştım ama hep istekleri katlanarak devam ettiği için belli bi süre kabuğuma çekildim yaş olarak da tahammül durumları kaldırmıyor. Ne diyelim bende bilemiyorum artık.
- +1 yıl
@aşkkadamıı0 Tahammül seviyesi bir çoğumuzda yok. Bu çok normal.
- +1 yıl
Hayırlısı
Hayır , uyum ve anlayışla oluyor bu işler. 10 yaş dahi olsa seni sen olduğun için seviyor ve herseyinle kabul ediyorsa yaş sorun olmaz.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Erkek her şeye evet derse, o ilişki mutlu ve huzurlu olur.
31 Yorumla- +1 yıl
Arada bir söz sahibi de olabilmeli.
Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı. Kadınlar her halükarda erkeklerden daha olgunlar, yani yaş olayıyla fazla alakası olduğunu zannetmiyorum.
10 YorumlaBence kadının yaşça büyük olması bir ilişkite sıkıntı ya yaşca küçük olacak ya da erkekle yaşıt olacak net
10 YorumlaYaşla başla değil karşındakini alttan almakla ilgili
10 Yorumla
+1 yılEvet kadın erkekten büyük oldumu o ilişki daha çok sağlıklı oluyor
10 YorumlaParanın biraz büyük olmasıyla doğru orantılı, yaş işin tatliş kısmı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Hic denemedim ama cok reklamı dönüyo bunun mecbur denicez😂
10 YorumlaBence tesadüf erkek daha geç olgunlastigi için daha büyük olması lazım
10 YorumlaYaşın bu konuda çok önemli bir rol oynadığını düşünmüyorum.
10 Yorumla
+1 yılAralarında çok bir fark yok öyle abartılacak kadar normal gayet.
10 Yorumla
+1 yılErkekler geç olgunlaştığından evet doğruluk payı mutlu ilişki için var
10 Yorumla
+1 yılKızılcık Serbeti dizisinde Metehan mutlu görünüyor 😂
10 YorumlaMutluluk dengedir. Orta yolu bulabilmektir. Sınırları bilmektir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. hiç alakası yok mutluluk, karşılıklı anlayış ve sevgiden geçer.
20 Yorumlaevet çünkü anca erkekle aynı olgunluk seviyesine geliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlgun kadınlar daha samimi ve anlayışlı ben herzaman yaşımdan büyük kadınlarla daha iyi anlaşmışımdır
10 YorumlaOlgun kadınlar biraz da aklı başında oluyor
20 YorumlaPelin de mi büyükmüş aaa bilmiyordum 😀😀
22 Yorumla- +1 yıl
Ben hepsini görünce mutluluğun formülü buymuş dedim. Bana da çok süpriz oldu.
Olabilir kral bence kadın yönetiyor ilişkiyi
23 Yorumla- +1 yıl
Kadının yönettiği doğru. Katılıyorum.
+1 yılYaşla ne alakası var
22 Yorumla- +1 yıl
Oda bir ihtimal.
Ama ben olgun seviyorum öfff
12 Yorumla
u +1 yılSenin için tam tersi olsun ne demek
- +1 yıl
Ahaha teşekkürler 😅🤭
Bende sevgilimden 4 yaş büyüğüm ama pek fark yok aramızda o benden olgun ben çocuğum hala 🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılAynı sayfayı takip ettiğimize yemin edebilirim xd
19 Yorumla- +1 yıl
Bende takip ediyorum jsjs
- +1 yıl
Yaşasın magazin xd
- +1 yıl
Yaşasın 😀
u +1 yıl@inciitanesiii kadife de takip ediyor 😂
Mutlu bir ilişkinin sırrı sizce yaş farkı mı? ↗- +1 yıl
Yalnız o değil de artık kadınların çoğu kendisinden küçük erkeklere ilgi duyacak galiba 😂😂😂
- +1 yıl
Nefret ettim be jsjsjsj
- +1 yıl
Görseli görünce benim o tabum biraz sallanıyor gibi ksksjs neyse unuturum ben
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. O biraz anlaşmaya bağlı bu orneklemelerde aşırı uç yaş farki yok ama kim gencse ve dinamikse diğeri daha rahat oluyor bu bir gerçek:)))
00 YorumlaO değil de erkekler cok gec olgunlasıyorlar ya çocuk gibiler
10 Yorumla
+1 yılYani yaşa takılmak saçma. Benim annem de babamdan 10 yaş büyük gayet uyumlular
20 YorumlaSadece öyle olanları alıp sunuyorsunuz, öyle bir şey yok
10 YorumlaBelki etkisi vardir ama yine de sanmam
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İyi anlaşma ve güven sebebi bence
10 YorumlaKadın küçük olmalıdır
10 Yorumla
+1 yılOlgun kadın herzaman iyidir. 👍🫡
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Küçük yaşlarda biraz zor bu
10 Yorumla
+1 yılBirbirini sevmekten geçiyor bence
10 Yorumla
+1 yılTeyzeler aşk peşinde koşacaklar 😂
12 Yorumla- +1 yıl
@Beneenen aynen 😂
Etkili olma ihtimali olabilir 🤭
10 YorumlaBelki de öyledir 😅
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadın güzel akıllı olsun yaş farketmez
10 Yorumla
+1 yılAlakası yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılçok mantıklı değil
10 Yorumla
+1 yılÇok komikti bu : )
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle doğru
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Alakası yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. olabilir)
10 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne