Ben bunun cevabını sadece kendime göre verebilirim benim için öncelikle bu mutluluk kaynağıdır yani bir insanın bana değer verdiğini kıymet verdiğini benimle bir şeylerle paylaşmak istediğini anlıyorum çok güzel bir şekilde, yani bana güvendiğini bir şeylerini benimle paylaşmak istediği bana özel hissettiriyor kendimi ve bunca zamandır bir insanla ne konuştuysam ne sohbet ettiysem aramda nasıl bir iletişim geçtiyse aynı o şekilde devam etmekteyim yani o insanla görüşmüyor olsam da o insanla aramda olan ne geçtiyse onunla aranda kalır başka bir şeye gerek olmaz.
Hoşuma gider ama işi flörtten arkadaşlığa çevirecek şeylerse hiç hoşuma gitmez, soğurum. Önce kızın açık ve net ilgisini görmem lazım. Ondan sonra sorabilir. Nedir açık ve net ilgi. Mesela dudaktan öpüşme, el ele tutuşma, kızın beni sevdiğini söylemesi, iltifatlar etmesi (birden fazla farklı zamanlarda) gibi gibi güçlü ilgiler görmem lazım. Yoksa benle arkadaş olmak istediğini de düşünebilirim.
Bir de ben genelde itaatkar olan, feminist olmayan, mor rengi sevmeyen, erkeklerden nefret ediyorum demeyen kızları seviyorum. Bir kız dominantsa benden uzak dursun