İki erkek arasında kaldım arkadaşlar destek?

Uzun bir soru olacak şimdiden kusura bakmayın. Biri eski sevgilim evimin hemen karşısında marketi var. 2 aylık sevgililiğimiz oldu cicim aylarında daha fazla üzerime düşmesi gerekirken normal bi ilişkiydi. Her gün markete onu görmeye giderdim oturur kahve içerdik ama çıkarıp bi çikolata bisküvi koymazdı. Bir keresinde kasaya müşteriye bakmaya gitti gittiğinde çikolata açmış yemiş iki ısırık kalmış yanıma geldi ve karşımda son lokmayı ağzına atıp yanımdaki çöpe paketi attı ben öyleyece bakakaldım. Alamayacağımdan değil yanlış anlamayın vurgulamak istediğim şey düşünce. Ben evde kek poğaça pasta yapsam her seferinde götürdüm sevdiğine yedirmek ister çünkü insan. Neyse bir keresinde hastalıktan geberiyorum evde kimse yok hastaneye gidelim dedi ailem her an gelir diye kabul etmedim ve dediği şey gülerek -ben diyeceğimi dedim sonra laf etme bana- şok oldum. Neyse onu da geçtim hemen karşımda marketin var iki portakal meyve koyup beni görmeye de gelmedi düşüncesiz. Aslında seviyor gibiydi arabada giderken dk başı öperdi ömrüüümm diye bağırırdı seni sevmiyorsam Allah belamı versin falan derdi ben takıldığımda. Ailesi beni biliyordu. Kafam çok karışık Çok şey var ama bunları anlattım. Diğer erkek ise İstanbul’da yaşıyor aramızda 12 saatlik yol var. Ama bana gerçekten ilgili bir kere küfür etmedi kibar nazik düşünceli tam bir beyefendi ve diğerinden daha yakışıklı. Ama ben canım gibi marketteki çocuğu düşünüyorum hala. Sizin yorumlarınızı merak ettim?
İki erkek arasında kaldım arkadaşlar destek?