İlk buluşmada yürürken kolunu omzuma atması normal mi begendigi anlamına mı geliyor? Ya da abartı mı? Fikirleri bekliyorum.((2,5 aylık bir flörtük)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
La omzuna atması gayet normal bişey sizin coktan öpüsmeniz bile lazımdı
Omuza atması baska yere atmasından iyidir :)
flörtün zamanı etkiler mi bilmem de ilk buluşma için fazla gibi
değil , sana temas etmesine izin ver me
Kendimi geri çekmiştim zaten anlayamadım
iyi yapmışsın. öpüşmeye de yaklaşırdı o
Yok bitti zaten ben olayın şokuyla çözemedim cinsellik kabul etmeyince bitti en son kafa tokuşturdu? Nsqndkqk
:) iyi olmuş :) daha iyi biri çıkar inş. karşına
Daha önce kız görmemiş erkek tavırları, adam kadına aç hemen temas ce samimiyet kurmak istemiş
Flörtöz bir tip aslında
Tamam işte hepsinr böyle davrandıysa şutlanmıştır 😂😂
Olabilir 😂
Tedvirli davran yem olma, davranışımdaha düzgün olan insanlar ile görüş
Zaten bitti ya cinsellik konularını açtı kabul etmedim en son kafa tokuşturdu giderken anlayamadım😂
Cinsellik yoksa bana müsade aga diyip gitmiş işte, şimdiki flörtler öyle iki samimi davranırsın iş cinselliğe gelir kapı açılırsa da bir daha kapanmaz, her gün cinsellik konuşulur 😂😂😂
Sorma hiç ya birdaha döner mi bu çocuk
Şimdi yeni flört arayışını giricek, onlardands tekmeyi yiyince eskilere yazmaya başlayacak illa ki yazma sırası sanada gelir merak etme 😂😂
Kabul edicek birini bulur herhalde illa ki ya ebjfjsmdmç
Dediğim gibi 1 yıl 2 yıl bile sürebilir ama illaki yazar yani, seninde fikrinin değiştiğini falan düşünür artık istiyordur her halde gibi falan
Onu bilemiyorum ya ben görüldü atılmasını sevmiyorum demiştim buluşmada o da o gün son mesajıma görüldü atmadan sohbeti silmiş sanırım görüldü olmadı😂 degisik işte bakalım
O muhabbetleri bende sevmiyorum, kimiside saatlerce yazmaz bilerek 😂 mesajı üstten görür cevap vermez çoluk çocuk işleri erfen tripleri
Evettt çok sinir oldum bu sefer de son “ bb “mesajına görüldü yapmamasına direkt silmesinee neyse öyleydi işte cehenneme kadar yolu vra
Hahaha bb nedir ya, böyle kişilerle vedalaaşmaya gerek yok direk engelleyip geçiceksin
Engellemedim ya ama o da o gün mesajlarımızı sildi…
Bir şey diyemem ikinizin kararı, kavuşursunuz yeniden 😂😂
Adam mesajları ilk gün sildi 😂ne kavuşmasıı ayol
Yaa ne bileyim, sen geri dönmesini bekliyor gibi konuşuyorsun 😂😂
Ben bekliyorum zaten birazcık ama gelmez gibi ben yazmadan
Ee madem bekliyosun nedebin uzaklaştırdın kendinden, idare etseydin ya biraz 😂😂
Uzaklaştırmadım kii benim bazı kırmızı çizgilerim var dedim o cinsellik konularında zaten o da olmaz beklentilerimiz farklıymış dedi
E adam sana net cevabı vermiş, ben sadece takılıyorum ihtiyacımı görüp uzuyorum demiş, sende bunu kırmızı çizgin olarak görüp reddetmişsin, şimdi neden yazmasını bekliyorsun anlamadım hahaha
Yaa o kadar da istemiyorum aslında ya ben hoşlanmıştım ondan o yüzden uyuz oldum bi olanlara
Bu tarz biri dönmez muhtemelen elde edemiycegini anladıgı için
Hoşlantı çabuk geçer, bir gün başkası ile konuşursun ondan hoşlanırsın 2.5 ayın başına gittimiş keşke ciddi düşünen bir arkadaş olsaydı
O tarz kişiler uzun süre sonra döner belki fikri değişmiştir diye
Aynen öyle
Aman uzak dursun ya
Çok içten söylemedin ama sana kalmış, yazdığı gibi düşecek hâl var sende snnsns
Hahaahhahd yok ya gerçekten sinir oldum kendisine baya bi sırf o yüzden
Dönsün döndügünü göreyim istiyorum biraz
Şu an bişey hissetmiyorum
Hahhaa klasik kadın kafası işte, ille dönsün ben kovayım onu demek için 😂 birde peş peşe yorum yapma yanıt sınırı var yazamazsın
Ama haklı degil miyim yaa bu konuda
Ya tabi seni sadece cinsellik olsun diye konuştuğu için mesajlarını okumadan sildipi için içerlenmiş olmakta haklısın 😂
Yok tek mesaj yazmıştım yani dm ye girmeden de gözükmüştür de görüldü atmadı diyelim biz ona 😂
Olaylar gözümün önünden geçince sinirlendim bak yine
Hahaha olur öyle şeyler yahu, çok takılma böyle şeylere
Mümkünse bir daha olmasınnn ben yazmayayım dimi buna bir daha böyle erkekler düzelmezz
Sen bu cocukla kafayı bozmuş gibisin, böyle tipler düzelmez ama bilmiyorum sana kalmış
Onarım aşamasındayım diyelim teşekkür ediyorum
Rica ederm, inşallah kendini onarırsın
Aynen kardeşim parmak ucu bile deyse cinselik artık biktiriniz a*( omuz atmak ile cinselliğin alakası nedir
Kendisini istedigini söyledi
Tmam sorun ne istemek suç mu
Okan bir si...
Sen s*Ktr git lan burdan a*k cocu sen hayırdır
Noluyor abi qjdnamnd
Bildirim düşürme ekranıma hade
Aranızdaki samimiyete bağlı. Yads cıvıklığa
Senden hoşlandığı anlamına geliyor
Diyosun
Ergence