Kadın gece kocama yazıyor?

yeni evliyiz işimin yoğunluğundan dolayı bu aralar eve iş getirmeye başladım ve eşim gece yorgun düşüp direkt uyuduğum için söylenmeye başlamıştı ve bende anlayıs göstermeni istiyorum dedim eşimle mesleklerimiz aynı yüksek bi statüdeyiz ve haliyle daha yoğun bi tempo içindeyiz o işinde her şeye yetişebiliyor ve bana zaman ayırabiliyor eve geldiğinde ama ben bazen yetiştiremiyorum dün gece hazırlanıp onu karşıladım inanılmaz bi tensel çekimimiz var haliyle gece özel ve güzel geçti sonra bana sarıldı ve uyudu biraz zaman sonra telefonuna bi mesaj geldi açıp baktım iş arkadası olan bi kadınla yazışmalarını gördüm kadın flört eder şekilde cilveli ama üstü kapalı konusurken eşim normal konuşmuş dün de kadın yersiz sitem eder şekilde göz ardı ediyorsun beni hep işle alakalı sorularıma bile cevap vermiyorsun tarzından gece uzunca bir yazı yazmıstı okudum hepsini tabi o an çok sinirlendim ve kocam koynumda uyurken fotoğrafımızı çekip karısıyla beraber müsait değil canım rahatsız etmezsen iyi olur yazıp gönderdim kadın özür diledi ve birdaha yazmayacağını söyledi ve ben son mesajları sildim eşime de dün olanları anlatmadım kadın bir şey derse eşim ona söylemediğim için sinirlenebilir ben kendim ona söylemeli miyim olanları?

Kadın gece kocama yazıyor?