Erkek arkadaşımla beraber yaşıyoruz mecburen çünkü o farklı ülkede. Evlenmeyi planlıyoruz. Ama bazı hareketleri çok batmaya başladı. Şimdi o hareketlerini maddeler halinde yazacağım.
- Çok ukala birisi. Bir şey sorduğumda (çok sıradan bir şeyler) illa bir laf sokma çabasına giriyor. Bir şey güldüğümde "bunda gülecek ne var" diye bir tepki veriyor. Oysa o benim üzerimden komiklik yapıp birileriyle güldüğünde bana komik gelmese bile bir şey demiyorum.
- Daha görüşmemizin ilk zamanlarında bende göz kuruluğu olmasına rağmen (operasyon geçirmiştim ve bunu biliyordu) klimayı açıyordu ve onun yüzünden göz kuruluğu 2 kat daha fazla artmıştı.
- Her şeye pahalı der. Oysa günde 1-2 öğün yemek dışında hiçbir masrafım yoktur. Bu yüzden duş jeli ya da tıraş aleti gibi sıradan şeyleri bile almama ya da ucuzunu bulma peşindedir.
- "Ben dominant biriyim, bu ilişkide dominant kişi benim" adı altında her istediğini yaptırır. Oysa bu tarz bir şeyi ben kabul etmedim hatta görüşmeden önce konusu bile geçmedi. Bir de istedikleri olmayınca şiddete başvuran biri. Özellikle yatağa gitmek istediğinde asla hayır dememek lazım.
- Beni ne zaman canı isterse uykudan uyandırır ama o uykudayken ben azıcık bile yorganı kıpırdatsam olay olur.
- Ağzı bozuk, hareketleri kaba. Sofra adabı yok, sofrada ağzı doluyken konuşur. Üstelik sürekli hakaret eder.
- Bir şey sorduğumda önemsemez, geçiştirmek için ya "bilmiyorum" ya da "unuttum" der.
- Sürekli bir şeyleri eleştirir, emirler yağdırır. Evde azıcık dağınıklık olsa gelir beni azarlar, oysa turistim yani misafirim ve karısı bile değilim. Ona rağmen çamaşırlardan ve bulaşıklardan ben sorumluyum. Temiz çorabı kalmasa bana azar çeker.
- Sinirlendiğinde yüzünü tuhaf bir şekle sokar. Gözleri büyür, dudakları incelir, ses tonu kısık ama korkutucu bir hâl alır, bu haliyle korkunç bir canavara benzer. Ona en sonunda bu görüntüye dayanamayıp "bu halde çirkin görünüyorsun, hoş bir erkek arkadaş isterim" dememe rağmen o yüz ifadesini asla düzeltmez.
- Hem her türlü hayatımı sömürür, hem de ayak üstü evlilik planları yapar, evlenme teklifi etme zahmetine girmez, yüzük asla almaz çünkü gereksiz görüyormuş.
- İnsanlarla konuşmama yasak koyar. Çünkü insanların beni uyaracağının farkında ve eğer arkadaşlarım olursa beni korkutup istediklerini yapamaz.
- Bir saatlik film izlemek için en az 3 güne ihtiyaç duyarız. Çünkü sürekli her şeyden sıkılan biri ve filmi sürekli durdurmak zorundayızdır.
- Kendime vakit ayırmama asla izin vermez. Duş alırken bile tedirginimdir. Tuvalete girmek için bile yeterli zamanım yoktur. Sürekli her şey için acele ettirir, bir saniye bile beklemek istemez. Kapıdan çıkmadan su bile içirmez. Yemek yerken bile yemek boğazımda kalır. Her gün defalarca kez "hızlı ol" lafını duymak zorundayımdır. Uzun zamandır yüzüme krem bile sürmüyorumdur.
- 50 yaşına merdiven dayamış. Düzgün bir işi yok. Fuhuş ve tefecilik gibi işlerden para kazanmış. Şu anda boş gezenin boş kalfası.
Sizce sabırlı mıyım? Yoksa abartıyor muyum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer