Çevresine sevgilisi olduğunu söylemeyen kişi aldatıyor mudur?

Çevresine sevgilisi olduğunu söylemeyen kişi aldatıyor mudur?

Hayır tabii ki bunu aldatıyorlarıp değerlendirmek doğru değil üstelik böyle sevgilisi olduğunu milletin gözüne durmadan sokan ya da böyle evlendiğini durmadan gözünü sokan insanlar sevmiyorum açıkçası en özel hayatım varsa bana bu kadar yüklem etmeye gerek yok herkesin hayatında sevdiği evlendiği ya da çocuğu olan zamanlar olur bunlar insanlar için normal şeylerdir ama bunu böyle birilerinin nispet yapar gibi ya da biriyle laf edersin sidik yarıştırır gibi göstermeyi doğru bulmuyorum
Bence aldatıyor denmez ama bir işler karıştırıyor olabilir.. tabi ki de bunu gidip de herkese söylemesi ayda reklamını yapması gerekmez ya da her şeyi göz önünde yaşaması gerekmez.. ama bilerek isteyerek gizliyor soranlara da sevgilim yok bekarım diyorsa bence bir şey gizliyordur
Yani ben de herkese demiyorum. Bu kesin olarak birinin aldattığı anlamına her zaman gelmez. Sadece dedikoducu insanlara laf vermek istemiyor da olabilir. Yakın gördüğüm birkaç arkadaşım ve annem bilir. Bu defa herkes ayrılırsak neden ayrıldın yok şu yok bu diye sora sora insana biraz vazgeçeceği varsa da devamlı sorular sorup aklına geri sokuyor. İnsanın bir "Artık yeter! Çenenizi kapatın!" diye bağırası geliyor.
Eğer bir insan hayatında biri varken bunu gizliyorsa net ihanet vardır ya da çapkınlık yolunu kapamak istemiyordur. Aynı şekilde hayatında karşı cins arkadaşlarını sevgilisinden/eşinden gizleyen de ihanetin peşindedir. Aklınızda olsun gençler
Cevap
17Cevap
Gözünden sakınıyordur, nazar değmesin diye...😄
Pek masum bulmuyorum öylelerini.. Tamam, reklam yapma ama en azından hayatında birinin olduğu bilinsin.. Bilimsin ki herkes ona göre davransın..
Kesin aldatıyordur diyemem ama bir insanın sevgilisini gizlemesi de çok normal gelmiyor bana
Hayır koyu karaktere sahip konuşmayı sevmeyen yda hayatını dillendirmekten hoşlanmıya bilir bu sevmediyi yda adlattığı anlamına gelmez
Çevresindeki biriyle ilişkisi olan biri böyle bir saçmalığa atmaz kendini diye yazarken bile kendim inanmadım her şey olabilir
Yeni bir ilişkiyse anlaşılabilinir. Ama uzatmalıysa yeni adayların önü kapanmasın diye söylenmiyor olabilir
Bu aldatma değildir nasıl bir aldatma bu 🤔 çevremden saklayabilirim ne var ki bunda zamanı gelince tanışır herkes ile
Utangaçtır , aceleci değildir ( sağlamcıdır.), duyulmasının problem teşkil edeceği bir ortamı vardır. Bunlarda bir ihtimal. Hiç sordun mu sebebini ona
Kimseye göstermese de en azından sevgilisi olduğunu söyleyebilir, yani ihtimali var.
Evet ya da eski sevgilisi görsün istemiyordur yedek hesabı
çevresi pek anlayışlı insanlar değilse ve zorda kalacaksa söylememesi doğaldır
Benim arkadaşımda gizler ha biliyoruz sözlüsü olduğunu ama göstermez
Alakası yok, İnsanlar kem gözlü. Kimin nazarının değeceği belli olmuyor.
Sevgili kelimesini duymaktan bıktım. Herkeste bir sacma derecede sevgili yapma isteği var
İlla aldatıyo diyemeyiz ama parlak bi durumda yoktur yani
Hayır bende gizlerim nazara inanıyorum sadece annem kız kardesim ve yakın arkadaşıma söylerim
Çevredeki insanları ilgilendirmez ilişki yaşayıp yaşamadığımı. Gösteriş yapmayı sevmem.
Sanmam, söylemek istemiyordur, hazır değildir, ya da bilemedim ki🤷🏻♀️
Arkadaşıyla tanışmak bende istemem utngacım ama benden bahsetmesini isterim arkadaşına bahsetmediğini öğrenirsem ilişkiyi keserim
Hemde nasil bir şekilde aldatır gizlilik içinde bir arkadaş asla bir masum bir kelime olarak gelmez dimi ama
Gizleyip gizlememesinden aldatip aldatmadigini anlayamazsin.
Ay soruyormusun bide.. Gecmıs olsun arka cepteki yedeksin..
herkes elinden tutmak yürümek ister sevdiğinin gururla
Hayır sadece onu çevresine tanıtamayacak kadar değer vermiyordur
ya cok sevip nazar degmesini istemiyodur ya da aldatıyodur
Öyledir.
Evet büyük ihtimal.
Aldatmasa bile o kişiye değer vermiyordur
Ya aldatıyor ya da o kişiden utanıyor
Yedeklere ayıp olmasın
Ciddilesene kadar bende gizlerdim nazar var
Bence de aldatıyordur. Yoksa, neden gizlesin ki?
Aldatıyor veya aldatma potansiyeli yüksek
sevmiyordur ya da çirkindir sevgilisi
Direkt günahını almayalım ama tuhaf
Net aldatıyordur.
@farmatıonn Gizleyen erkek ya seçenekleri öğrenmesin ister ya da aldatıyordur
Evet aldatiyordur yoksa niye saklasın
Herkes duyurmak zorunda değil ki
Reelde ise sakladığı bir şeyler olabilir.
Acaba hangisini aldatıyor sayılır 😀
Sadece potansiyel flörtlerini cepte tutuyordur.
Çok emin değildir belkide
Hiç şüphesiz
hayır
Muhtemelen
Muhtemelen evet
Muhtemelen
Hemen hemen
Evet aldatıyordur
Büyük olasılıkla…
Aldatıyor
Utanıyordur senden
Ciddi düşünmüyordur