En sert erkeğin bile bir kalbi olduğuna göre illaki duygusal olabilir. Peki ne düşünür ne hayal eder? Mesela bazen sadece sevdiğine yaslanıp göğüsünde dinlenmek ister mi?
Erkekler sevdiği kadını duygusal olarak da özlerler mi? nasıl özlerler?
Tabii ki Her insan sevdiği insanı Özler yani özlemimizde onu özlediğimiz söyleyerek belirtiyoruz Ama uzun zamandır hiç özleyeceğim biri olmadı hayatımda, ancak bazı erkeklerde özlü dini direk olarak söyleyemez bunu başka şekillerde göstermeye çalışır işte ne zaman geliyorsun ne zaman görüşeceğiz gibilerinden söylemler yaparım aslında Özden ama özlediğini belli etmek istemez bu da biraz aile yapısına göre değişebilen bir şey olduğunu düşünüyorum.
Doğru admalar ve doğru kadınlar hep birbirlerine geç kalırlar. Bende senin gibi düşünüyordum hep hak ediyorum diye. Düşünmeyi bıraktım bekar hayatımin tadını çıkarıyorum. İnan böylesi daha az can yakıyor.
Sorun yanliz olman değil yanlız hissetmen ikisi farkli şeyler. Yanlız hissettiğin kadar yanlızsin ve güçlü hissettiğin Kadar güçlü. Bende biliyorum yanlızlik kötü insan bir can yoldaşı ruh eşi arıyor. Eğer düzgün seven ve karakterli biri isen yanlızlik bir cehennem bilirim.
Peki neden böyle hiç düşündün mü? Yanlış kişiler mi, yoksa tanışma fırsatı bulamadın mi sosyal çevrende, sen mi yoksa onlar mı beğemedi? Aslında bir cevap arıyorsan önce sorunun temeline inmen lazım