🥰🥰
Bir ilişkide en çok neye önem veriyorsunuz?
🥰🥰

23 Şubat , 2024 Cuma 22.10
Sadakat ve ilgiye çok önem veriyorum ama iki kişi arasında çekim de olması lazım. Sence çekim sonradan oluşabilir mi yani dış görüşü olsun diksiyonu olsun sana hitap etmeyen biriyle sonradan çekim oluşabilir mi
Açıkçası ben böyle bir şeyin olabileceğini düşünmüyorum önce insan dış görünüşe bakar sonra hitap etmesine önem verir ne yazık ki günümüzde böyle ama hitap etmiyorsa anlaşamıyorsa birçok noktada ayrı düşüyor sonra noktadan sonra çekim olmaz
Haklısın katılıyorum sana ama şunu unutmamak gerekir bir noktada fikirler değil dış görünüş yeter
Hayır tabii ki yetmez ama ikisi de önemli bir noktada yani ikisinden biri olmazsa olmaz sadece dış görünüşle yetmez fikir uyuşması da yetmez yani bir noktada iki tarafında ortak noktada buluşması gerekir
İlgi çok önemli. Zaten dürüstlük, sadakat dememe gerek yok onlar olması gereken en başlıca şey. Ama ilgi olayı herkes de yok. Adama sorsan ya da kadına sorsan seviyor ama ne arıyor ne mesaj atıyor ne seninle bir şey paylaşıyor.. O yüzden ilgi ilgi ilgi.
Kesinlikle katılıyorum ama dozunda ilgi kıskançlık sevgi güzel olur
Uyuma kafa yapisi yaninda huzurlu mutluysam eyleniyorsam yeter
Beni arkadaş olarak mı göruyor yoksa sevgili olarak mı? Daha sonra, anlaşabiliyor muyuz? Bunlara uygunluk yoksa, ilerlemeye gerek yok
Cevap
22Cevap
İlk olarak dış görünüşe önem veriyorum... sonra tanıdıkça güvenilir olup olmadığına karar veriyorum
Sevgi, saygı ve güven bir ilişkinin 3 temel yapı taşı. Birinden biri olmazsa o ilişki çöp, yıkılır ayakta durqmaz
Karşı tarafın sevgiye ve aşka olan bakış açısı
Karşılıklı anlayışa. O olmadan hiç bir şey olmuyor.
En önemlisi güven güveeeen bence gerisi kendiliğinden oluşur
Gerçekten çok haklısın
Güven sevgi ve sadakata
Saygı
Saygı
Saygı
Aidiyet duygusuna
Samimiyyet , güven , saygı ön planda
Dürüstlük, güven, sadakat üçlüsü
Karşılıklı saygı her şeyin başında geliyor.
Bir erkek ile bir kadın arasında geçmesine
Güven kesinlikle.
Karsilikli sevgi guven
Güven telkin etmek, zeka, empati
Samimiyet, huzur ve güven.
Güven sadakat ve az öz konuşması
En çok saygıya güvene
Sevgi saygı güven
Saygı sadakat güven
Saygi
saygı güven sevgi
Sadakat ve sevgi