İsterdim
Aşığım
İstemem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İstemezdim çünkü aşık olmak isteyerek elde edilebilecek bir şey değil yani o planlı olabilecek bir şey Bir de ben tek taraflı olan olayların aşk olduğunu düşünmüyorum, Bence bir insan gerçekten aşık olup birisini seveceksen bu iki taraflı olmalı geçici şeylerin ya da heyecan duyuyorum ben duyguların aşk hayatı ya da sevgi diyerek kişilerin birbirini kandırmasından başka bir şey olmuyor. Dolayısıyla aşık olmak ister miydim sorusunun net bir cevabı yok sevmek sevilmek tabii ki isterdim ama tek tarafım olduktan sonra istemezdim.
Bence en büyük sorunlardan biri … insanların aşka meyil etmesi… duyguya aşık ve odaklı olması…
Artık karşıyı görmek istemiyor … karşıya odaklı olmak istemiyor… karşıyı bilmek bile istemiyor … karşıya değer vermiyor insanlar!
Sadece ne hissettiklerine odaklı oldular.
Doğrusu karşı tarafa değer vermek… aşık olmak istemek değil… birini umursamak değer vermek sevmek ama güzel sevmek … ne hissettiğin duygun umrunda hatta belki farkına bile olmadan… karşı taraf değer verip odaklı olarak olmak sağlıklısı ve gerçek sevgi…
aşka değil duyguya değil … değerli kişiye sizi aşka inandıracak kişiye aşık olunmalı…
Mecnuna “aşkını anlat!” demişler,
”o ne?” Demiş
“Leyla’yı anlat!” demişler, aşkı tarif etmiş ;)
İsterdim. Aşk sadece birini sevmek onu yakınında görmek değil. Hayatın inişi çıkışına ayak uydurmak. Senin derdin yoksa karşındakinin derdi olduğunda ona kol kanat germek. Ona gelebilecek zararları önceden görüp zararların önünde set olmak gerek. Seversem böyle sevilirsemde böyle sevilip aşık olmak isterdim.
Aşık olmak isteyip istememek gerçekten karmaşık bir konu. Bu duygu, insanların yaşamlarında derin izler bırakan ve birçok kararlarını etkileyen bir güç. Aşkın getirdiği mutluluk ve heyecan yanında, beraberinde getirdiği zorluklar ve acılar da var. Benim içinse, aşkın bu karmaşıklığı beni düşündürüyor. Her ne kadar bu duyguyu deneyimlemek ilginç gibi görünse de, insanların bu konuda dikkatli ve sağlıklı kararlar alması gerektiğini düşünüyorum. Aşkı deneyimlemek istemek yerine, insanların kendi mutluluklarını ve iç huzurlarını bulmalarına odaklanmaları benim için daha önemli.
Cevap
63Cevap
Dertsiz başıma neden durduk yere dert açayım, iyiyim böyle..
Merhaba,
Evet istiyorum! 😅
Hayır istemem zaten aşka da inancım yok
Aşık olmak isteyenler, olmak istemeyenler ve sadece birisine aşık olanlar ne çok şey kaçırıyor. Hisler bu kadar sonsuzken sadece bir insana bahşetmek nedir ya? Doğaya aşık olun, kendinize aşık olun, kusurlarınıza aşık olun, kedilere aşık olun, sanata, ruha, dokunmaya aşık olun. Aşkınız bu kadar sonsuzken, sadece birisine atfettiğinizde ve ilişkiniz bittiğinde "Aşkım bitti." diyorsunuz ya, bu resmen zırvalık. Sonsuz olan tüm hisleri onunla sınırlarsanız ne olmasını bekliyorsunuz? Aşkınız çoksa birisinin gitmesi o kadar da etkilemez arkadaşlar.
Yasi az akli cok 👏👏
Teşekkür ederim 💘💘
Hayır... Aşkın zararlı, yıkıcı ve yıpratıcı olduğunu burada defalarca yazdım. Herkes aşkı peri masallarındaki gibi bir şey zannediyor. Aşk aslında 3 yıl kadar süren bir hastalık, bir geçici körlük veya hipnoz hali... Kusurlarıyla, olduğu gibi kabul etmeye cesaret edemediğin birinin kusurlarını yok saydığın, ya da o kusurları ona konduramadığın süreç... Onu kaybetmemek için kendin olamadığın, ruhunu tüm arızalarıyla, tüm çıplaklığıyla ona gösteremediğin süreç... İki yetişkinin mutlu bir ilişki yaşamak için birbirinin en iyi arkadaşı olması, asla yargılanmayacağından emin olması, diğerinin daima kendini anlama çabası içinde olması gerekirken olamadıkları süreç... Tutkunun, bilinmeyen ve anlamlandırılamayan bir çekim gücünün etkisi altında kalınan süreç...
Aşka inanmayan ve sadece duygu kokteyli diyen biri olarak soruyu başkalarının bakış açısını merak edip sormuştum. Bulunması imkansıza yakın ama aslında standart olması gerekenleri gayet güzel tarif etmişsin. Benim yerime yine EİC seçmemiş olsalar seninkini seçerdim 👍🏻
Teşekkür ederim, seçmişsin kadar oldu 💐❤️
🙂✨
İsterdim, ancak sonrasında tiksintiyle, mide bulantısıyla hatırlamama lüzum olmayacak birisine. Her zaman saygıyla, gururla hatırlayacağım bir kişiliğe olmak isterdim. Dileğim böyle bir aşk bulsun beni, bizi 😃
İsterdim elbette.. Benim gibi duyguları, hayatına yön veren adamlar; kalplerinde aşk olmayınca pusulasız gemiye benzerler..
Aman aman almayayım ben kendime zor katlanıyorum biri de bana katlanmasın😄
Ben aşkın kendisiyim zaten 🤩😂
Hayır istemezdim hiç sevmiyorum o üç harfli şeyi.. 😂
Aşık olmak nedir sizce? Birine körükörüne aşık olmak? Kalbinin taaa içinde kelebeklerin oluştuğu duyguu bir müddet sonra bu duygu değişebiliyor. Pembe bulutlardan indiğinde, gerçek hayatın zorluğunu gördüğünde,..
Karşılıklı olması şartıyla ve doğru kişi olacaksa evet isterim
Hayir istemiyorum aşk icin uygun degilim elimde ziyan olur , üzmek üzulmek de istemem ama sevgi olur severim belki.😅
Yalnız bu işler istege göre olmuyor kücük hanim. Hic unmadigin yerde hic umulmadik birine asik olabilirsiniz.
zaten aşığım ne geldiyse başıma aşık olmaktan geldi ben almayayım nefret ettim bir kere bile aşkımı sevgi dolu yaşayamadım kalbimi söküp fırlatıp atıcam acı çekmekten başka bi b. ka yaramadı ş. refsiz
Ben aşkın ta kendisiyim. Sıra yaşamaya geldi. Sırıl sıklam aşık olmak lazım.
Emin değilim ki olsam nasıl olurdu.. Olmasam da mutluyum bilmiyorum ki
Çokta uzun olmasada bu duyguyu yaşamak isterim.
Biten ve bittiği zaman ağzına scan bişi istemem...
Kesinlikle istemezdim. En azindan bir kac yil.
eşime aşığım, ama yaşamak istediğim ARA bir his var
Aşk, derin duygusal bağ ve tutkudur. Ve bir kez yaşanır.
İsterdim bir kızı sevdim oda ukraynanın soğuk sokaklarında kaldı 💔💔💔
Doğru kişiye evet. Yanlış kişiye olmaktan Allah korusun.
Evet ama olamıyorum bu konuda özürlüyum sanırım
Aşık olmak isterdim banada olunmasını isterdim sevilmek sevmek icin hem eş hem arkadaş olmak icin isterdim ama tabi iki kişinin duyguları aynıysa isterdim
İstiyorum ya, yeniden.
Hayır istemem..
Karşılıklıysa isterdim
Şimdi istemiyorum, ilerde belki.
Aşık olmadığımı kim soyledi ki 🥰♥️❤️😇✨
Evet isterim ama zamanı değil
istesemde olamıyorum bu aralar
Aşka ayıracak vaktim yok.
Her sabah aşık olurum ben
iyiyim böyle gereksiz
İstiyorumda bana olunur mu kuşkuluyum
İstiyorum ama zamanı bekliyorum
aşığım zaten şuanda
Aşkı tam anlamıyla yaşamış biri değilim ve aşkı yaşamayı sevmeyi sevilmeyi çok istiyorum
Sadece doğru kişiye olacaksa isterim
Belkide aşığım.
Şu anda kafam karışık 🤯😕
Evet isterdim
Paraya aşık olmayan birini bulmak isterdim
Maskeli birine🌹
Aska inaniyomusun diye sor once
İsterdik elbette
Ben ağzımın payını aldım gerek yok
Gerçekten değer bilen birine isterdim tabiki
istemem bu kızlar kendini beğenmiş
Aşık olmak çok masraflı gerek yok 😅
Aşka inanmıyorum.
Uzun zamandır aşık olmadım isterm
Son bir şarkı çalsın isterdim sanki
İsterdim de karşıma biri çıkmadı
Oldukta öyle kaldı başka bir şey olmadı...
Allah korusun
Hayır yapacak daha önemli işlerim var
Aşktan Allah'a sığınırım.
Aşka inanmiyorum yaşamadım da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?