Sonuçta liseli gibi olmuyor mu arabasız
Hiç önemi yok
Çok önemli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sonuçta liseli gibi olmuyor mu arabasız
Şimdi arabası varsa vay aslanım erkeğim ne kadar güçlü kendi için birşeyler yapmış gidip araba almış şekil tarz falan diye bi düşünce geliyorsnkskksms ama önemli değil kalçası büyük bi kadın kadar etkili bence
Her ne kadar çok önemli değil deselerde ben katılmıyorum. En basitinden gece bir hastalık oldu ve hastaneye gitmen lazım ee nasıl gitcen? Taksiler gece artık kolay kolay almıyorlar malûm olaydan ötürü, metro falan da yok. Araba en basit hastane olayında bile gerekli. Sevgilinle akşam yemeğe çıkacaksın diyelim, nasıl gideceksiniz yemeğe? Metro ya da taksiyle mi? Hadi diyelim öyle gittiniz bu sefer en fazla 1 saat falan oturmanız gerekiyor çünkü geç olursa metro kalmaz; taksi beklemez. Şart dayı şart! Bu devirde şart!
Hiç umurumda değil. Zerre kadar. Bence kimsenin de değil sadece bu düzene ayak uydurmak istiyorlar. Herkes sevilmeyi ister, sevgi dururken kimse arabası yokmuş demez. Derse sevgiyi anlamamıştır, yanlış anlamıştır.
Söylesenize "Araba önemli" diyenler, karşınıza ideal bir erkek çıksa ama beş kuruşu olmasa fakat size çok güzel hissettirebilse, hayatınıza renk ve heyecan katsa "Arabası yokmuş yaa" der misiniz, demezsiniz. Mesele bundan ibaret.
Cevap
8Cevap
benim için önemli değil
Kendi arabam olduğu için onemsiz ama arabam olmadan bi yere gittim bi sey oldu vs beni alabilmesi vs oluyor ama cok da onemli degil
Hayatıma alacağım insanın maddi durumu zerre umrumda olmaz. İsterse 5 kuruşu olmasın
Açgözlü olmasın yeterli
Önemi yok, benim aracım yok ve her yere toplu taşıma ile ulaşım sağlıyorum. Sahibi olmadığım şeyleri karşı taraftan talep etmem ben
Heryere toplu taşıma ile ulaşım sağlıyorum nadir ailem götürür
Şimdi önemli değil. Bir gün çok emek vererek araba sahibi olabilir.
Olsa güzel olur da çok önemli bir kriter değil.
Araba alabilen var mı acaba bu ekonomi de alanda zengindir diğer türlü almazlar
Önemi yok ama varsada hayatımızı kolaylaştırır.
Demem otobus metro yürüme diye bir şey var
Önemsiz benim var çünkü ayrıca kimseyle arabası için sevgili olmuyoruz sonuçta he amacı para olanları bilemem tabi.
Flört etmezdim
İşim olmaz sahip oldukları ile
Gayet önemli uçsuz uçlu kalem şerbetsiz baklava gibi arabasız erkek
olsada olur olmasada olur
Pek önemi yok benim için
Hiç önemi yok
Hiç önemi yok.
Yoksa yoktur
Tofasi olsun
hiç önemi yok
Çokta önemli değil
Hic bir onemi yoktur.