Erkek arkadaşım CHP'li?

Öncelikle akp ye oy veriyorum diye yobaz filan demeyin. Sevgilim akpli olduğumu bilmiyor kendisi koyu chpli ve sol görüşlü bir insan benim tam zıttım ben tabi ona siyasi fikrimi hiç söylemedim benden soğur korkusuyla yakında annem ve babamla tanıştıracam ama orada kesin öğrenir ailemde koyu akpli çünkü sorarlar yani fikrini. Ben onun ailesiyle tanıştım gayet iyiler ve benide sevdiler zaten. Benim akpli olduğumu büyük ihtimalle düşünmüyordur bile akpye oy verenlere yobaz cahil diyor çünkü sadece muhafazkar kesmi akpli sanıyor birde bizim ailemiz seküler kesimden Atatürk'ü de severiz ve saygı duyarız ama ona göre akplilerin hepsi Atatürk düşmanı. Sizce hangi partili olduğumu ona söylemem gerekirmi 4 yıl oldu saklıyorum ikimizde tıp okuyoruz son sınıfız ailesi bana gelin gözüyle bakıyor bende sevgilimi çok seviyorum ama görüşümden dolayı benden soğur mu sizce? Fikir verirseniz sevinirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrılmaz diye düşünüyorum hem benim bekaretimi aldı öyle kolay ayrılamaz.
Güncellemeler
+1 yıl
Sonunda söyledim tepkisi gülmek oldu sonra öptü beni seni böyle bir şey yüzünden yargılamam dedi benim için çok değerlisin dedi böyle konuları evliliğe sokmamak gerektiğini söyledi.
Erkek arkadaşım CHP'li?