Aşk İlişkileri Eşinizi başka biriyle görseniz kıskanır mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kıskanırım Kiskanmam Kafayı yerim😡 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Daha samimi bir şekilde mesela kafede yan yana oturmak gibi ama aralarında bir şey yok Güncellemeler+1 yıl ... m Eşinizi başka biriyle görseniz kıskanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yanındaki kişiyi tanıyorsam ve güven duyuyorsam samimiyetin suyunu çıkarmazsa kıskanmam. Tanımamış olduğum biriyse her halükârda kıskanırım. Güvenmemiş olduğum biriyse kıskanmayı geçtim, ayrılırım. 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Nasıl görmeyi kastettin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Samimi Yorumla minikkladyy +1 yıl Kıskanırdım Yorumla
İzmirgeceleri35 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sizinki kiskanmiyor belli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok ne alaka ben kıskançim Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Himmm Yorumla
FlortozErkek Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl sen flortozmusun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok kıskançim sbbdhd Yorumla FlortozErkek +1 yıl ne burcusun Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Onlara ga? at diyorlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama oyleler ga? at olmasalar kiskanirlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yanındaki kişiyi tanıyorsam ve güven duyuyorsam samimiyetin suyunu çıkarmazsa kıskanmam. Tanımamış olduğum biriyse her halükârda kıskanırım. Güvenmemiş olduğum biriyse kıskanmayı geçtim, ayrılırım.
İkisinide parcalarimmmm
Nasıl görmeyi kastettin
Samimi
Kıskanırdım
Sizinki kiskanmiyor belli
Yok ne alaka ben kıskançim
Himmm
Nasıl gördüğüme göre değişir.
sen flortozmusun
Yok kıskançim sbbdhd
ne burcusun
nasıl görmek bu