Hersey nasip keşke ölüm gelmeden bu adaletsiz dünyadan gitsek eşitlik sadece cennette vardir bu dünya imtihan biliyorum.
Gerçekten de evli olup mutlu olanların sayısı çok az
Zenginde iç huzur yok biliyorum.
Hersey nasip keşke ölüm gelmeden bu adaletsiz dünyadan gitsek eşitlik sadece cennette vardir bu dünya imtihan biliyorum.
Gerçekten de evli olup mutlu olanların sayısı çok az
Zenginde iç huzur yok biliyorum.
Allah rızası için yaşayacaksın ibadetlerini yapacaksın haramlardan günahlardan uzak duracaksin ölüm istiyorsun ama cehennem var cennet öyle kolay değil sınava dahi çalışmadan girdigin zaman kalıyorsun kaldı ki öleceksin cennete gideceksin yok öyle ölüm istemek kolay ama sonrası var daha elini ateşe değdiremiyorsun cehenneme nasıl gireceksin huzur Allah ile bulunur başka şeylerde aranmaz kazandigin paranın 1 kuruşu dahi haram helal olup olmadığına bakacaksın millet ben ev para araba istiyorum diyor bir de onlarin hesabını nasıl veririm diye düşünmüyor tek bildigi istemek deprem de ölenler oldu evleri gidenler oldu hala bu millet ondan ders almadi neden tek bildigi o evleri yapan kisiler oldu her şey Allahındır Allahın emrindedir o istemese agactaki yapraklar kımıldamaz kalkiyor iyi evler yapsalardı olmazdı ölmezdi Allah isterse can verir isterse alır binalar ne kadar iyi olursa olsun farketmez Allah ol der olur bu millet Allahı bilmiyor ya da Allah beni yarattı sonrasına karışmasın istiyor yok öyle bir dünya aldığın nefesin dahi hesabını vereceksin bunu ne zaman anlarız öldükten sonra anlarız
Şerefi olan insanı bulmak çokmu zor kalmadımı ömürlük insanlarda bu insanlar nasıl evlencem diyor
.. evlilik de neden mutsuz biliyormusun evlenince olağanüstü bir şey olacağını sanan insanlar olduğu için evlilik başlı başına vefadır emekdir emek olmadan hiç bir şey olmaz boşanan insanlar ve mutsuz insanlar en ufak şeye üzüldüğü için oysa kırılan bardağı onarmak için bir şey yapmıyorlar
Eskiden insanların büyük dertleri vardı evladı hastaydı evde aşı yoktu cile vardı. Yinede mutluydular iç huzurlari vardı. Huzursuz insanların otu boku dert ettiklerini biliyorum. Vede zenginler parayı kullanmasını bilmiyorlar. Evin var dayalı döşeli. Mutfağında aşın da var. Bırak dursun bankada o paralar. evkatlarina kalır. Veya afrikaya kendin git insanlara sıcak yemek dağıt o paralarla ama hayır sürekli alis veriş sürekli ev eşyaları değiştirme sonra mutsusuz mutlu olman ne mümkün olsunki bu hunharca yaşadığın hayatta
Evli olup mutlu olanların sayısı çok azmış
Zenginde iç huzur yokmuş, biliyormuş
Züğürt tesellisi
Sen bekarsın da mutlu musun
Zengin değilsin iç huzur var mı
Yok yok yok
Olsaydı keşke bu dünyadan gitsek demezdin
İç huzurum var sana yemin ederim ki. Ama maddi sorunları düşünmekten İç huzurun keyfi olmuyor.
Herşeyin başı para
Lanet olasıca para para para
maalesef
:) olumsuz şeyler düşünüp kendini teselli etme, bunu yaparken karamsar biri olabilirsin.
Evlenip huzurlu bir yuvan olacak diye düşün.
zengin olup rahat bir ömür yaşayacaksın. böyle umutlu ol
Hayat toz bembe değil. şu an canımız cinsel ilişki hayvani duygu isterken gazzede çocuklar aç. İnsanlar aç. Bu havada insanlar dışarıda kalıyor. Zenginin iç dünyasındaki huzursuzluğun boyutunu bilseydin bir günlüğüne bile zengin olmak istemezdin. Bu yazdıklarım hikaye değil hepsi gerçek.
Evet haklısın , gazze var , afrika var , doğu türkistan var. ama birey olarak ne yapabilirsin ona bak. hayatını zehir etmeden dua edebilrsin.
Bak dünyada gavur dediklerin yer yerinden oynatırken senin ülkendeki müslüman dediklerin kılını bile kıpırdatmadı , tek başına hiçbişey yapamazsın.
Cevap
24Cevap
bulursun bir erkek bekle
Nerde yaşıyorsun arkadaş biz evlenecek hatun bulamıyoruz fakat kadinlqr da evlenecek adam yok diyor bu nasıl çelişki
Bu düşünce yapısıyla ne kendine ne de dünya ve ahiretine fayda sağlarsın. Maalesef. Mutlu olan da çok.
Ben de bekarım üzülme 😄
Kader bu işler çok beğenen ilgilenen oldu ama içime sinmedi…
Vay AP nasıl yalnız kalıyosunuz erkekler kırılıyor ap
Valla nasıl bişey bilmiyorum bizde evlenmek istiyoruz karşımıza çıkmıyor
Kanka ben zenginim gayette huzur var
Bende o yüzden çok takma
gayet normal bir durum
Tanışabiliriz istersen
Ölüm Allahin emri sen yaşamana bak
27 yaş sendromu sanırım bu
Ama bu yasa kadar evlenmemeizden ailemizde sorumlu
yicen içcen sevişcen hacı bu dünyada😂😂
Bende bekarım ne olmuş yani 😂
tesadüfe bak bende 29 olacam :D