Aşk dolu ilişkimizde sorunlarımız var, ne yapabilirim?

Çok sevdiğim aşık olduğum bir kadınla aşk dolu bir ilişkim var fakat sorunlarımız oldukça fazla öncelikle ben akran zorbalığına uğramış kabul görmek için olmadığım bir karakter içinde yaşadım kız arkadaşımla tanıştığımda bu karakterimi göstermedim ama bana güvenmesi için tüm hesaplarımı her şeyimi verdim kendi isteği üzerine ama bu daha da sorunlara yol açtı çünkü normal olarak çok umursamaz bir insanım kafada biten şeyleri silmeyi bile unutuyorum bunun onun için önemli olduğunu öğrendim ama bu kadar büyük nüksedeceğini bilmiyordum. Eski flörtlerimden biriyle arkadaş kaldık çünkü aramızda geçen çok bir diyalog yoktu bile haricinde buna benzer bir kaç olay ilişkimizin başlarında ortaya çıktı özür diledim pişman oldum ve o da affetti çocukluğumdan beri suçlanmak en büyük korkum ve kız arkadaşım bunu tetikliyor sakin olmaya çalışıyorum ama beceremiyorum bazen yalan söylediğimi düşünüyor bana asla güvenmiyor hayatımdan gelmiş gitmiş toprak olmuş insanları o silemiyor benim unuttuğum şeyleri o hatırlıyor ve dediği her şeyi yapan bir adamım oraya gitme diyor gitmiyorum kurallarımız var ve riayet ediyoruz. Beni sevdiğini biliyorum fakat benden bu kadar çabuk vazgeçmesi beni çok üzüyor ne yapacağımı bilmiyorum hayatta herşeyimi harcadığım ilk ve son kadın laf olsun diye değil gerçekten bu raddedeyim o hissetsin bilsin istiyorum ama benim onu aldatacağım düşüncesinde sürekli sanki sürekli yalan söylüyorum gibi düşünüyor ne yapacağımı bilemiyorum bugün bana bizden bir bok olmaz dedi o kadar içime oturdu ki canımı yaksa da gidemem ondan ayrılmayı bu kadar çabucak söyleyebilmesi çok zor bana gerçekten ben dilimin ucuna getiremiyorum gerçekten kimsesiz bir insanım ailem var ama bağlılığım yok darma duman bir aile yapısı içinde büyüdüm tek dayanağım o var ilişkimizin 9. Ayındayız bu arada bana yardımcı olun
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de şöyle bir durum da var ek olarak o olaylardan sonra kavga ettiğimizde ben tüm kız arkadaşlarım kuzenlerime kadar tüm kadınları da çıkarttım ama kavga üstüne yaptığımız için ben bu olayla uğraşmamak adına kendimce çözüm ürettim kimse ondan kıymetli değil benim için
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün benden soğuduğunu ve eski ben olmadığımı söyledi sizce ne yapmalıyım
Aşk dolu ilişkimizde sorunlarımız var, ne yapabilirim?