Hep bir cinselik hep bir cinselik nereye kadar neden böyle? Herşeyin yeri zamanı var. Sevgi aşk nerede kaldı? Sevilip sevmek istiyorum mesela ama erkeklerin ya unutamadığı var yara bandı olarak kullanıyorlar, ya da karı kız sevdası cinselik. Bana daha seven erkek denk gelmedi. Sorun bende mi anlamadım?
Çok nadir var benim gibileri benim hayatımda hiç sevgilim olmadı ömrüm mutlu insanları izlemekle sevgili olup birlikte gezenleri izlemekle geçti çok merak ediyor bende istiyorum sevdiğim bı kızla sahile dolaşıp sinamaye gitmeyi derdimi paylaşmayı sarılmayı ona hediye almayı ama olmuyor ortamım yok bı kızla muhabbet etmeyi çok bilmiyorum o hissi yaşamak için bir kızın bana değer vermesini seni seviyorum demesini okadar çok isterdim ki bunun için her şeyimi verirdim arkadaşlarım sen namaz kılıyorsum haram helal bilen bi insansın nasıl olmaz diyor senin gibi bir çocuk nasıl kimse istemez şaşırıyorlar nabim knk diyorum olmuyor WhatsApp da konuştuğum 4 kişi var annem/arkadaşım /grup var arkadaşlarla bide liseden elektrikçi hocam /okadar yanlızımki dayanamıyorum artık bende sevmek istiyorum benimde hakkım diyorum ya işe başladım babam arabayı güvenemiyorum bana vermedi bende çalışıp kendime araba alacam dedim Tofaş parasi çıkacak 4 ay sonra inşallah paramı hiç harcamadim neler çektim fabrikada bana hakaretler edip bağıran mı dersin beni aşağılayan mı dersin halda devam ediyorlar susuyorum araba için daynamam lazım diyorum ağrıma gidip ağladığım bile oldu evden işe işden eve sıkıldım artık hayatımda yeni. Bişey yok sevgilim olsa yine derdimi paylaşırdim vakit geçirdim diyorum oda yok bunaldım artık çok darlandikca ağlıyorum elimden başka bişey gelmiyor bıktım darıldım artık her şey üst üste geliyor 😢😔 yaşım (18)
Çünkü artık kadınların hiçbir sözüne veya eylemine güvenmiyoruz, Hemcinslerimin çoğu aldatılıyor ve haberleri bile olmuyor maalesef (Bir komşumuz vardı, çocuğunu kocasından değil başkasından yaptığı öğrenildi, evliler artık daha çok aldatıyor hatta; telkin esnasında cenazenin neden baba ismiyle değil de anne ismiyle çağırıldığı belli oluyor.). Tüm bu sebeplerden ötürü de artık uzun süreli ilişkilerin günümüz kadınları ile uyumlu olmadığını öğrendik ve artık kısa süreli -cinsellik odaklı- ilişkiler kuruyoruz. Aşk, sadakat falan bunlar artık demode oldu ve bunun suçlusu biz değiliz günümüz kızlarıdır.
Seven erkek vardır illaki ama biz kadınlar bi iki size kaldığımız için nerde psikopat nenerde sorunlu onu buluyoruz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çünkü Amerika gibi olmaya çalışan bir toplumun içinde tamamen yanlış asimile olan insanlar. Her şeyi okumadan kabullendi ve bunu hayatına uyguladı ve sonuç