Evliyim kocam ilgisiz alakasız biri oldu kıskanmıyor bile sanki çünkü kıskanacak bir durum yok hep evdeyim cocuklarimlayim o istedi diye istifa ettim çalışmama izin vermiyor dışarı çıkmama izin vermiyor ama yinede onu memnun edemiyorum lütfen bana gerçek yorumlar yapın ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaf mısın? Benim kocamda aynısıydı baktım kendisi gayet özgür telefonuna çat çat bildirimler geliyor uyuyordu telefonu aldım dedim kalk lan kalk bu ne telefonuna ikidebir bildirim geliyor. Beni eve tıktın çocukları attın başıma yemek temizlik köle ettin kendinde özgürsün bana bak lan dedim vallahi dedim seni boşarım donuna kadar da alırım. Bundan sonra dedim akıllı olacaksın. Çocuklara gelip sende bakacaksın bana ev işlerinde yardım edeceksin yoksa dedim çocukları bırakırım senide terk ederim sanada tazminat açarım mahkeme açarım seni sürüm sürüm süründürürüm. Sen kimsin lan dedim benim kendime saygım gar evlendim diye toton kalkmasın ben kimsesiz değilim. O günden beri kuzu oldu. Hele bi yapmasın onun o gırtlağını keserim.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şimdi nasıl davraniyorsun bi anda onu tersine davran yani kısaca gez toz arkadaşlarımla gül gelen paylaş bunu sosyal medyada üstünü başını değiştir tarzını daha bakımlı daha alımlı ol arama sorma gün içinde aniden dışarı çık o arayinca aç dışardayım gelicem de böylelikle evde olmadığını bilip rahat edemez ne oluyor deyip sürekli aramasını seni sormasını saglarsin ama sana ne oluyor diye sorarsada bisey olduğu yok farkında degilim ama bana iyi geliyor kendime çeki düzen verdim böyle daha iyi hissediyorum diye bilirsin
016 Yorumla- +1 yıl
Hiimm siz evlisiniz.. tefurenlisiniz belli
- +1 yıl
Hayır yani bir yasanmsilik bu konuya bı başından gecmislik var sanki. ordan bildim.. haklsiin ama
- +1 yıl
Evet ama. evli insanalr birbine mecbur onlar ne yapsın.. off zor işler.. siz çok sertsiniz ama
- +1 yıl
Esin hapı yutmuş. Senj kzidrimis bence.. tamamen tahmin. neyse ozelinize girmeyeyim
- +1 yıl
Bu yazdıkların hepsine katılıyorum. baska ne denir.. eşler. cozmeli arasındakileri.. çözmeye mecbur.. yoksa boşanmak diye de çok saygın bir kurum var...
- +1 yıl
Bi kadın er geç mutlaka yakalar oyuzden tavsiyem hiç kadın cevabını bilmediği biseyi sormaz eşine önde bi hazırlığı vardır herzaman oyuzden erkekte yalan söylemeyin dürüst olmalı bi bok yiyorsa bunu dile getirmeli ha getiremiyor ama sonra iki kadın idare ediyor ama ozaman çok güzel sorunlarla baş edebiliyor kimseye diyemem hemen bosanin ama yuzlesin
- +1 yıl
Valla güzel işveli cilveli bir eşim olsun gözüm başka kimseyi görmez. akşamları evden çıkmam.. sadece knla. ilginierim ama o da bana karşılık vermeli
- +1 yıl
Ayy gereksiz.. ben cinsel problemler denolur sanıyordum benim de tek korkum uyumsuz luk
Selamlar,
Sen en başta bütün ipleri onun eline vererek en büyük hatayı yapmışsın. Şimdi çalışmıyorsun. Nasılsa her konuda bana muhtaç gibi düşünüyor. Ayrıca kendini her konuda garantide görüyor.
Senin ilk önce çalışma konusunda baskı yapman ve tekrardan sosyalleşmen gerekiyor. Adamın kıskanma huyu bile yokmuş ki. Şimdi sen şort giyip sokağa çıksan ne yazar.
Onun ilgisinden daha çok bana göre senin kendine ilgi göstermen lazım. Birazcık kocanda kendini garanti olarak görmemeyi öğretmelisin. Sosyalleşirsin az çok anlayacaktır. Kolay gelsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu zor bir durum olabilir. İlk adım olarak, açık iletişim kurmaya çalışın. Duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı ifade edin, onun da hissettiklerini anlamaya çalışın. Birlikte terapist veya danışman yardımı almak, iletişimi güçlendirebilir. Kendi kişisel hedeflerinizi belirleyip, kendi mutluluğunuza odaklanmak önemlidir. Ancak, eğer durum şiddet içeriyorsa veya tehlikeliyse, profesyonel yardım almanız önemlidir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
38Cevap
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun muhtemelen kocan bazı ruhsal sorunları var sen onun için olsende mutlu edemsin önemli olan o seni nekadar mutlu ediyor nekadar deyer veriyor kocandan çok kendini dusunmelisin bı sorunu cozebilmen için eşinle bu konuyu kinusmalisin ama gördüğüm kadarıyla eşin bu konumaya sıcak bakmicak biri sen kendini deyistimeyi dene ona göre deyilde hayatı kendi kuralarinla yaşamayı dene yani onun koyduğu bicok kural dışına cik cocuklarinla alışverişe git ya da enson çare ki bu imkansız eşinle konuşup pskologa gide bilirisin yardım icin
01 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum onu bile
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaf mısın? Benim kocamda aynısıydı baktım kendisi gayet özgür telefonuna çat çat bildirimler geliyor uyuyordu telefonu aldım dedim kalk lan kalk bu ne telefonuna ikidebir bildirim geliyor. Beni eve tıktın çocukları attın başıma yemek temizlik köle ettin kendinde özgürsün bana bak lan dedim vallahi dedim seni boşarım donuna kadar da alırım. Bundan sonra dedim akıllı olacaksın. Çocuklara gelip sende bakacaksın bana ev işlerinde yardım edeceksin yoksa dedim çocukları bırakırım senide terk ederim sanada tazminat açarım mahkeme açarım seni sürüm sürüm süründürürüm. Sen kimsin lan dedim benim kendime saygım gar evlendim diye toton kalkmasın ben kimsesiz değilim. O günden beri kuzu oldu. Hele bi yapmasın onun o gırtlağını keserim.
22 Yorumla- +1 yıl
Yürü beeeeeeee
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle adamlari da ben anlamıyorum yaa madem eşine ilgisiz sevgisiz olucaktin zaman ayirmayaktin ne demeye evleniyorlar aynı evi paylaşmak için mi duygusal istekler taleplerde bir ihtiyaçtir bundan sizi mahrum bırakması ne kadar yanlış
10 Yorumla
+1 yılSenin değil, onun anlayışlı olup sana saygı duyması gerekiyor.. Sen elindem gelenin fazlasını yapmışsın.. Eşin de anlayışlı davranmalı, bunu suistimal etmemeli.. Anlatacak olgunluğa sahipse oturup konuş açık açık..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSizin evlilikte bir sorun var o zaman 👍🏻 bu kadar saçma - sebepsiz kıskanmasında ki amaç nedir? Siz nasıl kabul ediyorsunuz sonra eve kapanmayı? Ne diyelim , inşallah bir de bunun üstüne aldatmıyordur sizi.. 👍🏻
12 Yorumla
Soran+1 yılBence aldatıyor öyle hissediyorum yanılmam
- +1 yıl
Çok üzücü. Karsktetsizlikten başka bir şey değil aldatmak , kusura bakmayın lütfen. Hiç gerek yok çünkü böyle şeylere. Mutsuzsan ayrıl ve ne istiyorsan onu yap o zaman.
Öncelikle sakin ol ben evlilik uzmanı gibiyim öncelikle onun ilgisini çek biraz çekici giyin dudaklarını şişir rujla taşır mesela onun ilgi alanlarına yönel futbol gibi
01 Yorumla- +1 yıl
Bu mu sizin evlilik uzmanı anlayışınız Berk bey? Onun ilgisini çek! seksi kıyafetler giy! İki insan medeni gibi konuşarak bu sorunu çözebilir, üzeri kapatılmamalı. Herkesin ilgi alanları kendinedir. birlikte vakit geçirmek için iki tarafta diğerinin ilgi alanları deneyimler eğlenir buna lafım yoktur. Ama dediğim gibi hiçbir şey tek taraflı olmaz. O yüzden burada sadece erkeği memnun edecek cevaplar vererek ben evlilik uzmanı sayılırım demek yerine biraz araştırın biraz okuyun. İyi günler dilerim.
+1 yılTelefonunu kurcalayın. Evli erkekler hayatlarının bir döneminde başka bir kadınla flörtleşmeyi tatlı bir heyecan olarak görür ve eşine karşı vicdani sebepten bu tarz baskılar kurar. Ayrıca memnuniyetsiz eşinizi memnun etmek yerine önce kendinizi memnun edin aynaya baktığınızda sevdiğiniz kişi değilseniz kimseyi memnun edemezseniz önce kendinizi sevin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Eşinden ilgi görmüyorsun ve çalışmayacakmışsın çocuklarınla beraber evdesin. E nasıl mutlu olacaksın?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz kendine zaman ayır, arada saclari bir gönle guzem giyin guler yuz ile karsila
02 Yorumla
Soran+1 yılGüler yüzlü ol diyor bana hep zaten aşık suratlisin diyor bu şartlar altında nasıl güler yüzlü olabilirim
- +1 yıl
Birazcık daha poztif ol takma herseyi
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvdeyim diye özensiz olmayın. Her gün özen gösterirseniz, o da size özen gösterecektir.. Saygı gösterene, saygı duyulur..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler eşleri doğurunca eve kapndı diyerek ilgisizleşiyor. Doğum kilolarını verebildin mi
011 Yorumla
Soran+1 yılDogum kilom yok verdim zayıfım ben zaten
Soran+1 yılAksine kilo almak istiyorum
- +1 yıl
İlgisiz bırakıldığında kendi eski çekiciliğini de kaybettin sanırsın. Depresif moda girersin
Soran+1 yılEvet olabilir
- +1 yıl
Eşine ilgi göstermek istemezsin. Erkekler de eşimin ilgisi azaldı diyip arayışa geçer. Bilmez ki kendisi yapıyo bunu
Soran+1 yılÖyle mi oluyor
- +1 yıl
Senden başlayalım. Şu seni ihmal eden haliyle onu yatakta eskisi kadar arzuluyo musun
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
İşte dediğim de bu. Peki arzunda bi azalma mı var yoksa eşine karşı arzun azaldı ama isteğin yerinde duruyor mu
Soran+1 yılİstek var arzu yok evet doğru
- +1 yıl
Seni çok iyi anlayabiliyorum. Kocanı kendine çekmek için uğraşma. Uğraşacak olan aslında o. Hala seni beğendiğini söylemesi gerekiyor. Seni kazanmaya onun çalışması gerekiyor. Yoksa seni isteğinle libidonla başbaşa bırakmış olacak. Bir kadını libidosuyla başbaşa bırakırsan tehlike doğar o erkek için. Umarım kocan farkındadır. Bizim evlilikte de arzulu bir ben ve ilgisiz bir eş var
Gizli Üye(18-24)+1 yılüzeriniz de bu kadar hakimiyet kurmasına bence izin vermemelisiniz. O istediği gibi evden çıkıyor, sizin çıkmanıza izin vermiyor. O çalışıyor, siz çalışamıyorsunuz. Üzeriniz de bildiğiniz bir hakimiyet kurmuş ve sizi sadece bir çalışan gibi görüyor belki de... Aşçı, bakıcı, bulaşıkçı... Bunları daha önce gördüğüm duyduğum için söylüyorum ne olursa olsun bence çalışın gerekirse kavga et ama izin verme
10 YorumlaKonuştunuz mu? Neden böyle yapıyor. Dışarda takıldığı mı var? Kıskançlık mı?
00 Yorumla
+1 yıleşini alıp bir adada yanlız ve yaban bir hayat sürerek mümkün olur bu dediğin
00 YorumlaOnu etkilemeye çalış karısısın sonuçta cilveli ol yeter bence :)))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı. İstersen senle arkadaş olabilirim. Kocanın vermediği ilgiyi sana veririm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlisiniz nasıl bir ilgi bekliyorsun ? 😂şimdi bunlarıda sana ben mi anlatayım
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvlilik son durak 😂oraya kadar gelmişsin ne olsun istiyorsun
+1 yılSakın ama sakın kıskandıracak bişi yapma soğuyabilir kendine bak ve genel olarak Seksi olamya özen göster bazen hiç beklemediği bir anda ateşini yükselt unutma her erkeğin beynini ve kalbinin büyük bir kısmı iki bacak arasındadır 😅😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDevamlı seks yap tahrik edici kıyafetler giyin. İşteyken bile ara seks konusun
06 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu yapamıyorum işte
Cevap sahibi+1 yılOhoooo olmaz ki
Soran+1 yılOlmazsa nolur ki
Cevap sahibi+1 yılBosar seni
Soran+1 yılCinsellik yoksa hersey biter mi
Cevap sahibi+1 yılBiter illaki
Gizli Üye(30-35)+1 yılSüslen evde gerekirse ciplak gez evin içinde heyecan kat
00 YorumlaFantezi kıyafetleri falan al evde giyin.
Fiziksel olarak biraz değişikliğe git
00 Yorumla
+1 yılBu yazdığını kocana göster bak nasıl ilgileniyor
03 Yorumla
Soran+1 yılHergun konuşuyorum desem bunları söylerken kavga çıkıyor
- +1 yıl
Çift terapisine gitmeyi düşündün mü peki
- +1 yıl
Biz seni tam tanıyamayız ama terapi ile belki çözebilirsiniz
ilgi göstermiyosa baskasını ilgi alanına çekmiştirr kısa ve net
00 YorumlaYanlış anlamazsan göster ama elletme derler baştan çıkar ama bilerek yaptığınıda belli etme
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlarınla buluş cafeye falan git ara sıra
13 Yorumla
Soran+1 yılOnu yapamıyorum işte asla izin vermiyor dışarı çıkmama heleki tek başıma asla
- +1 yıl
Evlenmeden bunları konuştunuz mu? Sana bu kadar engel olacağını baştan söyledi mi? Rahatsız edici çünkü
Soran+1 yılEvet ama bu kadar olacağını değil
Bahar dizisi seni anlatıyor sanki
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bencede
+1 yılKadınlığını ve cazibeni ortaya koyarak
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Gece oda da süslen ona karşı cilve ve ufak dokunuşlar yap
- Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı.
+1 yılAmaaan komşu ile aldat böyleleri hak ediyorlar
10 Yorumla
+1 yılonun ile dışarı çıktığında seksi giyin yeter
00 Yorumla
+1 yılEsir kiisn sen grzekali. Git calis
01 Yorumla- +1 yıl
Misin
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayatinda baskasi olmasin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlığını kullan giyin kuşam makyaj yap.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin işim cok zor böyle bi eşle
00 Yorumla Oda daha yakın ve sıcak kanlı yaklaşarak
00 Yorumla
+1 yılsanırım piskolojik tedaviye ihtiyacı var
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Gizli Üye(18-24)+1 yılEve erkek ogretmen falan cagir xjsjs
11 Yorumla- +1 yıl
?
+1 yılKöle gibi davranırsan köle olursun
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılHoşuna giden şeyleri yapın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfantezi gecelik var mı üzerinde
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEsra ezmeciyi ve adil yıldırımı takip et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir şey yapamazsın savaşı kaybetmişsin bir kere
00 YorumlaÇok ilginç ya
Hakkaten çok enteresan00 YorumlaGuzelsen kiskanir tipine bagli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılboşan, uğraşma
00 Yorumla İlgisiz davran ilgisini çekersin
00 Yorumla
+1 yılkaç yıllık evlisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadardır evlisin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de kıskancım sen de çıkma evden de
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılboşan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl ilgisiz olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence her şey bitmiş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılCekemezsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOdunla evlisin
00 Yorumla Cılve yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHep basit yalanlar
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!