En son 13 ocakta değilim başladı genelde 31 gün döngü. Test yaptım negatif kanda baktırdım negatif ama doktor biraz daha bekle 1 hafta kadar net sonuç verir diyor ama çok heyecanlıyım. Acaba son yumurtlamada yaptığım tuttu da daha bebek küçük mü o yüzden mi sonuç vermiyor? Herhangi bir regl belirtim yok
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hamile olabilirsin
İnşallah da işte yaşayan var mı benim gibi onu merak ettim. Yoksa her şey gibi bende Buda mı ters
Bende de aynı sorun var ya ayın başında ilişkiye girmiştim 10unda regl olmam gerekiyordu ama olmadım 14 ünde doktora gittim iyisin vs dedi ama ben ertesi gün de kullanmıştım bi kez. Hala olmadım valla negatif çıkıyo testim
Ne yapacağız bu stresle bilmiyorum
Ertesi gün kullanmadın değil mi sen
Korunmuyorum
Testi yaptığında 10 gün geçtiyse regl gecikmesinden sonra %99 doğrudur sonuç diyorlar. Kist sorunun olabilir. Ama doktora da gitmişsin. hormonal bi şeydir ya bizimki bence. Ama ben de su an aynı durumdayım yani senle
Doktor kontrolündeyiz zaten herhangi bir kist vs yok. Ve son zamanlarda idrarda yanma oldu internete bakıyorum hamilelikte olabilir diyor. Birde ben soğan suyu içiyordum çocuk olsun diye bilirsin onu içince regl olursun ve ben yine olmadım
Ben de içtim bi gün sadece ama çok işe yaramıyor o ya biraz daha bekle bakalım. Hamile olsan çıkmaması imkansız 10 gün sonra
Ay evet ama sıkıldım artık annemler bekle dedi doktor bekle dedi ama kafama girdi bir kere hamilelik
Evli değil misin
Evliyim tabiki
Çocuk mu istemiyorsun ki
Çok istiyorum tedavi görüyoruz
Yoğun akıntın var mı
Yoğun derken var aslında yumurta akı gibi şeffaf bir sıvı geliyor sık sık
O akıntı yumurtlama belirtisi geç yumurtlamışsındır ve regl gecikmesinden 10 gün sonra hamile olsaydın kesin çıkardı
Hadi ya ama doktor belki 1 haftalıktır bebek biraz daha bekle dedi. Ve hiç böyle bir şey yaşamadım.
tamam doktoru dinle o zaman ben de merak ettim valla
Hayırlısı olsun
Ay inşallah aşırı heyecan ve sinir bozucu bir şey ve 2 yıldır beklediğimiz bir şey olmadı olmadı ilk defa böyle olunca herkes heyecanlı bekliyor. Soracak kimse de yok buradan sizlere sormak istedim
Anlıyorum sizi çok hamile kalmak isteyenler de hamilelik belirtileri yaşayabiliyor hiç kanama yaşadınız mı peki üstüne görme gibi
Üstüne görme değil ama 1-2 hafta önce aşırı açık renkte toz pembe damla geldi ve bir daha olmadı
İnşallah yerleşme kanamasıdır çok ümitlenmeyin ama
Peki üzdü yorumun beni
Olabilir
Ay inşallah
🤲🤲🤲
Bilemem