Güncellemeler
+1 yıl
Mantık evliliği istediğimi söyledim ona. Aşk evliliği değil. Yine de hatalı bir davranış mı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hatalı bir davranış değil, ancak bu durumda duygusal bir karmaşa ve karışıklık olabilir. İlk olarak, başka bir kıza açılmanız ve reddedilmenizle ilgili duygusal süreci atlatmanız önemli. Daha sonra, arkadaş olduğunuz kıza açıldığınızda ona olan hislerinizi net bir şekilde ifade etmişsiniz.
Önemli olan, duygusal açıdan dürüst olmanız ve hissettiklerinizi açıkça ifade etmenizdir. Ancak, bu tür duygusal konularda dikkatli olmak ve diğer kişilerin duygusal sınırlarını ve ihtiyaçlarını anlamak önemlidir. Eğer arkadaşınız da sizinle aynı hislere sahip değilse, bu durumu saygılı bir şekilde karşılamak ve arkadaşlığınızı devam ettirebilmek önemlidir.
Herkesin duygusal zorlukları ve tercihleri farklıdır, bu yüzden duygusal açıdan sağlıklı bir iletişim sürdürmek önemlidir
Bu kız da beni istemedi zaten. Seninle konuşmak istemiyorum artık dedi. Kendisine saygısızlık yaptığımı söyledi. Ama instada takipten çıkmaya gerek olmadığını ima etti. Ben zamanla belki yine konuşmak istersin dedim sanmıyorum dedi. Bense ona gayet olgun bir şekilde madem öyle istiyorsun dediğin gibi olsun dedim anlayış göstermeye çalıştım. Ama son sözlerinden sonra takipleşmek artık bana iyi gelmiyor dedim ve takipten çıktım onu. Aramızdaki arkadaşlık ilişkisini biraz bozdu o kız. Ben ise kalan kısmını da yok edip arkadaşlık bağımızı tamamen kopardım.
Sonrasında onun haklı olup olmadığı konusunda emin olamadim. Acaba kız haklı mıydı haksız mıydı?
Yani biraz gururuna dokunmuş bu durum onun hem bana soruyo olmayınca bana açılıyor kızlar tarafından bu durum biraz hoş karşılanmaz
Haklısınız ama eğer beni sevseydi umursamazdı gururunu di mi? Sevmediği için kabul etmedi galiba. Yoksa sevseydi kabul ederdi di mi?
Yani bi düşünürdü tabi ama evet duygusu yokmus
Öyle olduğunu düşünüyorum. Seven insan karşı koyamaz, önceden başkasıyla ilgilendiğini biliyor olsan da (aralarında bir şey de olmamış zaten) sonuçta sana gelmiş seni istemiş reddedemezsin
Reddedebilir bilmiyorum orasını ama sana ilgisi olsa git açıl diye yol göstermesi de zaten çokta ilgili olmadığını gösterir biraz insan geri dururdu kişinin şahısina da bağlı ama sen ilk önce ona varsa ona gidecktin yanlış yapmissin yine de
Evet doğru söylüyorsun
Sana aşık değilim demişsin füze atsan daha iyiydi.
Ama kalbini karakterini çok beğendiğimi ve kendisine çok değer verdiğimi söyledim. Anlaşabilirliğimizi de gösterip gelecek kuralım mı dedim. bBu yetmez mi
?
Bir kadın kıymet verdiği tarafından beğenilmek hoşlanılmak ister. Aşık değilim mantık evliliği yapalım dersen içi yine burkulabilir. Dediğin kavramlar çok önemli ama bu dediğim kavramlarda önemli
İyi de kendisine değer verdiğimi söyledim. Beğeniyorum onu sadece aşık değilim. Beğenmek ve aşık olmak farklı şeyler
Kız şöyle anlamış olabilir, "bak aşık olduğuma sevdiğimle olmadı bari seninle evlenelim" gibi olmuş. Yedekteki gibi bir duygu hoş olmuyor.
Seviyor olsa bile sırf bundan dolayı sevmiyormuş gibi mi yapar acaba?
Yani sana ilgisi nasıldı bunu sen biliyorsun. Ama işin içinde gurur varsa biraz emek ister. Ben bak erkeklerin hoşlanacakları insana abla bacı kanka arkadaş vs demelerinden nefret ediyorum. Kendi ayağınıza sıkıyorsunuz. Adlandırmayın bazı şeyleri. Sonra dönüş olmuyor.
Ben aslında ona açılacaktım ilk bir iki yıl beni seviyor gibi davrandığı için ama o bana karşı arkadaş kelimesini kullanınca başka kız için ona danıştım işte
Düğme başta yanlış iliklenmiş 😂şimdi biraz efor sarfetmen icap ediyor
Ben aramızdaki her şeyi bitirdim. Aşağıdaki mesaja cevap verdim orada anlattığım gibi oldu
Hayırlısı olsun o zaman yoluna bak
Evet yoluma bakcam açılma işini biz erkekler yapıp hep reddedilmenin acısını yaşıyoruz zaten bir de üstüne peşinden mi koşacağım tabiki de hayır.
Kızlar en azından açılmayı biz erkekler yapıyorsak devamını da kızlar getirmeli
Ama sana tavsiye sakın hoşlanma potansiyelindeki kızlara arkadaş olarak bakma ve bunu söyleme. 🙄
Kızlar da en azından elini bu kadar taşın altına koyabilmeli yani
Ben olsam engel bile atardım 😂 kız yine anlayışlıymış
Kızla çok iyi anlaşıyorduk o da beni seviyor insan sevgisi anlamında. İkimiz de bu yüzden birbirimizi engellemeyiz. Abartma sende
Ben sevsem bile bana bu tarz bir davranışla gelinde gururumu tercih ederim sizi bilmem :)
Sorun değil zaten o kıza aşık olmadığım için hiçbir şey olmamış gibi yoluma devam ediyorum. Zaten eğer ona aşık olsaydim açılmazdım ona çünkü bir başka kızı ona danışmıştım. Ben bu kız reddetse bile canımı acıtamayacağını bildiğim için ona teklif yaptım 🙂
Sende az değilsin 😂
Tabi canım ne sandın 😂🤣🤣