1-2 hafta olacak ne görüldü atıyor ne bir şey diyor 🤣🤣
Geçen sorduğumda hani anlatıyordu işte ilgili yoğun süreç geçiyormuş vs yalan dolan
Neden sizce?
1-2 hafta olacak ne görüldü atıyor ne bir şey diyor 🤣🤣
Geçen sorduğumda hani anlatıyordu işte ilgili yoğun süreç geçiyormuş vs yalan dolan
Neden sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Senden faydalanmaya çalışmış. Olmayacağını anlayınca uzaklaşmış.
Aradığım yorum. Adam 35 yaşında, ve galiba sadece birşeyer yaşamaya peşinde, olmayacağını anlayınca komple kaçtı, ama hikaye izliyor instadan çıkartmıyor vs vs sadece mesaj açmıyor, uğraşamıyor şu an başka şeyler peşinde
Seninle bi kere iletişim kurmuş, buluşmuşsunuz falan. Kapıyı kapatmak istemiyor. O yüzden çıkarmıyor hiçbi yerden.
Yok buluşmadık, sadece instada konuştuk. Ben çok zor yazışırım ve düzgün biriyim, karşı taraha da yansıtırım, açık saçık sohbete yer yok. O da galiba onun peşine düşmüş. Gelince açıklama yapıyordu ama sonra komple kayboldu 😄
Konuştuk diyince ben farklı bakmışım, kusura bakma. Ama bu yazdığın beni haklı çıkarmış. İnsanların daha yeni tanıştığı birinden böyle beklentileri olması çok saçma. Dicem de 2 3 gün sonra yatanlar çok fazla. Ama yine de çok saçma. Sonrası hep pişmanlık. Sen başta ona yansıtarak çok iyi yapmışsın. Aferin kız sana 👏👏 Senin bu kadar açık ve net olman da ona geri adım attırmış işte. Bence bırak olduğu yerde kalsın zibidi 😉
İşte öyle olduğu için o da hemen yakınlaşmak birşeyler yaşamak istedi bence de. Neden çıkartmıyor bilmiyorum , biraktım acaba ne yapacak diye görmek istedim 😄Saçma yanı 35 yaşından bir adam
Dedim ya, var olan iletişim açık kapı onun için. Nolur nolmaz diye silmiyor. Kim bilir sana yazmazken kaç kişiyle konuşuyodur 🙄
Konuşmaya kalmıyor ki 😄
onun derdi başka
Ben üstü kapalı söylemek istedim ayıp olmasın diye. Anlaman sevindirdi 😂
Ee o kadar açık kapı varken benimle neden uğraşsın, o da haksız değil bakarsan 😄
Güzel bulmuştur seni. Çekici bulmuştur. O yüzden şansını denemek istemiştir. Ama nerden bilsin kafadan duvara çarpacağını 😂
Evet 🤣🤣🤣
Bende bunu adam sandım 🤣🤣 hani zor bulunuyor ya ay acaba dedim bu normal mı ama en hasta bu çıktı 😄
Zeki bi kadınmışsın. Daha başında anlamışsın ne halt olduğunu 😉👏
:))
Yapabileceğim bir şey var mı senin için? 😊
Adam evli belli yani ya da hayatında birisi var sana sıra gelmiyor
Evli değil sevgilsii de göremedik, eğer varsa mesajımı silmez mi o görmesin diye. Yazan oydu yanı
Iki tane telefonu var Sen ayakta uyuyorsun
Niye ayakta uyuyorum merak ettiğim için mi? Ki evli olmadığını yüz de yüz biliyorum.
2 telefon olsa ne olacak bir instası olunca? Aynı oluyor nerden açarsa mesaj ordan gözükür :)
10 tane Instagrami olanı gördüm
Adam birazcık tanıdık ne yaptığını belli nereye gittiğini vs vs instagramda da çok tanıdıklar var ve Instagram açıktır. O yüzden sevgilisi varsa onu görmemek mumkun değil. Adamın yatığı işleri hepsi bioda yani gizli saklı profil değil
Amma da güzelleme yaptın yani
Kendisini saklamıyor diye söyledim, yoksa adam adam değil belli.
Adam çağırsa altına yatacaksın ya ne kadar basit birisin böyle
Parayı kastediyorsun da bende var hiç merak etme, kafan anladı umarım
Adamı öe öve Bitiremedin ya ne kadar safsın böyle
Sözlerinden anlaşılıyor abayı yakmışsın
Karısına yakalanmaktan korkuyor
Evli değil
Mal o zaman
işi varmış 😄😄
O zaman dediğim gibi maldır 🤣🤣
Evli veya sevgilisi var
Evli değil sevgilsii de göremedik, eğer varsa mesajımı silmez mi o görmesin diye
Silmez 2 telefon kullanır cogunuz saf kaniyonuz
2 telefon bir insa ama aynı değil mi 😃
Yav yasa ve gör bir musibet 1000 nasihata bedel
Sordum sadece 2 telefon olsa ne olacak bir instası olunca? Aynı oluyor nerden açarsa mesaj ordan gözükür
Tmmm
Evli
Evli değil sevgilsii de göremedik, eğer varsa mesajımı silmez mi o görmesin diye. Yazan oydu yanı
sorun sende bence
Neden düzgün sohbet etmek istediğim için mi
hayır onun kişisel alanına saygı duymadığın için kendinden utanmalısın bence bu davranışını düzeltmek üzerine çalış bu çocuğu küstürmüşsün zaten ilerideki ilişkilerinde biraz olsun başarılı olmak istiyorsan acilen bu sorununu düzeltmen gerek hayırlı cumalar bol aşklar
Niye küstüreyim ya ne yazmışsınız 😄 bir soru sormadınız neler neler söylediniz. Yaşım 29 adamın 35. Olgunca ve düzgün bir şekilde konuştuk, güldük sohbet ettik fakat mesajıma 2 gün sonra cevap veriyor açıklama ile, bir kere olmayınca uyardım çünkü saygısızlık oluyor, o kadar kimse meşgul olamaz. Kavga etmeden tabi :)
Sonra foto attı güldük vs aniden adam yok oldu ama hikayelerimi izliyor.. Ben nedne ona saygı duymayım bir daha böyle birşeye varmadan önce bi sorun bi anlayın sonra da böyle bir yoruma varayın
hmm anladım şimdi sorunun ne olduğu buldum konuştuğunuz kişi en tehlikeli erkek kitlesi olan 30-35 yaşındaki bekar erkekler grubuna dahil bence olabildiğince hızlı bir şekilde bu ilişkiden kaçmanız gerekiyor çünkü kaza bela bir şekilde bu ilişkinin içine girerseniz 30-35 yaşında bekar bir erkeğin ne yapacağını kestirmemiz asla mümkün değil kendiniz ve çevrenizin güvenliği için bu adamı her yerden engelleyin hayırlı bayramlar.
hangi yaştan seçelim o zaman 😁neden o yaştaki öyle davranıyor ne oluyor bunalıma mı giriyorlar
30-35 yaş aralığı hariç herhangi bir yaşta birini seçebilirsin reşit olması kaydı ile 30-35 yaş arası bekar erkeklere ne oluyor soruna cevap vermeyi çok isterdim ama 30-35 yaş arası bekar erkek fenomeni psikoanaliz biliminin açıklanamayan sırlarından bir tanesi bu konu üzerine yapılan uluslararası çalışmalar 30-35 yaş arasındaki bekar erkeklerin neden böyle absürt davranış patternlerine sahip olduğunu açıklayamıştır günümüze kadar
Evlidir
Evli değil sevgilsii de göremedik, eğer varsa mesajımı silmez mi o görmesin diye
Silmez
e sevgilisi varsa görmez mi
Görmez
görmeyecekse rahat rahat yazar niye yazmasın
İşi var
Evli 😂