Benim bir kız arkadaşım var ne istese yapıyorum ve ya alıyorum ancak yine de kendisini mutlu edemiyorum geçenlerde sevgililer gününde yeni mobilya takımı istedi, istediğini de yaptım ona rağmen teşekkür edeceğine aldığım markayı ve ürün tarzını eleştiriyor birde bana hakaretler ediyor cidden bu ne istediğini bilmeyen kadınlar yordu beni ağzında kuş tutsan yaranamazsın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Her istedigini yaptigin icin kadinin gtu kalkiyor. Biz kadinlar surunduren erkeklerin pesinden kosariz. Deger bilenlerde vardir elbet. Ama senin ki deger bilmiyor ve sen boyle her istedigini yaptikca da deger bilmez. Azcik sert ol
Kalbi kırılmasın diye şimdiye kadar ne bir tokat attım, ne bir kötü söz söyledim acaba hep bundan mı oluyor diye bazen sorgulamıyorum değil ama biraz sert olursam bu seferde aramız kötü olur benden ayrılır diye korkuyorum
Anliyorum seni ama gerxekten seviyosa ayrilmaz. Her istedigini yapma gotu kalkiyor yeminle. Kendimden ornek veriyim beni cok seven her istedigimi yapan bi cocuk vardi ama hic sevmiyodum. O ilgi gosterdikce ve istedigimi yapinca ben soguyodum. En son biraktim. Aramiz kotu olur ayrilir diye korkma yavastan sert davranmaya basla. Bisi istediginde param yok de ne bilim alma istedigini. O sana nasi davraniyosa sende oyle davran. Nankor olana kotu ol. Yoksa ezilirsin. Şu an bi sevgilim var beni tavlamak icin pesimden kosardi ben yuz vermezdim ilgimi cekmezdi sonradan sevgili olduk ve bu bana kotu davranmaya basladi nedense birakamadim deli gibi asik oldum cbxnnxnx bence her kiz boyle surundurenin pesinde kosuyor
Sert ol derken kirma ama istediginide yapma. Yalvarma pesinden kosma. Sonradan kafasina tak eder bu cocuk neden boyle oldu diye. Dene ise yaricak
tavsiyenizi dikkate aldım en kısa süre içinde yavaştan uygulamaya çalışacağım umarım dediğiniz gibi olurda işe yarar
Evet oyle yap yoksa daha cok nankorluk eder sana. Istedigini aliyosun bide seni azarliyor. Var mi boyle bi nankorluk? Neyse umarim hersey gonlunce olur
tavsiyeler ve iyi dilekleriniz teşekkür ederim, iyi günler dilerim
Eee bu türk kızı normal sen böylee yapa yapa g.. tunu kaldırmışsın onun g.. tunu indirmelisin Asena_1 yazmış zaten
gaddar olanlar her zaman sevilirmiş ya cidden bu insanoğluna iyi olmaya gelmiyor
Gelmez qsla genel olarak gelmez de bu kız erkek iliskisinde kızlara hiç gelmez asla iyi olursan o senin tepene çıkar seni ezmeye çalışıyor kötü olursan işte orada kuzu gibi olur senin altına yatar
Valla cidden öyle ya çoban olup güdeceksin bunları senden korkuya hiç bir şeye yeltenmeye cesaret dahi edemez, kuzu gibi olur emrinden çıkamaz. Öbür türlü sakin, iyi biri olunca hepsi baş kaldırıyor itaatsizlik ediyorlar sonra
Cidden böyle insanları hayatınızda barındırmak için rüşvet mi alıyorsunuz?
ne yapalım yani şimdi çözüm yolu bulmaya çalışıyorum kızıp şiddet uygulasan kötüsün, her istediğini yapsan kötüsün, orta yolu bulmaya çalışsan kötüsün valla bıktım artık bu ilişki dertlerinden böyle giderse zaten yalnız yaşayacağım
İlla sorunlu insanlardan hoşlanacağım mı diyorsun? Uçlarda yaşamayı seven birisin sanırım.