Üniversitede bir çocuk var. Çocuk beni görünce yolunu değistiryo baktığı yönü degistiryo benim bindiğim asansöre binmiyo sınıfa giriyorum kapıya bakarken hemen kafasını eğiyor bakmak için yani haftalardır böyle. Hoslaniyor desem derste çaktırmadan yokluyorum sınıfta da hiç bakmıyor yani.
Çocukla aynı sınıftayız. Hic konuşmadık bile sadece bir iki kez göz göze geldik o kadar. birinde amfideyiz o benim 4 sıra önümde oturuyordu biri ona seslendi arkaya döndü ben de ona bakıyordum bi kaç saniye ama sıfır cilve sıfır gülümseme dümdüz bakıyorum yani.. Çocuk neden böyle davranıyor? bide çocuğun sevgilisi varmış uzun ilişki baya, konuşkan kız arkadaş da edilebilen biri
Sormam çocuğa niyetli olduğumdan değil sadece merak
Güncellemeler
+1 yıl
Guncell
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cevap soruda zaten ilişkisi var ve başka kızlara bakmıyor çok doğal değil mi bence çocuğu taciz etmeyi birak
Taciz mi? Sorunlu musunuz ne tacizi benim çocuğa karşı yaptığım tek bir şey bile yok
Nasıl yok devamlı adami gözlüyorsun ve çaktırmadan diyorsun demekki anlamış rahatsız olmuş bakmayı bırak yolunu değiştiriyor taciz illaki fiziksel olmaz senin yaptığın şeyde tacize girer
Birine bakmadan da görebiliyorsun
Sen karşına bakarken yanındakini fark etmiyor musun?
Arkadaşım bence adam rahatsız olmuş işte bırak olağan akışına sevgiliside varsa neyi zorluyorsun ki
Ya bisey zorlandığım falan yok , sen beni yapmadığım ve ağır bir suçla itham ediyorsun bide atatlaniyorsun
Yaptığım en küçük bir şey olsa çocuğa karşı tamam haklısın Dicem de yok
Senin problemin neyse git onu çöz ve problemin nedenine ofkelen içindeki nefreti bana kusma !!!
Peki sen haklısın o zaman şöyle sorayım ne olsun istiyorsun bu işin sonunda
A bana baksın sevgilisi olsada flortleselim
B ayrılsın bana gelsin
C hareketlerinden rahatsız oluyorum desin
D hicbiri
Pskolojik yardım almalısın
İstersen oylama aç bakalım kimin ihtiyacı var:)
Arkadaşım olmaya ne gerek var bi insanı taciz etsem farkında olurum demii
Sorunlu hayatına geri dön beni sal yazık vallaha sana
Sen ilk önce kendini kandırmayı bırak sevgilisi olan çocuğu kesmeye devam iyi akşamlar
Arkadasim kimse bakmiyorum niye yanlis anlamaya bu kadar isteklisin?
Sorunlusun ya vallha yazık sana çok berbat bi hayatn olmalı pskolojin kaldirmamis demek ki böyle tanımadığın bilmediğin kişilere saldirdigina göre
Yardım almalısın
Bye
Kız arkadaşı seni farketmiştir bakma demiştir
Beni fark edebileceği bisey yok ki ben çocuğa 1 adım bile atmamışım sadece 2 kere göz gelme o kadar ayrıca sevgilisi bizim okuldan degil
Belkide güzel değilsin
Sınıfa yeni geldim geldiğim hafta aynı sınıftan 5 kişi daha bana yürüdü yanii
Ego kasiyomus gibi olmak istemem ama guzelimdir
Ayrica çirkin bulsa hiç takmaz olayın tiple ilgisi yok
Korkuyolar senden
Ne alaka anlamadım
6 tane abin varmış
Offf aman uzaa
Kes la