Eski sevgilimin yeni manitasi sürekli nispet edip birlikte fotograflarini paylasmasi psikolojik mi?

simdi bana neden bakiyorsun haalen diye msjlar atmayin! merak edip baktiriyorum kendim bakmioyrum. eski sevgilimin yeni manitasi beni biliyor cünkü ikimizle ayni anda görüsüyordu ta ki ben herseiy ögrenene kadar. sonra kizi uyarmama ragmen kiz beni dinlemedi adamla askina devam ediyor. o günden beri sürekli hergün insan fotograf ekler mi hikayesine? yani sürekli nispet edercesine hep fotograf cekip paylasiyor kiz. bence kizin psikolojisi hic iyi degil insan ani yasar tadini cikarir ama heryere göstermek bence görgüsüzlük hemde nispet yapmak yani bak sen degil ben kazandim demek istiyor galiba bana. ama ben inaniyorum ki böyle sürekli her anini mutlugunu paylasmak insanlarin gözüne sokarcasina birgün bu kizin havasi mutlaka söner, ne dersiniz? adam ahimi aldi zaten, aldigi ah ile iliskisini mutlu mesut simdilik devam ettiriyor...

Güncellemeler
+1 yıl
Pp nedir canım ? Yok adam eklemiyor sayfasinda hşikayesinde ama kizi takip ediyor tabiki. Zaten resimleri paylaşmasina da izin veriyor baksana. Demek ki ciddiler. Seninkiker adamda ekliyormuydu? Ciddiler miydi onlarda? Yok canım ben bakmiyorum zaten arkadaşim bakiyor fake hesaptan. Önünr de bakiyorum zaten ama bunkiza inanılmaz gıcık oldum. Sence böyle nispet yapan bir kiz mutlu olur mu yoksa havasi söner mi?
Eski sevgilimin yeni manitasi sürekli nispet edip birlikte fotograflarini paylasmasi psikolojik mi?