Güncellemeler
+1 yıl
Pp nedir canım ? Yok adam eklemiyor sayfasinda hşikayesinde ama kizi takip ediyor tabiki. Zaten resimleri paylaşmasina da izin veriyor baksana. Demek ki ciddiler. Seninkiker adamda ekliyormuydu? Ciddiler miydi onlarda? Yok canım ben bakmiyorum zaten arkadaşim bakiyor fake hesaptan. Önünr de bakiyorum zaten ama bunkiza inanılmaz gıcık oldum. Sence böyle nispet yapan bir kiz mutlu olur mu yoksa havasi söner mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bende seninle aynı konuyu yaşadım herşeyi öğrendi yine de devam etti hergün nasılz diye foto attı gösteriş yaptı görmemişin sevgilisi olmuş bilmem ne yapmış ama noldu 2 aya kalmadan ayrıldılar. d
ay canim tam aradigim kisi sensin. :((( adam benim eski sevgilim idi. benden ayrilmisti gecen sene ama görüsmeye devam ediyordu bende ümitleiniyordum. ariyorduk telefonlasiyorduk nezaman cagirsam geliyordu. bende tabiki ümitleniyordum. sonra hayatinda biri var mi diye sordum yok dedi yalan konustu. megersem sonradan ögrendim ki bu kiz varmis. kiz yurtdisinda zaten. adam sürekli yanina gidiyor ve görüsüyorlar. sonra kiza yazdim ben uyarmak icin kizda bana fotograflarini yolladi bizi ayiramicaksin biz evlilik yolundayiz dedi durdu. bence bunlar evlenir bacim :( cünkü kiz tesettürlü ve instagraminda heryerde acikca adamla fotograflar paylasmaya basladi yani ailesi herkes görüyor. birk kiz neden böyle rahat davransin? demekki evlilik yoluna girdiler. ama bana inat yapiyor simdi bunlari sürekli hergün fotograf eklemeler cünkü bana demisti uzaktan mutlumuzu izler durursun demisti. ya ben adami geri istemiyorum midem bulandi zaten ama bu kizinda bu havasi sönsün isityorum onada yar olmasin :( bizimde bu olay tam 2 ay oldu ama ayrilmak yerine bunlar tam tersi heryerde gösteiryorlar birlikteleriklerini artik. yani adam paylasmiyor kiz paylasiyor sürekli
Adam neden paylaşmıyor ki normalde erkek yapar böyle şeyleri
bence artık takip etme belli sizin aranızdakı bu şey rekabete dönmüş
Ondan başka adam yok mu sana sanki boşversene sana şaf çarpmış mutluluğumuxu uzaktan izlersin anca diye bakma artık onlara
Adam pp yapmış mı
Pp nedir canım? Yok adam eklemiyor sayfasinda hşikayesinde ama kizi takip ediyor tabiki. Zaten resimleri paylaşmasina da izin veriyor baksana. Demek ki ciddiler. Seninkiker adamda ekliyormuydu? Ciddiler miydi onlarda? Yok canım ben bakmiyorum zaten arkadaşim bakiyor fake hesaptan. Önünr de bakiyorum zaten ama bunkiza inanılmaz gıcık oldum. Sence böyle nispet yapan bir kiz mutlu olur mu yoksa havasi söner mi?
Nerden tanıştılsr
instagramdan tanismislar pislikler... 5 aydir cikiyorlar... ne dersin bacim? bunlar evlenir mi bu gidisle... cünkü kiz artik ilan ediyor baksana herkes görüyor
Olabilir Bırak mutlu olsunlar sen kaç yaşındasın
seninki nispet yapmis ayrilmis baksana benimki nispet yapip mutlu mu olabilir sence? neyse canim
Güzel mi O
güzel ama bende cok güzelim zaten bana benziyor biraz. beyaz tenli renkli gözlü biri. ne fark eder ki bacim? sen bana nispet yapmanin cezasi olur mu diye cvp ver bak sen ah etmissin ahin tutmus
Bugün olmazsa yarın tutar bakacağız zaman ne gösterecek
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!