Benimle olmak istiyor ama ben ondan korkuyorum ve güvenemiyorum. Ne yapmalıyım şimdi?

Babamın zoruyla evlendiğim adama soğuk davranıp kaçıyordum. Buna rağmen bana karşı çok hassas davranıyordu. Daha 21 yaşındayım. Bu adam ise 33 yaşında. Evlenmeden önce beni evlendireceklerini anladığım an önce kadın sığınma evi için devlete telefon actim tabiki orada ki canım görevli kadın ne dediğimi tam anlamadı ya da uğraşmak istemedi her bunalıma giren kızı ailesinden alıp kadın sığınmaya alamıyoruz tatlım zorla evlendigin an ara diye bir şey söyleyip suratima kapamisti. Çok ağlamıştım adama da söyledim benimle evlenme diye evlendi ailemde zorladı çaresiz hissettim evlenmek zorunda kaldim. Etrafimda kimse beni anlamadı yardimci olmadı. Daha birlikte bile olmadım bu arada.3 aydır. Sen ne zaman iyi hissedersen anlarım o zaman birlikte oluruz demisti. Hap içtim kendimi boğmaya çalıştım defalarca inth girişiminde bulunmama rağmen ve o kadar kötü davranmama rağmen bana çok iyi davranıp hassas davraniyordu. Aç bırakıyordum kendimi hastalanıyordum acile götürüyordu başımda bekliyordu. Bunları yaptım çünkü bir bunalim yasadim cunku yasanmamis bir genclik var bosa gecen bir zaman bir omur var ve istemeye istemeye yasiyorum bu durumu degersiz hissediyordum. Yeni kıyafetler alıyor. Bir yerlere götürüyor. Annesi ya da ablası olsun hatta kendi ailem bile olsun kimseye bana karşı laf edilmesinden hoşlanmıyor kızıyor hatta kıza karismayin diye. Bu ay full psikolojik destek aldırdı. Aile terapisti psikolog psikiyatri bölüm bölüm dolaştırdı uzmanlar ilgilendi benimle ve kendimi çok iyi hissetmesemde artik daha farkli bakmaya calisiyor kendime zarar vermiyorum. Ve görüyorum ki bana çok değer veriyor ondan başka beni doğuran büyüten ailem bile sırtını döndü beni bir eşya gibi fırlatıp attı. Artık Birlikte olmak istediğini hissediyorum davranislariyla ruh hali ile. Ama hala guvenmiyorum. Guvenmiyorum derken ya tam tersi davranirsa baska biri olursa falan diye hem korkuyorum hemde utaniyorum rahat degilim.
#Bunu dün gece sordum ama 3 5 yorum disinda pek kimse gormedi dertlesmek iste
Güncellemeler
+1 yıl
Tekrar bu soruyu sordugum icin ozur dilerim. Amacim biraz dertlesmek akil almakti
Benimle olmak istiyor ama ben ondan korkuyorum ve güvenemiyorum. Ne yapmalıyım şimdi?