Erkek arkadaşım " borçlarım var psikolojim bozuk bu yüzden konuşmak istemiyorum " dedi
Normalde tam tersi olması gerekmez miydi yani esas bu zamanında bana daha çok ihtiyacı olması gerekmez miydi? ve asla aramıyor sormuyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek arkadaşım " borçlarım var psikolojim bozuk bu yüzden konuşmak istemiyorum " dedi
Normalde tam tersi olması gerekmez miydi yani esas bu zamanında bana daha çok ihtiyacı olması gerekmez miydi? ve asla aramıyor sormuyor
Karaktere bağlı, sorunlarının seni etkilemesini istemiyordur. Genelde erkekler maddi yönden çöküş yaşadığında güçsüz görünmemek için kaçarlar yalnız kalmak isterler. Çünkü erkek olarak bir kadının o acizliğini görmesini istemez. Zaten kadınların maddi statü aradığı bu dönemde sorunlarını sana aktarmanın güçsüzlük olduğunu düşünüyor olabilir. Dediğim gibi karakterden karaktere göre değişir. Belkide artık eskisi gibi hissetmiyor ve kendince birtakım bahaneler yaratıyor.
Bana net ol dedim ama ne ise onu söyle dedim ama
Cevap
5Cevap
kendini erkek olarak yeterli görmüyor ve senden uzaklaşmak istiyor geri çekiliyor
Kısacası sıkıldım senden diyor istemiyorum bu ilişkiyi diyor daha fazla zaman kaybetme istersen
Neden tam tersi olması gereksin, destek beklediği kişi sen değilsindir ya da konuşmak istemiyordur başka anlamlar aramaya gerek yok
erkekler bu konuları kimseyle konuşmaz doğaldır
Seni üzmek istemezdim ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?