Yeni biriyle tanıştım. Sohbet gayet akıcı ve düşünceler paylaşımlar güzel gidiyor. O da evlilik falan düşündüğünü söyledi bana. Neyse sonra bugün birden konu kıyafet falanken aniden iç çamaşır bedenimi sordu.. Puanım olmadığı için tam yazamadım ama anladınız. Çocuk byole yapınca gözümde bütün karizması gitti ve direkt inancım gitti ona. Sizce ne yapmaliyim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Belki yanlış anlamışsındır. İç çamaşır bedeni sormak çok tuhaf. Hayatımda duymadım. 🙉
Hayır yanlış anlamadım. Şu an bütün bershka ve zara vs magazalarda satılan kiyafetler fazla açık ve tercih etmiyorm dedim. O da göğüs bedenimi sordu direkt. Ben noluyo ayıp falan diyince sohbeti aniden kestim ve bir kaç defa aramıs. Ama soğudum
Yaşlar kaç acaba?
30 ikimizde, daha 2 hafta olmadı tanışalı. Sorduğu soru çok saçma
Ben belki 18 falansa ergenlik olabilir dedim de 30 yaşındaki tekin bi adam iç çamaşırı bedeni sormaz. O adam eve ekmek de getirmez. Bana soracak olursan lüzumu yok. Vakit kaybı.
Kendisi asker ver iyide kazanıyor. ama olay bu değil. Kafasının içi aynen
İnsan asker deyince kafasında çok güzel şeyler canlanıyor fakat işin aslı öyle değil. Türkiyede polislerin yarısı icralık. Yani arkadaş iyi kazanıyor olabilir fakat asker olması onu iyi biri yapmaz aksine bi baltaya sap olamayan adam en son ya polis ya da asker olur. Ben asla polise ve askere gelin vermezdim açık.
Deniz astsubaylarida mi böyle?
Evet ben onları hep düzgün adamlar sanmıştım
Evet deniz astsubayı da öyleymiş, hep birlikte tanık olduk. Sen bi erkeğin boxer bedenini sorar mısın? Ben sormam. Efendi ve medeni bi insan sormaz şahsen. Çok tatsız.
Asla sormam. Yani çok iğrenç bir şey yaptığı. Şimdi senin yazdığın tarzda bir de disardan bakınca ne kadar iğrenç. Direkt eledi kendini. Siliyorum çocuğu. Bu yorumun beni aydınlatti
Aydınlatabildiysem ne mutlu 🙂
Teşekkür ederim. Ya bir de çok iyi gidiyordu her şey biliyo musun. Gerçekten soka uğradım ya
İşte o yüzden yüzyüze konuşmak daha önemli. Elinin ayağının hareketlerinden zaten anlarsın. İç çamaşırı bedeni soran adamın eli ayağı da rahat durmaz. Yüzüne karşı sorsun bi de?
Zaten hep şey derdi, beni görünce yan yana gelince benden vazgeçemezsin sen, seni hiç yalnız bırakmayacağım VS vs :) biraz fazla emindi sanırım beni cepte görüyordu
Hemen ne ara aşık oluyor yani mümkün mü böyle bişey. 2 haftada hayatının aşkını tanıyor yalnız bırakmıyor. Ortaokula bi gittim geldim yani. Neyse soru işaretlerini giderdiysek keine problem 👍🏻
Sapancaya götürürüm muhabbetini okudum zaten orada bitmiş bana kalırsa. Bungalov meraklısı bizim asker. Herneyse.
Aynen baya meraklı hemde... Evlendikten sonra gidilecek yerleri şimdiden istiyor
Yanlış yapmış iç çamaşırı bedeni sormak falan direk seni yatağa atsa o daha çok hoşuna giderdi sanırım.
Ben evlilik düşünüyorum yatak falan ne alaka
Tamam senin bakış açına göre gidelim, diyelim beğendin, cinsellik yaşamadan evlendin, olasılıkları söylüyorum, ten uyumunuz olmayabilir, ne sen zevk alırsın ne o mutsuz olursunuz, hadi diyelim bu şıkkı eledik, birbirinize karşı çekim var, açlık var, evlendiniz birlikte oldunuz ikimizinde karnı doydu, bir bakmışsın, Aa bu adam aslında hiçte aradığın kişi değilmiş, ee ne olacak evlendinde artık geri dönüşüde yok, bunlar olan şeyler görüyorum, sağlıklı olanı şudur beğendin mi o da seni beğendi mi beğendi, evlenmeden önce ikiniz de karnını doyurursunuz birbirinize olan açlığınızı, baktın karnı doyunca hala ilgi duyuyor yanında seninle huzurlu o zaman o olur, ama baktın karnı doydu gidiyor ya da sen istememeye başladın, o zaman sana uygun birini bulmaya devam edeceksin, böylelikle çocuklu boşanmış kadınlara bir yenisi eklenmemiş olacaksın.
Ne diyosun sen yahu. Ben sevgiliyken bisey yaşanmaz demiyorum ki. Kendi kafandan uydurmussun Bi senaryo :)) ama o noktaya gelene kadar ben bir derinlik arıyorum. Çocuk zaten biraz kilolu falan. Begenirmiyim onu bile bilmiyorm ki henüz. Evlenmeden cinsellik yaşarım ama zaten o yöne gidiyordur yaşıyorsam, ayrılmam da yani her türlü uyuştuğum adamdan. Boşanmış çocuklu kadın falan ne saçmalıyorsun anlamadm ben. Ben yurtdisinda yaşıyorum, hayat görmüş insanim
Bana sorarsan öyle bir insanla olma "eğer bir erkek bir kızin çenesinin altina bakıyorsa sapık olabilir" fakat göz kayabilir ama icini sormuş o yüzden dikkat ediyor olabilir
Mesajlaşırken sordu bir de canim
İçini mi orana dikkat et böyle insanlara
Dükkanı vardır piyasa araştırması yapıyordur belki hemen sapık damgası vurun millete.
Ne alaka askerlik meslegi
Ben onu sözün gelişi söyledim ihtimal olarak, sen iletişimi kesip karşında ki insanı dinlemezsen asıl sorunlu sensin demektir.
Bence etiketini vermelisin, bedeni görsün
Sonra?
Sonrasını adama sormak lazım. Yani, bi çok delilik yaptık, yolda, sagilde vb ama, beden sorduğum olmadı :)
*sahilde
Sacma bisey zaten, büyüklüğünü bilmek istiyor işte... Ama ben delilik değil evlilik dusunuyorm :))
İncelemeye almak lazım bu ilişkiyi :) ne diyim bşlemedim, belki iyi adamdır
Yok yahu ne ilişkisi. Daha yeni tanıştık. İyi adam olsa bunu mu sorar. Şimdi özür dileyip duruyor falan ama ne fayda. Soğudum nedense sapiksal görüyorum onu🕵️
Nasip )
Anaa yaş 35 miş la senin :)) bütün soru boyunca 21 gibi cevapladım :)
Adam amacını belli etmiş geçmiş olsın sana
Hmm kaç defa aramıs amacım bu değildi yazmış çıkmadı.
Çıkmadım
Cıkma bence iç çamaşırı bedeni sormanın amacı ne olabilir başka?
En iyisini yaptın sorulacak soru mu?
Yani ben orada açık giyinmeyi sevmiyorum ve su an mağazalarda düzgün bir şey satılmıyor diye normal bir şey konuşuyorm o da bana göğüs bedenimi soruyor. Bencede bi daha konuşmamalıym
Bencende konuşma. bir kadın hemen erkeğin mal mülkü, maaşı filan sorması gibi erkeğinde böyle şeyler sorması yanlış. Ama ilk etapta sormamasi lazım
Yok mesleği belli zaten asker, benimkide belli. Ben sormadan kendi hepsini anlatmıştı ama bu cinsellige giriyor çok kötü bisey bence daha 2 hafta olmadı konsali
Asker polisler böyledir maalesef. Genelleme yapmak istemem ama geneli böyle. Tabiki saçma 2 haftada bunlar mı sorulur? Sevdiği renkler, sevdiği şeyler, sevmediği şeyler konuşulur
Denizci bu bide. Sabit yerde çalışıyor. Mesleği güzel ama neden böyle oldu saçmaladı anlamadm
Asker polisin iyisini çok iyi olur ama geneli böyledir. Hep erkek ortamı vardır böyle konuşmaları normal zanneder. yine de senin kararın tâbiki. Karşısındakine güvendiğin kadar inanırsın
Ben daha öncede Bi polisle tanıştım o da çok iğrenç biriydi. Demek ki bu meslekteki insanlar iyi değil bende anlamadım
burada yazılan sorular ve sosyal ortamdaki arkadaşlarımdan biliyorum. sadece bir tanesi çok iyi oda iyi bir eş bulamadı. bu meslekler biraz zor ve stresli. Birde hep erkek ortamında kalınca muhabbetleri bu yönde oluyor
Benim gibi biri kaybetmesi büyük kayıp. Eğitimliym, yüksek bir konumda mesleğim , yurtdisinds eğitim gördüm , ve ciddi bir şey arıyorum. Yani görsek olarakta ortalama üstüym ( yanlış anlama) olanları söylüyorm sadece. Farkında olduğu için hemen aramış izah etmek için ama çıkmadım. Üzüldüm cidden çok iyi gidiyorduk ve evlilik olabilir mi diye dusunuyordm
Üzülecek bir şey yok ki. Daha 2 haftalık. emek yok, Sevgi yok, aşk yok. Sadece biraz alışkanlık olmuş. Ben seni anlıyorum. Onu yüzden flört dönmeli var tanımak için, güvenmek için. Sende uzulecegine sevin. Ya sevdikten, aşık olduktan sonra huylarını anlasa idin
Çok haklısın. Üzüldüğüm nokta aslında bu değil, hayal kırıklığı çıkması. Mesleğinden dolayı saygım vardı. Ama onun yokmuş demek ki. Bunlar hep düşük kalite erkekle konuşmaktan oluyor bence
Biraz daha üst seviye düşünmek gerek sanırım. Yapacak bir şey yok. Çok teşekkür ederim. Zaten sürekli sapancaya götürürüm seni diye tutturmuştu. hayaller bu yöndeydi. İyi düşünmüyordu demek. Evlilikte istiyorum diyodu ama kafam iyice karisti
Sapanca mi ev mi otel mi ben bilmiyorum oraları. yani art niyet olmasa bile söylenecek söz mü bu. Aynen öyle asıl konu hayal kırıklığı. Belki de sen cok anlam yükledin bu kişiye
Bir daha konuşma iletişime de geçme
Bana da sapiksal geldi yaklaşımı gerçekten yani bildiğin niyeti buymuş gibi hissettim
Evlilik niyeti falan da yoktur o zırtonun tavlamak için söylüyordur muhtemelen
Aynen öyle hissediyorum bende. O duygu hic geçmiyor bana. 24 saat yazıyor arıyor falan ama bir güvensizlik var içimde
Yok yok çok iyi bilirim öyle tipleri evlilik düşünüyorum nasılsa evlenecez vs diyip neler neler yapmaya çalışıyorlar asla duygularını kullanmasına ve seni manipüle etmesine izin verme derim hele zaten aradan ay geçmemiş doğru düzgün tanışmamışsınız kalkıp cinsellik konusu açtıysa kaçarak uzaklaş
Cinsellik konusunu açmadı ama göğüs bedenimi sorması bir girişti bencede, baktı devamı gelir mi bende diye. Bir de sürekli, buluşunca ilerletince sapanca bungalow gideriz diyip duruyor
Ne münasebet ya daha o kadar tanımadığı biriyle ne alaka Sapanca bungalov falan valla çok sapık geldi bana
İşte sevgili olursak oraya gideriz muhabbeti açıp durdu.. Ben şakaya vuruyorm ciddiye almıyorm, ve gideriz falan da demedim çizgimi hep çektim ama bence dediğin gibi kafalarım bunu diye düşünüyor muhtelemen veya açık kapı bırakıyor işte buluşunca bisey olur diye. Vallah üzüldüm. Çokta düzgün biri gibiydi iyi gidiyordu
maalesef hiç gözüktükleri gibi çıkmıyorlar üzülüyorum acaba diyorum ki bende mi bir sorun var yok bunların cinsi böyle
Canım bir de asker bu yani mesleği falanda iyi ama neden böyle manyak çıktı anlamadım. Gayette iyidi her şey. Sonra yanlış anlayınca defalarca aramış izah etmek için ama açmadım ben
Zaten asker olduğu için o şekilde 😂
Yok kuzum öyle asker değil. Yani çalıştığı yer belli yurt belli, sabit bir iş. Arkadaşlarımda evli bu meslekteki adamlar gayet düzgün oluyor normalde. Anlamadm bende
Bence uzak durmalisin niyeti belli
Bitmis istw
Ne bitti
Bitirmissin iste yani dogrusu da o
Kaçarak uzaklaş
Boşan