Aşk İlişkileri Sevgilinize bazen şımarıklık yapar mısınız? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Sevgilinize bazen şımarıklık yapar mısınız 🤔#Aşkİlişkileri Sevgilinize bazen şımarıklık yapar mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bazen yapılmalı hep monoton olmazki... 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Sevgililik zamanında yararız 0 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bizden geçti onlar. Belki küçük çaplı bazı duygu durum şekillenmesi yaşanabilir. 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sevgilim yok eşim var. Şımarıklık yapmam, pek benlik şeyler değil. 1 0 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Sevgilim yok olduğunda evet abartıya kaçmadan şımarıklık yapıyorum. İçimdeki çocuk hâlâ kıpır kıpır. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. Hep yaparım :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yapmam yaparsa da agzina cakarim sevmem o hareketleri 1 3 Yorumla flapp +1 yıl Ne gibi hareket Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şımarık şımarık hareketler malmal hareketler Yorumla flapp +1 yıl Yfycycyv haklısın Yorumla
Takini Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Erkeğe çok yakışmıyor, ama dad jokesuz olmaz 🤓 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Sevgilim yok ama şımarığımdır. 1 0 Yorumla
yeniarkadaşın Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl ben genel olarak şımarık birisiyimdir :) 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Olsa da yapsam bea :/ 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. Yaparım 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bazen yapılmalı hep monoton olmazki...
Sevgililik zamanında yararız
Bizden geçti onlar. Belki küçük çaplı bazı duygu durum şekillenmesi yaşanabilir.
Sevgilim yok eşim var. Şımarıklık yapmam, pek benlik şeyler değil.
Sevgilim yok olduğunda evet abartıya kaçmadan şımarıklık yapıyorum. İçimdeki çocuk hâlâ kıpır kıpır.
Hep yaparım :D
Yapmam yaparsa da agzina cakarim sevmem o hareketleri
Ne gibi hareket
Şımarık şımarık hareketler malmal hareketler
Yfycycyv haklısın
Erkeğe çok yakışmıyor, ama dad jokesuz olmaz 🤓
Evet dil çıkarmak ta buna dahil mi
Olsaydı yapardık
Sevgilim yok ama şımarığımdır.
Yani yaparım evet
ben genel olarak şımarık birisiyimdir :)
Nazımı cazımı çeksin..
Olsa da yapsam bea :/
O bana yapiyor ya
Yok sevmem
Bazen
Yaparım
Sevgilim yok.
Sevgilim yok